Preporuke o odnosima

10 razloga zbog kojih argument može poboljšati vaš odnos

10 razloga zbog kojih argument može poboljšati vaš odnos

Tvrdeći u vezi ne samo neizbježan, postoji mnogo dokaza koji ukazuju na to da je to zapravo zdravo. Kada ste stavili zajedno dvoje ljudi, koji su dovedeni do drugačije i imali različita životna iskustva, postoje sigurno biti nekih nesuglasica, pa evo deset dobrih razloga zašto ne biste trebali bojati argumente i ovdje je kako argumenata zapravo može poboljšati vezu:

1. Arguing je samo još jedan oblik komunikacije

Konstanta, gadno borbe i prepirke nije zdravo, ali povremeno, grijani, neslaganje se ne treba bojati. To je daleko bolje da pričamo o nečemu, onda je to ignorisati, čak i ako to ne dovodi do svađe.

2. Potvrđuje svoju individualnost

Argument potvrđuje da ste oboje pojedinci i vi ste oboje ne boje izraziti svoje mišljenje. To je dobra stvar imati dva gledišta u vezi i razmatraju one predstavljaju stavove će pomoći ljudima rastu i uče.

load...

3. Vas uči kako da se kompromis

Kada se borite pošteno i borba je gotova nešto smisleno, to može ojačati vaš odnos prema učenju toga i kako da bolje da kompromisa. Kompromis je samo još jedan oblik zajedničkog rada kao tim i to je ono što čini odnosa prošle.

4. To dokazuje da ste iskreni jedno sa drugim

Ako se raspravljaju, onda ste iskren i ni jedan od vas jednostavno posustaje zbog miran život. To nikada nije zdravo za jedan partner potpuno dominiraju druge i pošten argument služi kao podsjetnik da će nijedna strana se uzeti zdravo za gotovo.

5. To vam omogućuje da rade gde ti se razlikuju

Borba vam omogućava da jasno definirati područja na kojima ti se ne slažu i to je dobar način da se izbegne sporova događa u budućnosti. To je daleko bolje za osobu da izađu i kažu ono što ne vole, nego što bi bilo za njih da pate u tišini.

load...

6. To vam može pomoći da se bave sukoba izvan veze

Također se možete naučiti neke važne lekcije u upravljanju sukobom sa svojim argumentima sa svojim partnerom. Zatim možete staviti ove lekcije će se koristiti kada se nađete u sporovima sa kolegama, prijateljima ili obitelji.

7. To vam omogućuje da izrazite svoje osećanja

Dok raspravljate nije nešto što neko želi, ponekad je to jedini način da se pokaže vaš partner tačno koliko snažno mislite o nešto. To može biti način kako bi bili sigurni da je vaša gledišta se sluša, i uzeti obavijest o.

8. To može biti način da se očistiti zrak

To je najbolje da se neke stvari na otvorenom, i razgovarati o njima na odgovarajući način; čak i kada znate da taj način će dovesti do borbe. Ali kada to učinite, barem, problem neće nastaviti godinama i možete očistiti zrak.

9. Može da vidite obe strane medalje

Na konstruktivan argument, bez nazivanje pogrdnim imenima ili prijetnje, možete i bolje uče ono što druga osoba misli. To je način da se dobije bolje razumijevanje mišljenje svog partnera i da se vidi problem s obje strane.

10. To je super, kada se čine

Borba može učiniti oboje shvatiti što imate i koliko to vredi. Poljubac i maženje, nakon borbe, nije samo smirivanje stvari dolje, to je i način da se kaže "mi" i "ne želim da se ponovo raspravljati s vama tako.

Mislite li da argumenti mogu poboljšati vezu?

load...