Preporuke o odnosima

10 romantičnih i divnih ideja za svadbene slike

10 romantičnih i divnih ideja za svadbene slike

Imati prekrasan album romantičnih fotografije vjenčanja je odličan način da zapamtite svoj dan vjenčanja i da će to biti nešto što će blago za mnogo godina da dođem. Će vam pomoći da uhvatite romantiku dana, ovdje su deset ideje za neke zaista divno, romantično vjenčanje fotografija predstavlja:

1. Držite me čvrsto

Prekrasna poza koja sažima smisao ljubavi savršeno je onaj sa mladoženja je stajao iza mladu, ruke omotan oko struka ili ramena i drži čvrsto. On drži joj sigurno i sigurno i to pozu kaže da nikada nije želi da je pusti.

2. Čelo na čelo

Čelo na čelo je još jedan od romantične i divne ideje vjenčanje sliku. Za intimno, ali u isto vrijeme nevin predstavljaju mladenka i mladoženja može stajati jedan naspram drugog, sa čela nježno dodirivanje. To najbolje izgleda ako su im oči gleda dole, a ne bulje jedni na druge i oni se drže za ruke, na dohvat ruke.

load...

3. Sve sami

Porodica snimke su odlični zapamtiti vjenčanje strane, ali ne zaboravite da se neke snimke mlada i mladoženja kada nisu okruženi ljudima. Možete dobiti vrlo romantičan snimak sretni par tako što ih vjenčanja okruženja u potpunosti, sami, samo njih dvoje na otvorenom prostoru, kao polje cvijeća na primjer.

4. Neformalni izgled

Hvatajući neke casual slike sretni par može dodati još jednu dimenziju vjenčanje album previše. Pokušajte i uhvatiti ih dijele tajni pogled ili privatni tender trenutku kada misle da niko ne gleda.

5. Pokupi me

Je 'pokupi me "predstavljaju je još jedan od popularnih i lijepe ideje vjenčanje sliku. Pucanj mladoženje pokupiti mladu može biti razigrana ili intimne, a to može biti sa ili bez poljupca. U svakom slučaju, to je velika da uhvate povjerenje i vezu koja postoji između njih dvojice.

load...

6. Silueta

Siluete fotografija je još jedan od divne ideje vjenčanje sliku. Prilikom snimanja fotografija na otvorenom, a posebno prema kraju dana, možete dobiti zaista prekrasan snimak mlada i mladoženja ljubljenja, ako usmjerite kameru malo prema suncu na zalasku. Dovoljno svjetlo od sunca i možete stvoriti prekrasan siluetu efekat njih dvoje zajedno.

7. A Shot odozgo

Pucanj odozgo je još jedan od velikih i lijepe ideje vjenčanje sliku. Možete pretvoriti gotovo bilo koji predstavljaju na nešto malo više poseban, ako pokušate i uzeti snimak odozgo. Stajati na stolici, na primjer, i uzeti sliku par ples, kao što pogledati u kameru.

8. Hodanje i govori

Take a šut sa distance od par hodanje ruku pod ruku i gledajući jedni druge, kao što hodaju stazom. Možda ćete morati uzeti nekoliko snimaka ove i odaberite najbolji, jer je kretanje nogu može uzrokovati zamućenje na slici.

9. Koristite odraz

Ako postoji bilo kakva voda u blizini, ili slikovito ogledalo na zid, onda možete dobiti neke zaista umjetnički poza tražim direktno škljoca odraz ovog para, a ne par njih samih.

10. Ustani blizu

Nemojte se bojati da se neke snimke lica ovog para, gledajući jedni druge ili se smeje zajedno, zumiranjem izbliza. Možete snimiti neke divne trenutke sa izbliza snimke i može izgledati puno intimnije i lično.

Koje su vaše omiljene ideje vjenčanje sliku?

load...