Preporuke o odnosima

10 romantičnih i jedinstvenih poklona rođendana za njega

10 romantičnih i jedinstvenih poklona rođendana za njega

Šta ćeš dobiti svoj čovjek za svoj rođendan ove godine? Većina djevojke vole planira iznenađenja za svoje momke rođendan, to je odličan način da se pokaže da ti je stalo. Lako je kupiti poklon za devojku, tu je šminka, soli za kupanje, odjeću, obuću, torbe i još mnogo, mnogo više. Ali, kada je u pitanju momci, oni su samo običan nezgodno molim te! Dakle, ovdje su neke ideje za posebnu romantičnu rođendanski poklon za čovjeka u svom životu:

1. Surprise Party

Jedan od najvećih i jedinstvenu rođendan poklone za njega je zabavu iznenađenja. To ne može biti miran noći u koje ste možda razmišljali o, ali svi vole zabavu iznenađenja. Pozovite sve svoje prijatelje i porodicu, a vi ćete biti heroj dana. Dobićeš romantične noći u, kada su svi otišli kući, a on će biti posebno zahvalan.

2. Cook sve svoje omiljene hrane

Dine u i radim u stilu; napraviti poseban obrok za njega sa svim njegovim omiljenu hranu. Iznenadite ga za telefoniranje njegova majka i saznati koji su njegovi favoritima su, kad je bio klinac, da sve to unaprijed pripremljena, ući u vino i imaju romantičnu večer za dvoje.

load...

3. Neka kralj na jedan dan

Zašto ne planiraju čitav dan iznenađenja za njega? To može biti još jedan od romantične i jedinstven rođendanski pokloni za njega. Imam sve položene na, od doručka do večere, pa čak i zaposliti limuzina, tako da on ne mora voziti. Baš kao što volite da se maze u Spar, on će voljeti da on ima da nijedna odluka ceo dan.

4. Nosite ga na put uspomena

Ponovo zapaliti romantiku prve ljubavi Rezervirajte sto u prvi restoran ste večerali da zajedno ili, još bolje, rezervirati vikend u hotelu ste proveli svoj medeni mjesec. Moglo bi se zadržati veoma jednostavno govoreći mu da smo se upoznali u isto lokacija ste imali svoj prvi poljubac i, kad dođe tamo, daj mu hretan rođendan poljubac.

5. Rezervirajte sobu u hotelu za rođendan

Umjesto da samo imaju večeri za dvoje, čine ga cijeli dan u dva i knjiga u lijep hotel za cijeli dan njegovog rođendana. Imati romantičnu dan zajedno se čeka na ruke i noge od usluga u sobi; ćete imati šampanjac i hrane na slavinu i bez prekida!

load...

6. Vodi ga na zabavu avanturu

Muškarci vole avanturu sport i tvoj tip će ga još više volim, i ako on može podijeliti sa vama. Padobranstvo, penjanje, reli vožnji, postoje opterećenja za izabrati iz, tako da samo ide online i potražite najbliže mjesto. Imaju adrenalina ispunjen dan avanturu zajedno za pamćenje.

7. Pecite ga prekrasnim rođendanska torta ukrašena privatnu poruku i svijeće

Djeca vole rođendanske torte i momci nikada prestati biti klinci, tako tretira svog čoveka na domaće rođendansku tortu zajedno sa privatnu poruku u šlag na vrhu i svijeće. To je isplativ i jednostavan, ali on će stvarno volim sve napore koje ste stavili u.

8. Ukrasite svoju sobu ili kancelariju sa balonima, ljubavne poruke i Hretan Rođendan želje

Očistite ured tvog dečka ili radna soba i ukrasite ga sa rođendan želje i poruke ljubavi. On će voljeti da ste na ovoj iznenađenje naporno radili i to je odličan način da pokaže koliko ga volim.

9. Kupi mu cool gadget

Većina muškaraca bih gadget kao poklon i imate mnogo stvari koje možete izabrati. Kupi mu novi video kameru, dodatak za svoj laptop ili telefon, ili posjetite jedan od onih specijalista gadget trgovine, bićete oduševljeni na nekom od igračaka za ljude koji imaju.

10. Okvir romantičnu kolaž slika za njega 

Dajte mu poklon da može zauvijek zadržati i čine kolaž slika iz svoje prošlosti zajedno. Pucketanje vašeg najsretnijih trenutaka kao par, a sve uokvireno zajedno u prekrasnom ram za slike da možete objesiti na zid u svojoj sobi ili da da radi sa njim. To će napraviti ljubavi i trajan podsjetnik na sve vaše sretnih trenutaka zajedno i obećanje onih koji će tek doći.

Da li imate neke druge ideje o romantičnoj rođendanski pokloni za njega?

Slobodno podijelite svoje misli i ideje u komentar ispod teksta.

load...