Preporuke o odnosima

10 romantičnih, slatkih i zabavnih ideja o datumu

10 romantičnih, slatkih i zabavnih ideja o datumu

Nema ništa loše u večeru i film na godišnjicu, ali postoje više nezaboravnih stvari koje možete učiniti i ne moraju biti vrlo skupo, bilo. Će vam pomoći da se stvori poseban noć za pamćenje, evo deset ideje za romantičan i zabavan dan da proslavimo svoj sljedeći godišnjice:

1. Da li nešto što on voli, ali radije ne bih!

Napraviti žrtvu, daj mu poslasticu da će voljeti, i nadamo se da će se iduće godine vratiti uslugu! Vodite ga u veliku igru ​​ili da vidi njegov omiljeni bend, čak i ako ih ne možete stoje, to će pokazati koliko ga volite! Samo budite sigurni da ne žale skroz kroz nju iako i pokušaj da izgleda kao da si uživao!

2. Ponovno svoj prvi ikada datum

Otputujte uspomena i ponovno svoj prvi sastanak zajedno. To može biti veoma zabavno, vraćajući se starim ciljevima, a to će vas oboje podseća na one dane kada ste se prvi put zaljubio.

load...

3. Imati dom filmski maraton

Ne morate da odem da se zabave; to može biti jednako romantično kod kuće. Izlaze odvojeno i dobiti tri filma svaki koji mislite da je vaš partner će voljeti i provesti vikend ih gleda. Izvucite telefon i isključite kompjutere i samo provesti neko mirno vremena zajedno.

4. Obnovite vaše vjenčanje zavjete

Možete se udam ponovo obnavljanjem zavete. Javnost sa svim svojim prijateljima i obitelji ili samo privatna stvar za dvoje, to je divan, romantičan način da potvrdi svoju ljubav jedni za druge.

5. Kreirajte svoj foto album tvoje ljubavi

Verovatno nije nosio kameru sa sobom kada ste se prvi put sreli, oni ne bi čak imali kamere u mobilnim telefonima onda. Uzmite kameru i provesti dan Ponovno vaše korake prošlosti, ovaj put uzimajući slike kao što ide. Posjetite mjesto koje ste se prvi put sreli, crkva u kojoj si se udala, a prvi restoran ste imali romantičnu večeru u i dokumentirati svoje putovanje za ličnu album.

load...

6. Uzmite odmor iz snova

Ako je to zaista veliki jubilej prekretnica, onda bi to super poseban Rezervirajte odmor iz snova zajedno. Splash se na krstarenje do dalekih zemalja ili pogoditi otvoren put za neplanirano putovanje. Dijeljenje avanturu zajedno je savršen način da se proslavi godišnjice.

7. Go ples

Kada ste zadnji put plesali cijelu noć, obraz uz obraz, kao ti na dan vjenčanja? Pronađite hotel koji drži večera ples noći, ili rezervirati u preko noći. Fine hrane, zatim romantičan ples i onda je to samo kratki izlet u krevet - zaista romantična datum godišnjice!

8. Idite na kampiranju

Nešto manje up-tržištu od večere ples vikend, ali romantične ipak. Provesti noć na otvorenom, gledajući u zvezde, a zatim priviti zajedno u vrećama za spavanje za noć.

9. Provedite dan u zabavnom parku

Uzmite veliki tobogan vožnje i ponovo uživaju da budu deca u tematski park. Mnogi ljudi zaborave sve o zabavnim parkovima, kada su se malo stariji, ali oni nisu samo zabava za djecu i mnoge tematske parkove imati hotela na mjestu, tako da možete ostati noću.

10. Noć u pozorištu

Ako ste oboje u izvedbenih umjetnosti onda noć u pozorištu bi lijepu godišnjicu. Probajte nešto novo, kao što je opera ili balet, možda ćete biti iznenađeni na ono što ste pronašli.

Da li imate neke druge romantična i zabavna datum godišnjice ideja da dijele?

load...