Preporuke o odnosima

10 romantičnih stvari koje ćete uživati ​​u svom bou kad ste zaljubljeni

10 romantičnih stvari koje ćete uživati ​​u svom bou kad ste zaljubljeni

Ljubav nas čini sve malo Soppy, a ono što je loše u tome ?! Nema ništa na sve fali malo romantike, pa evo deset stvari koje ćete volim da radim sa svojim boo kad ste u ljubavi:

1. Hodanje na kiši

Uhvaćeni na kiši je obično samo smetnja, ali iz nekog čudnog razloga, kada se to dogodi sa svojim dečkom, onda je to samo zabava i vrlo romantično. To je posebno tako, ako je galantan dovoljno da vam dati svoj kaput.

2. Kupnja random poklone

Kupnja poklon, bez ikakvog razloga, je lijep način da se iznenadite boo i podsjetiti mu da ga volim. To ne mora biti ništa skupo, samo je jedan od onih 'Vidio sam to i pomislio na tebe "tip stvari.

load...

3. Zaspao zajedno

Zaspao u zagrljaju, samo zato što se tako ugodno i opušteno zajedno je jedan od onih divne romantične trenutke da se dragocjen. Bez pritiska, nema 'fizikalnost', samo lagano odlutam!

4. Sjedeći u mraku

Kada nijedno od vas želi da ustane i paljenje svijetla, jer ne želite razbiti čaroliju, to je još jedan magični trenutak da možete samo uživati ​​sa svojim boo.

5. Kuhanje jedni za druge

Kada kuvate za sebe, to je posao, ali kada kuhati za nekoga koga voliš, to je zadovoljstvo. Možete staviti svoje srce i dušu u stvaranju nešto zaista posebno za vašeg partnera i izražavaju volite, njegu i velikodušnost na ovaj način.

load...

6. Tražim duboko u jedni drugima oči

To su oni trenuci kada zaboravite sve ostalo što se događa oko vas i nađete samo gledajući jedni na druge. To može biti malo neugodno kad pogledate gore i da je svih ostalih vas ipak gleda!

7. Nošenje jedni drugima odjeća

Ne, mi ne govorimo o cross dressing! Ali, to može biti stvarno sladak kad je nosi jedan od njegovih košulja kao spavaćica ili zgrabi njen kućni ogrtač jer je najbliži ruku.

8. Vratimo se gdje je sve počelo

Ponovna stare Haunts vašeg ranog zabavljanje dana može biti jako romantično iskustvo previše. Ponovo borave u prvi hotel ste ikada ostao u, ili jedu opet u svoj prvi sastanak restoran može vratiti divne uspomene.

9. Romantičnu večeru za dvoje

To je zapravo mnogo potcijenjena način da se provede veče. Ljudi sada misle da je to 'oh tako dosadno i kliše. Ali udoban, večera uz svijeće za dvoje i dalje je odličan način da provedete dobar provod zajedno i savršeno vremena za razgovor.

10. Koketiranje međusobno u javnosti

Nema potrebe da se zaustavi flert, samo zato što smo zajedno neko vrijeme. I sada, imate dodatni bonus od mogućnosti da ide ravno kući, u krevetu!

Ostati sretan, ljubavi i biti voljen!

load...