Preporuke o odnosima

10 romantičnih Valentinovih ideja za parove

10 romantičnih Valentinovih ideja za parove

Skoro je Valentinovo, pa šta si isplanirao: a last minute karticu ili možda svoju večeru za dvoje, u istom restoranu da ste išli u prošle godine, a godinu dana ranije?

Preko komercijalizovani može biti i, da, to je još jedan razlog za Hallmark da vam proda još jednu čestitku, ali je i dalje jedan dan u godini koja je namijenjena za parove samo reći "Volim te" jedna drugoj. Tako je ove godine, zašto ne razbiti kalup i učiniti nešto malo drugačije sa našim 10 zabavan i romantičan Dan zaljubljenih ideje:

1. Uzmite slobodan dan

To nije kao da Valentinovo prikrada ste bez tebe realizacije; to je isti dan svake godine! Pa zašto ne bi ti i tvoj partner knjiga radu dan? Neka to bude zaista poseban dan u svom dnevniku i dati oboje priliku da zaista uživam u tome.

load...

2. Romantičar ručak zajedno

Ako ne možete dobiti cijeli dan, onda barem imati romantičnu ručak zajedno. Piknik u parku ili ručak za dvoje u restoranu, to će razbiti dan i čine ga malo ekstra posebna.

3. Ukrasite kuću

Dati svoj čovjek iznenađenje kada se vrati kući i oblače svoju kuću, kao i sebe. Cvijeće, balone, zastavice... Stvarno, idite u grad i pokazati mu koliko vam je stalo.

4. Donesite filmove doma

Jedan od najjednostavnijih, coziest i, naravno, romantične Valentinovo ideje je da donese filmova kući. Čekanja u redu u skladu po pljusku može radije uzeti rub romantičnu datum Valentinovo u filmovima, tako da donosi filmove kući umjesto. Najam neke romantične DVD-a i ulazi u kokice i soda (mislim, napraviti svoj vlastiti sok: mix gazirana voda, limun i med; Da, mi volimo zdrave prehrane ovdje;)). Smanji svetlo niska, mazimo zajedno i samo uživati ​​u romantičnom filmu pod topao i ugodan pokrivač. To je mnogo udobnije, nego u zadnjem redu filmova kao dobro.

load...

5. Razmazite vaš partner

Ne morate potrošiti bogatstvo da se pokaže da ga voliš. Ako on mora da radi taj dan onda popiti piće spremni za njega kad se vrati kući i da ga se stvarno želi i pozdravio. Pokrenite mu kadu, kuhati njegova omiljena jela, dajte mu masažu, to je sve te male stvari koje možete učiniti da stvarno neka zna da ga volite.

6. Opet klinci

Ako ste u potrazi za zabavu i romantične Valentinovo ideje, pusti kosu na ovaj dan i posjetite tematski park ili zabavni park zajedno. Provesti dan držeći se čvrsto jedni drugima, kao što voziti najstrašnija vožnjama koje možete naći i uživati ​​sladoled zajedno, baš kao i vi radili.

7. Idite vidjeti svoj omiljeni bend

Google svoj omiljeni bend danas; mogli bi malo na gerijatrijske strani biti sada, ali su šanse da oni i dalje na turneji! Obnovite svoju zabavljanje godina i biti Rock chick ponovo na jednu noć.

8. Uzmite klase

Imajte na umu da scena u Ghost sa Demi Moore, Patrick Swayze i grnčarski točak? Okušati u umjetnosti i prijavite se zajedno za vajanje, slikanje, ples ili keramike klase. Odlična zabava za učenje i možete napraviti jedni drugima poklon zaljubljenih dok si tamo.

9. Zajedno u fensi hotelu

Začiniti vaš odnos Rezervirajte noć u fensi hotelu. Ne zaboravite Richard Gere i njegova zgodna žena?... Okupaj zajedno sa šampanjcem i jagodama, a zatim dotjerati i sresti u baru za koktel prije nego što zajedno na romantičnu večeru. Zar ne bi bilo romantično Valentinovo ?!

10. Ne zaboravite svoj prvi sastanak?

Jedan od najslađe romantične Valentinovo ideje bi bilo da ponovo svoj prvi sastanak. Ako možete, pokušajte i saznajte istu garderobu koju ste nosili na prvom spoju sa svojim partnerom, jesti isto jelo, ponovno gledati taj film i ponovno udio tvoj prvi poljubac. To će biti vrlo zabavna i romantična... Svi slatke uspomene će doći živ...

Romantični Valentinovo ideje su bezbrojne, samo biti kreativni i napraviti taj dan zaista posebno.

Slobodno podijelite svoju romantičnu Valentinovo ideje i savjete u komentar ispod teksta.

Može svaki dan sa svojim partnerom biti Dan zaljubljenih!

Budi sretan!

load...