Preporuke o odnosima

10 saveta na jeziku tela koje možete probati na vašem gnječenju

10 saveta na jeziku tela koje možete probati na vašem gnječenju

Govor tijela može se reći čak i više nego riječi i to je mnogo suptilnije, ako pokušavate dobiti pažnju vašeg zaljubljena. Pošalji mu prave signale, bez gledanja očajni, pomoću ovih 10 savjeta o tome kako svoj govor tijela da mu kažem ono što želite da zna, bez ijedne riječi:

1. Igrajte se s kosom

Izmenite sa kosom šalje instant flert poruku za njega. Nije bitno da li je vaša kosa duga ili kratka, igranje sa kosom, dok gledate u njega, će uhvatiti njegovu pažnju i nacrtati oči u lice.

2. Slučajnim kontaktom

Neka uočite po 'slučajno' dodirivanje njega ili sudaraju u njega. To je lako učiniti i ipak da izgleda potpuno prirodno. Samo naletim protiv njega ili dopustiti ruke da zadržavaju neko vrijeme, ako prođe nešto. Da će dobiti njegovu pažnju.

load...

3. Koristite svoje oči

Koristite svoje oči da zgrabi njegovu pažnju. Ako se radi s njim, a onda pogleda u oči, kao što govori. Ako nemate tako blizu a ipak, kontakt očima preko prepunoj sobi će ga smotati u previše. Samo pazi da ne izgleda kao da se zuri!

4. Postanite pojaviti pristupačan

Ti okrenuti leđa nekome ne sviđa, pa budite sigurni da se suoči naprijed kada zaljubljena je u blizini. Suočavajući se pune na, bez prepreka kao što su prešli oružja, daje signal da je siguran da se približite i da će osjećati manje e zastra o pokretanju razgovor s tobom.

5. Koristite noge

A opskurnu, ali naučno dokazano tehnika je da koristite svoje noge. Istraživanja su pokazala da ako je vaša stopala su okrenuti prema osobi, onda to daje dojam da ste više otvoreni za dobijanje bolje upoznati tu osobu. Ako niste istinski zainteresovani, po svemu sudeći, noge će biti okrenut od osobe.

load...

6. Kopirajte njegov govor tijela

Kopiranje njegov govor tijela će uskoro uhvatiti njegovu pažnju i on će biti zaintrigiran da saznaju više o vama. Ako on savija ruke, oboriti tvoje. Ako je glatko je njegova kosa, glatka tvoje. On nikako ne može zanemariti da se oponašaju njegove poteze i da ćete napraviti instant vezu s njim.

7. Ne stajati sa svojim nogama prešli

Stoji sa svojim nogama prešao je definitivno znak da je osoba koja stoji ispred vas nikada neće imati priliku da postanu intimni sa sobom. To je u odbrani, pokrivajući stav da će mu reći da ne ni pokušavati.

8. Lean u neposrednoj blizini, kad pričaš

Približite i ličnih, i nasloniti na njega kad govori. To mu pokazuje da ste stvarno zanima šta on ima da kaže i to pokazuje da je sve bliže je u redu s tobom. Možete poništiti trik sami namjerno govori tiho, tako da će morati da se osloni u tebi čuje.

9. Držite ruke na otvorenom

Ovaj apeluje na podsvest vašeg zaljubljena. Ako su vam ruke jasno u pogledu i otvoren, prenosi poruku koju kriju ništa i ne nose oružje. Malo kamenog doba, možda, ali sve stvari računati!

10. Mind vaše držanje

Stand up ravno! Izazivaj ramena i vaše grudi. Ovo prenosi povjerenje da će većina ljudi pronaći privlačan i stavlja svoje najbolje sredstava naprijed sa njim!

Koje su vaše omiljene govor tijela tips? Slobodno ih dijeli u komentar ispod teksta.

load...