Preporuke o odnosima

10 saveta za momke o tome kako da se vaša djevojka osjeća posebno

10 saveta za momke o tome kako da se vaša djevojka osjeća posebno

Vaša djevojka je važno za vas, a vi znate da je ona posebna, tako da treba nju tretira na taj način. Djevojke, baš kao i muškarci, potrebno je da smatraju da su hteli, tako pokazuju da je posebna devojka u svom životu koliko poseban je ona sa ovih deset velikih Savjeti:

1. Završi te poslove oko kuće!

Da li svoju dužnost kao čovjeka i sredimo tu polica i stavio tu sliku na zidu da je ona stalno traži da trpim. To ne može biti sve što bitno za vas, ali je malo stvari koje radite za nju pokazati joj da ti je stalo.

2. Kupite dnevnik

Ažuriranje dnevnik na telefon ili kupiti starinski jedan papir. Međutim, to radite, ne zaboravite one posebne datume kao što su godišnjice i rođendane. Sjećanje na one važna prekretnica termin će joj pokazati koliko joj znači.

load...

3. Slušajte nju i slušati intenzivno 

Njene probleme i njena dostignuća su važni, tako da obratite pažnju kada je ona govori da ti o njima. Razlog ona govori vam stvari je da ste vi važna osoba za nju, koga ona vjeruje i želi podijeliti sve sa, pa se potrudite da slušaju napeto.

4. Uvijek započeti i završiti svaki dan s njom

Još jedan veliki savjet o tome kako napraviti svoj girl osjeća poseban je to - pobrinite se da ona zna da je ona jedna razmišljate o, čak i ako ste daleko od kuće. Ako ste odsutni, ne zaboravite da poziv ili tekstualnu njom u jutra i reći "laku noć" kad odete u krevet. To je neprocjenjivo način da joj pokaže da je ona zauvijek na umu, koji će zagrijati dušu i da se oseća sretniji.

5. Upotpunio njenu, podsjetiti je kako je lepa

Iskreni komplimenti uvijek rade za izradu žena osjećati posebno. Neka tvoja djevojka zna da ona izgleda zapanjujuće, čak i na loše dane kosu ili kada je prvi put probudi ujutro. Genuine komplimenti će uvijek biti cijenjen i to će učiniti da se oseća posebnim i želio.

load...

6. Pokažite svoje naklonosti, dokazati da je

Nemojte očekivati ​​svoju curu da uzimaju zdravo za gotovo da je voliš, to dokazuju. Big zagrljaji, držeći je za ruku, dok ste u, i gledajući joj trgu u oči kada kažete 'Volim te' će sve pomoći kako bi bili sigurni da ona zna kako poseban da ti je ona.

7. Pazi na svoja osećanja

Žene nisu uvijek predstojeće o tome kako se osjećaju, pa budite na oprezu kada se pojavi da bude tužan ili boli. Biti osjetljiv na njene hirove, i biti dovoljno promišljena primjetiti, će je razveseliti i neka joj do znanja da ste tu za nju.

8. Poštujte njeno mišljenje i želje

Nećete uvijek složiti, ali bi trebao biti u stanju da poštuju šta djevojka ima da kaže. Slušajući ono što ona želi i misli, a onda, čineći kompromise, gdje je to potrebno, će osigurati da možete i učiniti ono što vam se sviđa i da ćete oboje biti sretni.

9. Ne zaboravi poklone

Ovo je vjerojatno jedan od najefikasnijih savjete o tome kako napraviti svoj girl osjeća posebno. Poklona sa misli i ljubav će napraviti žensko srce topi. To ne mora biti skup poklon, samo poruka ili pjesma će učiniti jednako dobro, kao dijamantni prsten, vi ćete biti drago čuti. To je samo o pronalaženju načina pokazuje joj da je i dalje voli i da vam je stalo dovoljno da malo napora.

10. Budite iskreni s njom

Najveći znak poštovanja koje možete dati Žena je vaš potpuni iskrenost. Uvijek čine ga točku da joj kažem istinu, jer kako neko može osjećati posebno, ako su se laže?

Kako napraviti svoj girl osjeća poseban? Da li imate neki drugi saveti da dijele?

Ostati sretan, ljubavi i biti voljen!

load...