Preporuke o odnosima

10 savjeta koji će vam pomoći da procenite vernost vašeg dečka

10 savjeta koji će vam pomoći da procenite vernost vašeg dečka

Da li ste zabrinuti da je vaš dečko može biti neveran za vas? Ili možda bi baš kao i udobnost kao siguran da je to igra ravno? Vi ne želite da izgledaju više posesivan ili nepoverljivi, jer to može da ga odveze, pa pogledajte ove znakove da je on ponaša sebe, i stavi svoj um u stanju mirovanja:

1. Njegovi prijatelji znaju sve o tebi

Njegovi prijatelji će znati šta se stvarno događa, pa ako oni izgledaju pomalo neugodno, kad smo se upoznali, onda možda on nešto krije. S druge strane, ako znaju sve o tebi, onda je očito govori dosta o tebi, i možete početi da stavite svoje brige o njemu na jednu stranu.

2. On vas zove, bez razloga

Da li poziv ili tekstualnu ste bez ikakvog razloga? Onda je to vjerovatno neće biti neko sa nešto da sakrije. To je više šanse da bude čovjek koji je očaran i ne može vidjeti kroz cijeli dan bez govorim ili razmišljam o tebi.

load...

3. Da li on uvijek vam reći o svom danu?

Ne možeš biti Muškarac golmana, i znaju svaki njegov pokret, to bi samo biti previše nametljiv, ali kada čovjek ne igra dalje, on je vjerojatno da vam kažem šta je sve do u svakom slučaju. On će željeti podijeliti s vama ono što se događa u njegovom životu i kakvi su njegovi planovi. To je kad nema ništa za reći o svom dan da bi trebalo brinuti.

4. On ima samo oči za vas

Ako on ima loš slučaju Roving oči, onda znate njegov um nije uvijek s vama. Muškarci ne mogu pomoći, ali da se pogled na drugom lijepa djevojka, ali dokle god je to pogled i to nije čežnja Stare, onda možete biti sretni da ste onaj koji želi da bude s.

5. On želi da vas molim

Čovjek koji traži vaše mišljenje o svom izgledu definitivno pokušavam da ti i niko drugi udovoljiti. Ako on želi nositi svoju kosu na način na koji ti se sviđa i haljina u odjeću koja vam se dopada, onda je vjerojatno nikoga na sceni.

load...

6. On je uvijek javlja na telefon ispred sebe

Tako dugo dok on ne ide u drugu sobu da odgovorim na njegov telefon, onda nema šta da krije. A krivac će djelovati kriv, a telefon je obično ono što će mu dati daleko! To je kad prestane prima pozive ili se pretvara da je uvijek pogrešan broj koji moraš da počnem da razmišljam.

7. On vam omogućava da vidite šta on radi na računalu

Ako napusti svoju laptop uključen, kad ode u kupatilo, onda on ne krije koji mu je govorio da se na internetu. Kada je žurno isključuje računalo, kada uđete u sobu, je ono što vam je potrebno da gledate za.

8. On ne može da drži ruke sa tebe

Nezainteresovanost u spavaćoj sobi je uvijek loš znak, ali ako je samo kao oštar, kao što je on ikada bio, onda možete disati uzdah olakšanja. Većina muškaraca je teže nego što mislite, da se prevarantske, a jedno mjesto koje će uvijek pokazati, kada idete u krevet.

9. On govori o budućnosti s vama

Kada se govori o budućnosti da ste u, onda on ne razmišlja o budućnosti sa nekim drugim. Ako on nešto krije, onda će on biti prisluškuje o stvarima, sve od nešto tako jednostavno, kao Planirate odmor, do planiranja obitelji. On će pokušati da izbegnu izvršenje ništa, ili bilo šta što bi vi uključiti.

10. Ne raspravljati često

Porast u borbama je često dobar pokazatelj da nešto nije u redu. Neki momci će zapravo pokušati potaknuti tuče, kao neka vrsta opravdanja, jer oni rade, tako da ako vaš čovjek je kao miran i smiren i pokušava izbjeći borbe, onda on je i dalje onside.

Da li imate neke druge savjete o tome kako da sudim muškarca vjernost?

load...