Preporuke o odnosima

10 savjeta o tome kako biti bolji partner i učiniti vaš odnos bolji

10 savjeta o tome kako biti bolji partner i učiniti vaš odnos bolji

To može biti teško dovoljno pronaći pravu osobu za provesti vrijeme sa, ali onda su počeli da rade na održavanju odnosa, koji može biti još teže. U odnosu, male stvari mogu učiniti sve razlike i to je vrlo lako reći nešto pogrešno i uznemiriti vašeg partnera. Najveća greška da ljudi čine je, međutim, da oni počnu da se odnos zdravo za gotovo i da prestanu da pokušavaju da ga posebno. To je razlog zašto je malo duša pretražujući svaki sada i opet može biti veoma koristan kao način provjere da radite sve što bi mogao učiniti da zadrži odnos zvuka. Čak i ako mislite da ste savršenog partnera, pogledajte ovih deset stvari koje ste mogli učiniti da napravite bolji partner i učiniti vaš odnos još bolje.

1. Nemojte misliti da je ljubav upravo događa

Nemojte misliti da samo zato što se zaljubio, ili si zaljubljen sada, da ćete oboje uvijek biti zaljubljeni jedno u drugo. Bez obzira na to raste ugodno si u vezi, važno je da se nikada ne zaboraviti da vaš partner nema još uvijek imaju izbor. Bilo bi nezdravo da postane paranoičan zbog ovoga, ali nikad se ne može uzeti ljubav zdravo za gotovo.

2. Ljubav vaš partner za koji su i ohrabriti ih da rastu

Nikad ne pokušati i promijeniti vaš partner, ljubav i prihvatiti ih koji su. Trebalo bi da bude njihova najveća podrška u životu, onaj koji ih ohrabruje da je najbolja osoba da mogu eventualno biti. Kada možete rasti zajedno i ostvariti svoje snove zajedno, vi ćete imati snažan i obostrano koristan odnos.

load...

3. Rad zašto bori se desi

Sporovi u vezi su neizbježni, ali ako se dogodi prečesto oni će oštetiti odnos. Razmislite o tome zašto su počele borbe između vas dvoje i uzeti u obzir da li mogao učiniti više da ih izbjegne. Ne misliš valjda logično u jeku svađe, tako da je vrijedno sedi na svoju ruku kasnije, kada ste smirila, i pita se da li bi mogao nešto učiniti drugačije.

4. Napravite običnih poseban

Svi znamo da u periodu medeni mjesec ne traje zauvijek, ali da li je većina običnih, svakodnevnih trenutaka da imate zajedno odluka. Dok ne možete napraviti radi poslove oko kuće najuzbudljivija stvar na svijetu, mogli biste ih dijeli i učiniti ih zajedno. To bi bilo mnogo bolje nego da budu u odvojenim sobama celo veče.

5. Nemojte zaboraviti da pohvalim vaš partner

Ako ste znali da vaš partner izgleda pametan kad izađeš, onda bi bili sigurni da ste mu rekli da radite. Samo zato što je on uvijek drži se dobro uređenih, ne znači da on ne bi želio da zna da ste zapazili stvari o njemu i cijeniti trud koji on čini.

load...

6. Uvijek naći vremena da slušati

Keeping up dobra komunikacija je još jedan važan faktor u dobar odnos. Kada smo zajedno neko vrijeme, to može biti lako da se ne plati pravi pažnju na ono što svaki od vas govori. Budite osoba koja vaš partner može doći sa svim svojim vijestima i sve svoje probleme i uvijek uzeti ono što ima da kaže ozbiljno.

7. Budite spontani

Svi vole lijepo iznenađenja, tako da ne bojte se da se pojavi neočekivano da se vaš partner na ručak, ili organizirati vikend negde lijepo. Iznenađenja i romantične geste su odličan način da se zadrži odnos živ i drugi način da se pokaže koliko cijeniti svog partnera.

8. Share cijeli svoj život sa svojim partnerom

Sve što nam treba neki lični prostor s vremena na vrijeme, ali je važno da dijele cijeli svoj život sa svojim partnerom. Dijeliti ono što se dogodilo u svoj dan, podijeliti svoje strahove i svoje frustracije i biti spremni slušati sve svoje brige previše.

9. Pokažite naklonost

Najmanji malo dodir može značiti puno previše, tako da ne gubi intimnost koju ste vjerojatno imali kada ste se prvi put sreli. Stvari kao što se drže za ruke dok ste u, ili ruku oko ramena kad sjede zajedno gledanje TV-a. To su jednostavne stvari koje možete učiniti kako bi izraziti svoju ljubav prema svom partneru.

10. Ohrabrite partnera da razgovara

Ponekad, jedan od učiniti u vezi najtežih stvari je govoriti o onome što vas oboje je potrebno iz partnerstva. Ako niste zadovoljni zbog nečega, onda bi trebalo razgovarati o tome, ali trebalo bi da podstakne vašeg partnera da budu otvoreni i iskreni u vezi stvari. Muškarci, više nego žene, da je ovo teško uraditi, pa probajte i neka vaš partner zna da je u redu da govori o njegovim potrebama, ili možda nikada ne znaš šta je on stvarno želi.

load...