Preporuke o odnosima

10 savjeta o tome kako ga više volite

10 savjeta o tome kako ga više volite

Da li zabrinuti da vi i vaš dečko se postepeno kreće dalje odvojeno? Ili možda samo ne izgleda on kao zainteresovan za tebe, kao što je nekad bio? Kada je vatra ne gori, baš kao snažno, kao što je to, to je vjerojatno put si stavio malo truda u odnos. Ne možete prisiliti nekog da te volim, ali ti može dati ljubav ruku pomoći, pa pročitajte ovih deset načina na koje bi vaš muškarac volim te više:

1. Pokažite malo spontane ljubavi

Naš prvi savjet o tome kako da ga voliš više je da pokaže neke spontane ljubavi. Kada je bio zadnji put kada ste ga kupili poklon ili mu je dao ljubavi poljubac u obraz? Get sebe iz kolotečine i učiniti nešto neočekivano da pokaže svoju ljubav, možda samo treba podsetiti da ti i dalje ga volim.

2. Probaj malo flerta

Ne zaboravite kako ste koristili da koketira da mu pažnju? Flert je zabavno, čak i kada ste u vezi, tako da je naš sljedeći savjet o tome kako da ga voliš više je donijeti zabavu natrag u svoj život i pokazati mu da ste i dalje dopada sa malo sugestivan flertovanja.

load...

3. Obratite pažnju na svoje probleme

Potrudite se da slušaju svoje probleme i ponuditi savjet ili pomoć, gdje možete. On će te volim sve više, ako ste onaj koji zna će slušati svoje probleme. Nećete biti u stanju riješiti sve, ali barem ste pokušali, a to će značiti mnogo za njega.

4. Uređivanje nekim datumima

Još jedan dobar prijedlog o tome kako da ga voliš više je da se vratim u zabavljanje navike opet i rezervacije stola za obrok ili uhvatiti film. Izlazak zajedno i uživanje neko kvalitetno vrijeme pomaže parovima da se obveznica. Pokušajte i izabrao neki termin da će volim, nemojte ih napraviti samo za vas.

5. Cook svoju omiljenu hranu

Koji ne mogu zaljubiti u nekoga ko uvijek stavlja svoje omiljene hrane na stolu u vašoj prehrani? Cooking njegov favorit za njega pokazuje da vam je stalo i trud koji ste stavili u to će učiniti ga volim sve više.

load...

6. Idite na romantičan odmor

Sljedeći savjet o tome kako da ga volim te više je ovo: pobjeći od posla i sve svakodnevnog stresa i doživite romantičan odmor daleko za dvoje. Ponekad, možete dobiti tako zamotan u ovozemaljske, svakodnevne zadatke koje ste zaboravili da se vremena jedni za druge, tako da to vrijeme dogodi i otići za vikend u zemlji, negdje gdje nećete biti uznemiravani.

7. Zagrli ga

Ako je neraspoložena, a onda mu dati veliki zagrljaj i šapat, 'volim te', u uhu, ovo je još jedan jednostavan savjet o tome kako da ga volim te više. Neka zna da vam je stalo i da malo svjetlo u svoj dan, i on će voljeti i cijeniti te zbog toga. To je vrsta umirujuće ljubavi da muškarci zaista vrijednosti.

8. Ne zaboravite male geste

Podseti mu da ste tu za njega i da ste spremni da pomognu. Ako on radi nešto stvarno dosadno, koja ima da se uradi, onda možda on bi zahvalan malo društvo, ili samo mu donese piće, kad on radi. Biti podršku i pomoć, gdje možete, uvijek će pomoći da vas zbližiti.

9. Pitajte za njegovu pomoć

Muškarci vole da se osećaju potrebno, tako da još jedan savjet o tome kako da ga volim više je tražiti njegovu pomoć, kada je to potrebno. Bilo da nosi nešto, otvaranje tegli ili neki savjet o problemu na poslu, ne bore sami sa sobom, dobiti njegovu pomoć. On će se osjećati više želio, ako to učinite.

10. Smile i zabavite se

Budite sretni kada ste zajedno i ne samo govoriti o svim dosadan i dosadan stvari. Vremena za malo zabave, kao i učiniti napor da zajedno uživamo život. Smijeh ako često najbolji lijek i smijeha zajedno je još bolje.

Kako da ga voliš više? Da li imate neki drugi saveti?

load...