Preporuke o odnosima

10 savjeta o tome kako izaći sa ljubavi sa tvojim bivšim

10 savjeta o tome kako izaći sa ljubavi sa tvojim bivšim

Da li je moguće da padne iz ljubavi? Kraj veze je bolan vremena za svakoga i to obično dolazi sa argumentima i optužbi. Ali, ispod svega toga, tu je često dugotrajan ljubav koja neće otići i mali dio nas i dalje želi da se vratimo. Češće nego ne, iako, to je najbolje da se pusti i dalje, pa evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći zaustaviti voli svoju bivšu, toliko mnogo:

1. Naučite razliku između ljubavi i privrženost

Naš prvi savjet o tome kako da se zaustavi voli svoju bivšu je da naučite razliku između prave ljubavi i jednostavan prilog. Ljubav i privrženost mogu biti zbunjeni, pogotovo kada ste bili s nekim dugo vremena. Možda i propustiti osobu koja ste proveli dugo vremena sa, ali onda, također nedostaje i stare cipele ili staru haljinu da ne možete baš stati u više, to ne znači da ih voliš, samo navikli na njih.

2. Podsjetite sebe od razloga zašto se to ne radi

Još jedan savjet o tome kako ispasti ljubavi sa svojim bivšim je podsjetiti sebe od razloga zašto je odnos nije uspjelo. Svi smo romantizuje o stvarima koje smo imali i svi mi pogledamo prošlost kroz porasla zatamnjenim naočarima. Napišite popis loše stvari o vezi, a pogledajte ovu listu, kada mislite da ste previše ponovo nestale osobe.

load...

3. Pustite i okrenuti stranicu

Sljedeći koristan savjet o tome kako da se zaustavi voli svoju bivšu je da pokuša i okrenuti stranicu. To nije lako, ali ti stvarno treba da pusti. Vjerojatno ste uložili veliku količinu vremena u vezi i to je samo prirodno sad da sumnjam kada ste napravili pauzu. Pusti i počne da dodijeliti ovu epizodu u prošlosti, to je gdje je sada pripada.

4. Break kontakt

Breaking svaki kontakt sa svojim bivšim partnerom je još jedan dobar tajnu o tome kako da se zaustavi voli svoju bivšu. Bilo bi lijepo, ako bismo mogli zadržati prijateljstvo sa našim bivšim, ali to rijetko radi. To je daleko lakše, ako te slome sve kontakte s njim. Nemojte ga provjeriti na Facebooku i ne miješati sa istim prijateljima. To se ne radi dalje, to je samo razumno da čistu pauzu.

5. Prihvatite da možda nikada zaboraviti

Naravno, nećete ih zaboraviti potpuno; ne bi bilo ljudski, ako jesi. Ova epizoda je dio povijesti i da će postati dio onoga što čini vas koji ste. Loving netko, čak i za kratko vrijeme je divna stvar, ali priznaje da je vrijeme da se to završi, je znak snage.

load...

6. Izlazi i biti s ljudima

Nećete dobiti više od nekoga, ako sedite kod kuće sa kutijom čokolade, plakala i razmišljala o njima ceo dan. Možda nećete osjećati kao da izlazim, ipak, ali i dalje morate izaći sa prijateljima ili posjetu rodbini i podsjetiti sebe da postoji život izvan te jedne osobe.

7. Dopustite sebi da žalim

Naš sljedeći prijedlog kako da ispadne ljubavi sa svojim bivšim je - ne zadržavaju svoj tuga, koja je trebalo da se desi. Bez obzira na razloge za split, postoje sigurno biti trenutaka da se osjećate tužno o tome. Ne boca ga ipak; trebate pustiti te osjećaje van, tako da možete početi svoj život ispočetka.

8. Pokušajte i postati samostalna

Još jedan dobar savjet o tome kako da se zaustavi voli svoju bivšu je to - to potrebno, kako kažu, parkiraju svoje emocije za svoj bivši i postati više odvojiti o situaciji. Možete imati osjećaje i dalje za svoj bivši, ali morate odvojiti ta osećanja od ostatka svog života i napraviti neki prostor za druge ljude da dođu u.

9. Nemojte se frustriran kada mislite o njemu

Tu će biti podsjetnik tvoje bivše, sve oko sebe i misli o njemu će doći u vaš um. Najbolja stvar za učiniti je da se prihvati te misli i pustiti ih oprati nad vama, jednostavno ne drže na njih, to je sve.

10. Uklonite podsjetnika na njega iz svog života

Uklanjanje svih podsjetnika vašeg bivšeg partnera iz vašeg doma i tvoj život je još jedan dobar i koristan savjet o tome kako ispasti ljubavi sa svojim bivšim. To je teško, ali ćete morati ukloniti sve uspomene, fotografije i podsjetnici na njega da imate. Ne morate uništiti stvari, koje mogu biti previše uznemirujuće. Ali, u najmanju ruku, stavi ih u kutiju i ugurati ih na sigurnom mjestu. Možda, jednog dana, vi ćete biti u mogućnosti da ih gledamo na drugačiji i više pozitivnom svjetlu.

Da li imate neke druge savjete o tome kako ispasti ljubavi sa bivšim?

Slobodno podijelite ispod svoje komentare i odnos savjet.

Ostati sretni i uživajte u životu!

load...