Preporuke o odnosima

10 savjeta o tome kako sada osveziti svoju vezu

10 savjeta o tome kako sada osveziti svoju vezu

Svaka veza će imati svoje uspone i padove, a ponekad odnos može čak postati pomalo ustajali i dosadno. To je razlog zašto je tako važno da vaš odnos prioritet u vašem životu i briga za to na isti način kao što bi stalo za sve što vam je važno. Sa svim drugim pritiscima koji imamo na našem vremenu, mnogi ljudi zanemaruju njihov odnos i počnu da uzimaju zdravo za gotovo. Ako mislite da je vaš odnos izgubio neke od svojih sjaj, ne mislim da ne postoji ništa što možete učiniti da povrati iskru. Bacite pogled na ovih deset načine na koje možete osvježiti i revitalizirati vaš odnos, počevši od sada.

1. Zaboravite o prošlosti

Ako je vaš odnos je narasla malo ustajale, onda postoji dobra šansa da se stvari nisu bile savršene između vas i vašeg partnera i na druge načine. Osvježiti se vezu, dobro mjesto je za početak je kako prihvatiti da je prošlost u prošlosti i da je ovo novi početak. Stavimo na stranu borbe koje ste imali, ili razočarenja, i početi raditi zajedno kako bi se stvari u pravu.

2. Dobro pogledajte na sebe previše

To nije dobra polazna ove vježbe pokušavajući da postave svu krivicu na partnera; moraš prihvatiti svoj dio odgovornosti previše. Pogledajte kako je način na koji se ponašaju moglo uticati kako vaš partner ponaša prema vama. To je više nego vjerojatno da oboje nisu stavljanje u truda u odnos da ne bi trebalo biti, i to je razlog zašto ga treba malo pogurati sada.

load...

3. Odlazi negdje zajedno

Get klince na svoje bake i deke za vikend, treba vremena sa posla, šta god da je što morate učiniti, tako da je par možete dobiti za vikend i provesti neko kvalitetno vrijeme zajedno. To će dati pauzu od svih stvari koje ste omesti i dati vam priliku da stvarno razgovaramo. A vikend je također način da se podvuče crta ispod prošlosti i naprijed od tamo.

4. Rad na komunikaciji

Svi znamo koliko je važna komunikacija u vezi, ali da li ste zaista ozbiljno shvatili? Komunikacija ne znači samo kažem dobro jutro i laku noć, to znači da sede zajedno i razgovarali. Morate pronaći načine da izraze svoju zabrinutost jedni druge, kao i svoje snove i težnje. Drugim riječima, morate biti iskreni jedno prema drugom, tako da mogu i početi raditi na poboljšanju odnosa.

5. Ne zaboravite zašto ste oboje se zaljubili na prvom mjestu

Uzmi vjenčanje album iz, ili stare fotografije kada ste bili prvom susretu, i podsjetiti sebe zašto si se zaljubio u tada, i zašto ste i dalje zajedno. Vrativši se u ovim trenucima i sjećanje ono što su imali u prošlosti će pokazati upravo zbog toga bi trebalo da se pokušavaju danas da zapali te osjećaje.

load...

6. Pokrenite novi hobi možete podijeliti

Ako su se razilazili nekog vremena, onda ste vjerojatno provodio više vremena, osim na svojim individualnim zabave i hobija. Pronađite nešto novo što možete oboje biti zainteresirani za, a možda i na časove neke zajedno. Nešto novo učenje zajedno će vam dati nešto što možete podijeliti i da će pomoći da se revitalizirati vezu između vas dvoje.

7. Početak ponovo zajedno

Vjerovatno ste pročitali stotinu puta koliko je važno za parove za nošenje na zabavljanje, ali to jednostavno ne može biti dovoljno naglasio. Izdvojiti dan u tjednu, ili čak dana u mjesecu, to je vaša noć i vaše noći sama. Oblači se, otići negdje lijepo i imati dobar provod zajedno. Ako ne, uvijek će postojati nešto dobiti na putu vaše jednostavno uživaju u međusobnom društvu i zabavu.

8. Da lepih stvari jedno za drugo

Nikad nisi prestar ili dugo u zub za one male romantične geste koje ste radili tako dobro, tako da se vratim u naviku pripreme malo iznenađenja jedni za druge. To ne mora nista spektakularno ili ekstravagantno. Nešto tako jednostavno kao poruku da "Hej, jeste li znali da vas i dalje volim", može biti sve što je potrebno za početak dobiti vezu natrag na stazu.

9. Slavite sve u stilu

Važno je previše, kako bi proslavili važne datume u vašim životima. Ne dozvolite da rođendane i godišnjice uposliti ništa više nego na brzinu kupio čestitku i token poklon. Pogodio grad i učiniti nešto zaista posebno. Proslave su ono sjećanja su izrađeni od, a ono što je odnos poseban.

10. Ne odustajte!

Vaš odnos je jedna od najvažnijih stvari koje imate, tako da ne odustati to samo zato što su se stvari se malo predvidljiv. Uz malo truda od vas oboje, i puno komunikacije, nije teško osvježiti vezu i vratiti iskru.

load...