Preporuke o odnosima

10 savjeta o tome kako se osećati bliže sa svojim partnerom

10 savjeta o tome kako se osećati bliže sa svojim partnerom

Prvih nekoliko nedelja zabavljanja troše upoznavanja novih osoba u vašem životu. Stvar je uzbudljivo i leptiriće kad god tekstova.

Onda dolazi period "medeni mjesec" kad ste službeno stavku i ne mogu biti sretniji. Ne možete zaustaviti sav ozaren i sve jednostavno izgleda u redu.

To je i tokom perioda medeni mjesec, kada je par ti jako bliski i reći jedni druge slatke gluposti o tome kako ćete biti zajedno zauvijek i uvijek.

Ali period medeni mjesec mora da se završi ponekad. Nakon što je gotovo, život može tako lako stati na put. Prije nego što to znaš, on napušta kuću za rad prije nego što ste čak i probudila, a vi ga ne vidim sve dok sunce je postavio.

load...

To se događa svima nama. Sad kad smo svi rade više sati nego ikada ranije, to nije lako uvijek osjećati blizu našeg partnera. Stvari jednostavno smetaju. On ima svoj posao, imaš tvoj, a ti kako je svako svojim interesima i grupe prijatelja.

Ako želite da zategnete vezu između vas oboje i još jednom osjetiti snažnu vezu s njim, evo top 10 savjeta o tome kako da se osjećaju bliže sa svojim partnerom.

Spustite Phones

Ne možeš provesti mnogo vremena zajedno ovih dana, tako da kada radite, zašto ne oboje pristajete spusti elektronike?

Telefoni stane na put razgovora i intimnosti, pogotovo sada kada pametnih telefona mogu prilično mnogo učiniti bilo šta. Da li smo brzo provjeravanje našu Facebook obavijesti ili da sazna rezultate košarku, naši telefoni vodi nas dalje od stvarna osoba koja je bitna - naš partner.

load...

Uzmite odmor od elektronike i ponovo upoznaju svoj čovjek.

Workout Zajedno

Ovo je još jedan dobar savjet o tome kako da vaš odnos bolje. Novi izreka kaže da parovi koji se znoje zajedno, ostaju zajedno. Ne možemo to sada količini, ali to je dobra ideja da se započne režim treninga zajedno, ako želite provesti više vremena sa svojim partnerom.

Možda oboje imate svoju razlozi za vježbu. Možda hoće da se zdravije dok želite da izgubite malo težinu. Bez obzira na vaš razlozi su, iskoristite zajedničku odluku da se pridruže teretanu zajedno - ili otvorite svoj trening režim kod kuće ili u pokretu.

Probude zajedno

To nije lako probuditi u isto vrijeme kada je jedan od vas ima da rano ustati za posao, a drugi može uhvatiti jedan sat ili dva.

Ali to prozor vremena ujutro je super plemenitih, a kada izađete iz kuće ne vide svojim partnerom, to znači da je prvi put dođete do pozdravi i dati im poljubac je kad oboje povratak kući s posla.

U tom trenutku, to je često mrak.

Probudite se zajedno uživati ​​izlazećeg sunca, jesti doručak i popiti kavu. Poljubac, razgovor, započeti dan kao jedan!

Pročitajte istoj knjizi

Ovo je nešto što moj partner i ja pokušao - i upalilo je kao san.

Gledanje isti film zajedno je jedna stvar, ali to nije tako uključuje i čitanje iste knjige (samostalno, naravno!). Kad i čitati isti roman (ili ne-fiction), možete pročitati u isto vrijeme i nakon toga razgovarati o tome.

Li oboje moraju biti u čitanju, inače jednostavno ne radi. Ali, ako ste oboje potiču intelektualnu stimulaciju od čitanja i kritiku knjige, ovo je jedan pouzdan aktivnost koja će vas zbližiti.

Osloboditi Funny Memories

Svatko voli da se smeje. Ali, ako vas dvoje nisu osjetili sve tako blizu u zadnje vrijeme, možda i ne raditi previše smeje.

Kratka gledanja smiješno film, zašto ne oslobađa urnebesne uspomene vas dvoje delili zajedno? Chat o glupim malim stvarima on ili ste radili i raskomotite roll na podu od smeha.

Za dugoročni odnos prema poslu i preživjeti prepreke koje se bacaju na njega, puštajući sami idu i smeje je od suštinskog značaja. Tako učiniti.

Imaju datum Noći

Ovo je jedan od najvažnijih savjeta o tome kako bi vaš odnos bolje. Izrada vremena jedni za druge je jako važno ako vaš odnos će trajati daljini. Naravno, to nije uvijek lako to učiniti svaki dan u tjednu. Ali kako o izdvajanju najmanje night night svake sedmice za izlazak?

Ovaj tjedan bi mogao učiniti nešto što on želi da radi, dok naredne sedmice bi mogao i učiniti nešto što želite učiniti.

Prioritet datum noći tako da ništa ne staje na put.

Cook Zajedno

"To je tvoj red da kuhati večeras!", Viče on na vas od svoje video igre den.

"Kuhani sam sinoć !!" ti vikati natrag, prije nego lupanje tavi na stolu.

Umjesto da raspravljaju o čiji je red da je kuhati, zašto ne bi i kuhati zajedno?

Kuhanje je velika aktivnost koja više parova treba baviti. Radije nego da vaš partner postaje sve vruće i zbunjen sami u kuhinji (i posebno, a ne ciljate sve je naglasio kako se opet zapaliti krompir) koriste timski rad i zakucati u večeri zajedno.

"Ispričaj mi priču..."

Nemoj ga samo pitati kako mu je dan otišla dok si nemarno listate kroz svoj časopis čak i bez slušanja njegova isti stari odgovor. Budite kreativni i izvući zanimljiv anegdotu tražeći od njega da vam ispričam priču.

Možda bi ga mogao pitati koji je njegov najdražih uspomena iz detinjstva je, ili ono što je bio njegov najdraži praznik. Možda bi ga čak i pitati da ispriča svoju najneugodniji trenutak!

Šta god da ga pitam, dajte mu svoju punu pažnju i biti spremni da postavljaju pitanja.

Do The Little Things

Stvarno jednostavan način da opet blizu vaš partner ima veze u malim stvarima za njega. Možda bi mogao da ga kafom u krevetu da, mazimo se s njim na kauču dok je on podnese neke dokumente.

Možda biste mogli hop u kadu zajedno ili samo šetati psa zajedno.

To su male stvari koje čine razliku.

Istražite Deeper Emotions

Tu bi mogao biti razlog zašto nisu osjećaj preblizu u posljednje vrijeme, a to može imati nikakve veze s činjenicom da vas oboje rade prekovremeno.

Umjesto toga, to može biti zato što nisu emotivno povezani sada iz nekog razloga.

Možda je on uvijek ljut, ili čini se da stalno uznemiren. Možda je anksioznost ili nedostatak empatije u odnosima.

Dig duboko, otkriti sve probleme i onda ih nagovoriti.

load...