Preporuke o odnosima

10 savjeta o tome kako se riješiti momka za 10 dana (ili ako volite svog čoveka ne radi ove greške)

10 savjeta o tome kako se riješiti momka za 10 dana (ili ako volite svog čoveka ne radi ove greške)

Ako želite da riješi Muškarac, ali jednostavno nemam srca da mu kažem pravo, onda ste mogli probajte neke ideje ili se ponaša loše za neko vrijeme. Nema garancije da će raditi, iako, jer neki momci samo ne znam kako da se nagovještaj; ali ako smo odlučni da se izbegne neprijatnost raskida govor, a zatim pročitajte ovih deset sigurno načini da se dobije Muškarac sa leđa, ili ako hoćete čovjek, molim vas, izbjeći ove greške:

1. Istaknite svoju grešku načina

Možete započeti kampanju ističući sve te male stvari koje on radi nije u redu. Kada je on proveo cijeli dan čišćenja kuće za vas, možete imati dan polje, ističući sve bitove koji je propustio i stvari sklonio u pogrešnom ormarima. Još bolje, opet cijelu stvar, pa on zna da njegovi napori nisu bili dovoljno dobri. Zvuči okrutno, ali hej, vi ste ga spasili bol kad te ostave!

2. Stop što ga je prioritet

Kažu da je komunikacija ključ za uspješnu vezu, pa počnimo da otežavaju komunikaciju. Biti zauzet, ako te telefone na poslu i zaboraviti da odgovori na tekstualne poruke i govorna pošta od njega. On bi trebalo da počne da počne da se pitaju da li vam je bitno uopšte.

load...

3. Predloži da bi mogao izgubiti nekoliko kilograma

Ispustiti nekoliko naznake o svom izgledu. Možete predložiti da imaju salatu, kada jedete van, ili samo spomenuti, u prolazu, ako ikada razmišljali o radu u out. Ne morate da budem otvoren i grub, samo biljka koja sjeme sumnje u njegovom umu.

4. Pokrenite ga u javnosti

Muškarci imaju apsolutno ogroman ego, tako da ako počnete da ga osramoti u javnosti onda da će to boli! Pobrinite se da svi znaju kad on nešto nije u redu ili pogriješi, i pobrinite se da on zna da svi znaju previše!

5. Zaustavite ga od izlaska sa momcima

Reci mu da želiš da prestati ići tako često sa svojim prijateljima. Po prvi put, on neće šišmiš kapka, drugi put će on tiho duri i po treći put, on bi trebao dobiti stvarno ljut! Neka sjediti i gledati romantičnu komediju s vama, umjesto da treba da se njegov nivo dosade dovoljno visoko da počnu razmišljati o dalje.

load...

6. Razviti problem migrene

Povlačenje privilegije spavaća soba će doći do njega brzo. 'Ne večeras, boli me glava "... To može biti stari, ali uvijek radi.

7. Provedite više vremena s drugim ljudima

Provedite više vremena sa drugim ljudima i pobrini se da zna koliko zabave imate. Ostati kasno za piće nakon posla, izaći i vidjeti svoje prijatelje češće ili otići i posjetiti članove porodice, na svoju ruku. Šta god da radiš, uradi to bez njega i ostavili ga kod kuće, pitajući se šta se dešava!

8. Talk o drugim momcima

Počnu da pričaju o tome kako vruće drugim momci i to bi trebalo donijeti kući da on nije jedini momak u gradu za vas. Ne samo filmske zvijezde, međutim, da to stvarno peče pričajući o nekim od njegovih prijatelja, a onda ću ga da vam reći nešto više o njima.

9. Neka zna šta vam se ne sviđa u vezi njega

Pobrinite se da on zna da je daleko od savršenog. Reci mu njegova omiljena košulja izgleda premlada za njega ili Nikada nisam voleo da poslije brijanja da je on nosi. Samo, izabirati, izabrati i da ćeš ga nositi dole na kraju.

10. Okrenite hladno rame na njega

Povući sve znakove fizičke ljubavi, sve od poljubac u obraz gore. Zamijeniti ga s više snishodljivo gesta, kao pat na leđima ili Ruffling kose i biti više kao prijatelj nego ljubavnika. Na taj način možete lagano pustiti ga da je on bio degradiran od statusa partner "samo dobri prijatelji".

Dakle, dame, sad znaš šta ne treba raditi, ako zaista volite svog muškarca i ako želite da ga zadrži.

Ostati sretan, ljubavi i biti voljen!

load...