Preporuke o odnosima

10 savjeta o tome kako se vaš muž probuditi osmehom

10 savjeta o tome kako se vaš muž probuditi osmehom

Način na koji Započnite jutro je super važno i postavlja ton za ostatak dana. Ako sići na loš start, on shvati da je ostatak dana će biti borba. Ako sići na dobar početak, međutim, možete biti sigurni da će vaš pozitivno raspoloženje trajati tokom cijelog dana.

Kao i uzimajući sebi u desnom okviru umu čim se probudite, to je važno za jaka veza da je vaš muž budi sa osmehom previše. Ako ste u potrazi za donijeti malo sreće u svoje jutro, hajde da pogledamo 10 načina kako da ga probuditi uz malo radosti.

Neka doručak

Kažu da je put do muškog srca je kroz želudac, pa zašto ne roniti pravo u trbuh prva stvar ujutro ?!

Da, baš kao i žene vole doručak u krevet, muškarci rade isto. Miris slanine kuhanja na roštilju i kave u zrnu prženje na suncu... Da li postoji nešto bolje?

Vaš čovjek će se cereći od uha do uha cijeli dan ako ga napraviti doručak u krevetu. Sastavite sve svoje omiljene stvari i povrh svega poljupcem.

Recite mu da ga volite

Trebalo bi reći tvoj muž da ga voliš onoliko često koliko možete. Podijelite ga je dok je on na poslu, reci mu kad se vrati kući iz ureda, i podsjetiti ga da svoju ljubav kao što i ići u krevet noću.

load...

A ako želite da stavite osmijeh na lice prva stvar ujutro, definitivno treba mu reći da ga toliko volim kad se probudi. To će učiniti ga osjećati uvjereni tvoje ljubavi, i da će ga u topao, raspoloženje. Što je upravo ono što bi svaki muškarac želi kada se probude!

Ljubav s njim

Dobivanje Frisky sa svojim mužem ujutro je fantastičan način da se započne dan. Oboje ćete se izražavaju svoju ljubav jedni prema drugima tako što intimni ispod plahte prije nego što je dan ni počela. Vi ste sigurno ima svoje prioritete u pravu!

Vođenje ljubavi rano postavlja ton; stavlja vas u dobrom raspoloženju, čini da se osećate dobro i uvjerava vas oboje tvoje ljubavi jedni za druge. Osim toga, vođenje ljubavi je zdrav i dobiva ćeš fizički. Tvoj muž će biti pun pasulja, pun samopouzdanja, a time će biti spremni da iskoriste dan.

load...

Planirajte uzbudljiv dan zajedno

Možda je vaš muž je mislio da će se probuditi na drugi dan turobno, dosadan rutinski. Možda ste mu rekli noć prije bi to danas treba da bude dan poslova; on će imati za pranje automobila, očistite garažu, i boje palube.

Naravno, sve ovo je samo ruse i umjesto toga da ćeš ga iznenaditi sa uzbudljiv dan. Kao što se probudi, ti vrtoglavo mu reći da si zapravo će raditi nešto zabavno danas zajedno - i sada je vrijeme da to planira! Možda ćeš ići na kuglanje, ili možda ćete krenuti na spontani putovanje.

Ostavi ga ljubavno pismo

Ako imate na čelo iz kuće pre nego što je čak otvorio oči, mogli ste ga ostavili ljubavnu poruku koja ga podsjeća koliko ga volim. Kada se probudi, vaš iskren komentar će biti prva stvar koja vidi, i to će ga u fantastičnom raspoloženju!

Dajte mu Surprise

Svi vole iznenađenja. Mi, djevojke, ljubavi iznenađenja, ali momci ljubavi iznenađenja isto toliko. Pa zašto onda ne iznenađuje tvoj muž prva stvar ujutro ?!

Odličan način da bi vaš muškarac zadovoljan rano je da ga predstaviti iznenađenje kada je probudi. Ovo bi mogao biti poklon, kao što su video igre ili karte za sportski događaj koji znate da je bio na samrti da ide u.

Buđenje na iznenađenje je pouzdan način da se nikome osmijeh.

Pročitajte mu Inspirativni citati

Buđenje na inspirativne citate koje nas motiviraju je odličan način da se naš dan je počeo. To nas dovodi u pravo raspoloženje za rješavanje izazova koji su pred nama.

Ako je vaš suprug je osjećaj malo nedavno dole i naglasio zbog posla, treba da ga pročitali neke inspirativne citate kad se probudi. To će ga staviti u pozitivan način razmišljanja odmah i podsjetiti ga da sve nevolje može prevazići.

Dajte mu Striptiz

Šta muškarci očekivati ​​kada su se prvi put probuditi? Normalno, oni znaju da moraju pozvati snage da ustane iz kreveta (boo!), Prije provjere svoje e-pošte kako bi bili sigurni njihov šef ne želim ih u radu ranije. Onda su umorno glavu dolje (dok zijevanjem) da bi na kafu, prije tuširanja i ide na posao.

To je monotoniju koja ubija njihov duh. Tako razbiti monotoniju dajući vaš muž seksi jutro striptiz!

To je svakako nešto što svaki tip će cijeniti. Prepustite fantazije po prvi pad u kostim znaš da je voli.

Očistite The Room

Ako je vaš spavaća soba je malo u neredu u poslednje vreme i znate da je to bio postaje vaš muž dole, ne bi trebalo biti tiho kao moguće onako kako ga očistiti prije nego što se probudi.

Onda, kad se probudi u sobu izuzetno nereda-free, on neće biti u mogućnosti da vam se dovoljno zahvaliti. Čista soba je prvi korak na čistu, osvježena um.

Istuširati se zajedno

Ako vaš jutarnji tuševi prije posla su postali rutina (i čiji su ne?), Zašto ne začiniti tuširanjem zajedno sa svojim mužem? On će sigurno uživati ​​u ovom mnogo više od tuširanja sam, znajući da je ponovo dobio još jedan dug dan na poslu pred njim!

load...