Preporuke o odnosima

10 skrivenih mesta kojima momci vole da budu dodirivani

10 skrivenih mesta kojima momci vole da budu dodirivani

Ok, znamo kako to ide: vaš čovek je gledao fudbalsku utakmicu na televiziji i izgleda kao da ne želi da se uznemirava. On grokće kad god ga pitam šta želi za večeru, a on sjedne, ako se desi da hoda ispred njegovom mišljenju. Ukratko, on izgleda vrlo nepristupačan. Drži se podalje!

Ovo je bio tvoj čovjek prije nekoliko mjeseci. Ali sada stručnjaci kažu da su pronašli 10 skrovištima momci vole da se dira. U osnovi, čak i ako je gledao nogomet igra i naizgled u stanju hipnoze, sada možete zgrabi njegovu pažnju i da se oseća veoma dobro, uzbudljivo njegova čula i dobiti ga u raspoloženju.

Vidite, postoje dijelovi njegovog tijela koji su poznati kao "hot spot", koji se učitavaju s vrlo osjetljivim nervnim završecima. Kada stimulirana, on je dobro. Dakle, hajde da pogledamo u ovih 10 tajnim mjestima kako bi vaš ljubavni život sa svojim partnerom čak i intimniji.

load...

1. Dip pod njegovom gležanj

Na pola puta između njegovog gležnja kost i pete, naći ćete mali tačke pritiska (veličine graška) koja ima ogroman strast potencijal. Ako ga pritisnete, pustite energije u telu koji ide na osjećaju ogroman užitak za svoj čovjek.

To je potez koji bi verovatno trebalo da se sudi samo ispod posteljine. Dobiti u položaj tako da se suočavaju noge, a maksimalno zadovoljstvo postizanjem naprijed i hvata članaka. Zatim se mjesta pritiska. On će vam zahvaliti kasnije.

2. Uhu

Ako nikada niste dotakli ili poljubio muškarca uho, ti si mu od gladi od mnogo zadovoljstva sve ovo vrijeme. Uha može biti mala, neopisiv, a možda čak i skriven samo; ali ćete biti iznenađeni koliko je dobar čini vaš muškarac osjećati kada ga dati malo pažnje.

load...

Možete početi sa malo šapat u uhu, koji već može biti dovoljno da ga vozi divlje sa željom. Onda možete pokretati stvari ljubeći njegovo uho. Onda, kad znaš da je stvarno dobiti u raspoloženju, možete početi grizao ušnu školjku.

3. Front u vrat

Kada se ljube vaš partner, vjerovatno više pažnje posvetiti uši, nego ti u vrat. U stvari, verovatno nisu razmatrali njegov vrat na sve. Ako niste, propuštaš na zadovoljstvo zoni, kao ispred vrata je mjesto koje mu sve postaje vruće i smeta.

Master Mantak Chia, autor of Sexual Reflexology, objašnjava: "štitnjače, obliku leptira žlijezde oko pola prednjoj strani vrata, je usko povezano sa seksualnim organima, u skladu sa drevne kineske medicine."

Ako mu liže Adamove jabučice, vi ćete biti uzimajući ga u raj i natrag.

4. Njegovo lice

Zvuči očigledno, zar ne? Pa, zapravo, manje žena, nego što misliš, prestani da se razmotri dodiruje svog čoveka u lice. Ali čovjek lice je stvarno stavi kroz zvono kada je u pitanju brijanje, i na taj način on je toplo cijeni umirujući dodir žene.

Možete dodirnuti njegovo lice bilo kada, bilo previše. Sve što trebate učiniti da ga osjećati ugodno i sretno je mjesto obje ruke na njegovo lice i protrlja hramova. Zatim stoke bradu, kao i vilicu kost. On će se osjećati odmah opušteno, volio-up - i dobro.

5. Njegove usne

Da, znamo da već poljubiti svog partnera na usnama. Ali momci zahvalan kada dodirnete njihove usne sa svojim rukama. Važno je imati na umu da usne su zaista osjetljive, a ako dodirnete prejako ne bi došlo do njega škakljanje, koji će mu se smeje. Ovo nije nužno pali, a mogao bi se vratiti na gledanje fudbalske utakmice.

Ali ako lagano trljati usne, možete biti dodirom u hot-spot koji ga dobije u raspoloženju. Moglo bi čak dovesti do nešto više, tako da bude spremna za to.

6. Njegovo Bum

On je vjerojatno već zgrabi svoj bum dosta. Možda je čak i zgrabi ga u javnosti. To vas čini seksi i želio, a ti vjerojatno slično tome. Ali, da li ste ikada prestali da smatraju da bi trebalo da njegova češće zgrabi?

Ljudi poput svoje partnere dodiruju svoje propalice, baš kao i žene uživaju u muškaraca privlače njihove. To čini da se osjećaju poželjno, a nadamo se da znaju da ste još uvijek privlači ih. Pored toga, također ih čini prokleto dobro. Dakle, ne stidite se!

7. Kičmu

Ikada osetio kičmu pecka? Prilično senzacionalno, zar ne? Često, naša kičma golica kad god gledamo strašan film, ali isto tako može golicaju sa zadovoljstvom kad god se netko dajući mu malo pažnje.

Ako trljati prstima duž donjeg kičme, to ga je opušta i dobiva ga u raspoloženi za malo vođenja ljubavi. Onda možete pokrenuti svoje prste svoju kičmu, dok vrše neki pritisak. Zatim, možete pokušati nježno ljube kičmu pred njega škakljanje tiho sa kosom. Njegov dlačice će stati na kraj, kičmu će golicaju - i on će biti spreman za vas.

8. Njegov Bellybutton

Ovo je jedna TAD teško da izvede, jer bi to moglo biti malo previše komična. Što nije ono što želite!

Pupka je odlično mjesto da ga je izazvao, ali morate biti oprezni s tim kako idete o tome. Predlažemo da napravite krugove prstima oko pupka, pre nego što se zadovoljstvo koje možda pada ledeno hladnu vodu u tom području - ili čak i malo čokolade sos ako ste stvarno raspoloženi za malo zabave.

9. Tabanima

Muškarci imaju više nervnih-završetaka u tabanima nego žene, tako da, iako možda neće biti u mogućnosti da biste dobili glavu oko ovoga, važno je da shvatite da dodiruje tabanima će voziti ga divlje sa zadovoljstvom.

Otprilike jedna trećina do kraja ćete naći tačku pritisak da treba masirati prije trljanje palcem lagano po tom pitanju. Smatraj to kao neku vrstu ugodnog masaža nogu - hej, to funkcionira!

10. Palac

Yup, čovjek palac zaista treba da bude na prvom mjestu što počnete, ako pokušavate da ga u raspoloženju. Možda dok je njegova pažnja je na drugom mjestu (televiziju), mogli biste početi tako što palcem malo ljubavi. Sisa na njemu će ga podsjetiti na nešto drugo, i pomoći će povezati svoj um sa umjetnost vođenja ljubavi.

To je u suštini predigra, a to je izuzetno moćan.

load...