Preporuke o odnosima

10 slatki par postavlja da pokuša prilikom fotografisanja sa svojim čovjekom

10 slatki par postavlja da pokuša prilikom fotografisanja sa svojim čovjekom

To može biti teško za parove da se dobre slike o sebi zajedno i za mnoge ljude, oni osvrnuti na foto album samo da shvate da je jedini oni imaju su iz njihovih dan vjenčanja. Ovih dana, ne morate ići u profesionalni fotograf, jer samo o svako ima kameru na telefonu, tako da je jedini pravi problem je upadljivo pozu koja izgleda lijepo, ali ne i lažne. Ako nemate dovoljno slike od vas kao par, a zatim pozvati prijatelja sa kamerom i isprobati neke od tih sladak par predstavlja ideje za vas da isprobate sa svojim man:

1. Čelo dodiruje

Trik da dobijem dobru sliku od vas zajedno je da je intimna, ali neka ga očisti! Želite biti u mogućnosti družiti se sa svojim zid kod kuće ili da ga za dan kada vaša djeca mogu pronaći u foto-albumu. One Sweet Looking postaviti je za vas da laže ili stajati nasuprot drugome, i samo lagano dodirnite čela zajedno. Oči otvorene ili zatvorene, to je divno, tendera i sladak par pozu.

2. Poljubac u obraz

A puna na poljubac može biti dobro za vaše privatne album, ali za više nevinih tražim sliku, jedan partner ljubi druge u obraz izgleda sjajno. Pogotovo, ako je kraća od druge, tako da oni moraju stajati na prstima doći.

load...

3. Stalna blizu

Stand blizu zajedno; okrenuti jedni prema drugima sa svojim glavama okrenut postrance, prema fotoaparatu; to će pokazati koliko ste u stvarnom životu previše. Ako ona stavlja joj ruku koja je najbliža kamera na ramenu, to izgleda previše sladak.

4. Fotografiji iza

Ne morate biti okrenut prema kameri da to bude velika slika. Jedan ili čak oboje može biti okrenut od kamere, ali sa svojim licima se okrenuo, tako da su u kadru. To zapravo čini udarac izgledaju daleko prirodnije, kao da je neko vas zatekao.

5. Ne morate gledati u kameru

Ponekad, jednostavno je najbolje i zapamtite da ne moraju oba se gleda u kameru. Možete imati slike snimljene s rukama omotana oko struka ili ramena, a on gleda netremice u vas, ali vi sami se gleda u kameru.

load...

6. Držite ga je s leđa

Stoje iza čovjeka i stavio jednu ruku preko ramena i zapamtite, to izgleda mnogo ličnih i romantičnije, ako pogledate jedni druge, a ne u kameru. Čak i ako ste oboje u potrazi u istom pravcu, ali daleko od kamera, kao da ste u potrazi u daljinu može izgledati sjajno i romantično.

7. Uzmite sliku odozgo

Uzmite fotograf da stoji na stolici, ili nešto drugo, tako da mogu uzeti sliku iznad vas. Zatim možete stajati, grle sa svojim glavama leđa i okrenut prema fotoaparatu.

8. Odaberite prepunom mjesto za podešavanje

Odlična lokacija za romantična slika je gužva, kao željeznička stanica. Slika od vas dvoje nježno ljube, dok je ostatak svijeta juri žurno vi, izgleda tako romantično, kao jedina stvar koju je stalo, je jedno drugo.

9. Mene Savršen pokupi

Ako stojite licem u lice, a on stavi ruke oko struka i on te uzima sa zemlje, koji mogu da za pravu zabavu fotografiju vas dvoje. Malo savjet za ovo: kad je podiže, kick vaše noge pod različitim uglovima, tako da je jedna noga je veća od druge. Izgleda bolje.

10. Walking od fotoaparata

Snimanje slika s vama hodanje može biti malo nezgodno, jer kretanja nogu, tako da puno slika u jednom snimanju, tako da dobijete širok izbor za izabrati iz. Ako hoda od kamera, a ne prema njemu, slika će izgledati zaista romantično. Izgleda da hodate u suton, ruku pod ruku, sretno do kraja života.

Koje druge sladak par poze volite da pokušate kada snimate slike sa svojim čovjek?

load...