Preporuke o odnosima

10 slatkih ideja da ga dokažete da ga volite

10 slatkih ideja da ga dokažete da ga volite

Dok su muškarci ne mogu biti previše dobar u izražavanju vlastitih emocija, oni mogu biti prilično nesigurno i oni trebaju ponekad uvjeravajući da su voljeni. Naravno, oni neće priznati da i niti će oni otvoreno postaviti pitanje, ali će oni žele da vide neke znakove da ih i dalje vole da svoje misli na odmor.

Kaže "Volim te" je sve dobro i dobro, ali nakon nekog vremena, te riječi mogu zvučati pomalo umorni i stari šešir i akcije uvijek govore mnogo glasnije od riječi. Dakle, ako želite biti sigurni da je vaš muškarac zna koliko ga voliš, pogledajte ovih deset slatka načina na koje možete koristiti da mu pokažem svoju ljubav.

1. Iznenadite ga neočekivanim poklon

Najlakši način da mu pokaže svoju ljubav je da mu kupim nešto što stvarno želi. To ne mora da znači nešto skuplje da je vjerovatno da kupi u svakom slučaju, a ne morate čekati do njegov rođendan da mu nešto kupi. Poklona koji će značiti najviše njemu su male darove koje ste kupili istog momenta. Ne zaboravite da poklon-umotavati darove previše, koji pomaže da se pokaže da ste stavili neko vrijeme i mislio u svoj poklon.

load...

2. Cook nešto posebno za njega

Pečenje tortu za njega ili kuvanje njegov omiljeni obrok je još jedan način da ga podsjetim da ga volite. Cooking nešto posebno za njega pokazuje da ste otišli iz vašeg način da to nešto lijepo, samo za njega. On će zaista cijeniti da ste kuhana nešto što on voli i da ste uzeli vremena da se pripremimo posebno za njega.

3. Pokrenite kupka za njega

Momci kao malo razmazim ponekad i previše, i lep opuštajuće topla kupka nakon dugog dana na poslu će mu pomoći da se opustite i da se vrati u opuštenoj i jednostavan raspoloženje. Naravno, on je i više nego sposoban da vodi svoje kupanje! Ali to rade za njega je samo lijep mali dodir da će cijeniti, pogotovo ako se za njega stavim malo zagrejala peškire kao dobro.

4. Napiši mu ljubavno pismo

Nikad nisi prestar za malo romantike, tako pišu staviti na papir točno zašto ga volite i koristite najslađe riječi. Ruka napisano ljubavno pismo je toliko ličnih i takav promišljen način da se izrazite. To će značiti mnogo više od njega nego reći riječi naglas i to je nešto što je možda želite zadržati i blago previše.

load...

5. Umutiti ga za romantični vikend

Odvedite ga od svega i doživite romantičan vikend u osami. Svakome je potreban odmor od dana u dan nevolje života i vikend također će vam dati priliku da se nije ništa više nego provesti neko kvalitetno vrijeme zajedno. Vjerojatno ćete morati reci mu napredovati kako bi vikend slobodan, ali i dalje možete organizirati sve unaprijed i napraviti odredište iznenađenje.

6. Ispuniti jedan od njegovih snova

Ako je ikada rekao kako bi voleo da vozi Ferrari, napraviti bungee skok, ili pokušajte splavarenje, zašto ne napraviti svoj san obistiniti za njega? Postoji toliko mnogo od tih stvari koje momci često žele da rade, ali oni rijetko stigao da to zaista radi. To je lako rezervirati jednokratno ovakva iskustva, tako da mu je divna poslastica i pokazati mu koliko ga voliš ispunjavajući jedan od njegovih cjeloživotnog snova.

7. Ponuda za pomoć

Ako on se bori da se nešto učini, da li je nešto za svoj rad ili posao kod kuće, ponuditi da mu pomognem. Čak i ako ne možete mu pomoći sa konkretnim poslom u ruci, barem će znati da ti je stalo dovoljno da probam. Ponekad, to je samo lijepo je znati da postoji neko uvijek se možete osloniti na biti na vašoj strani.

8. Ostavite poruke za njega

Slatka ljubavne poruke napisane na post to note su jednostavan način da se pokaže koliko volite svoj čovjek. Možete ih staviti u svoj novčanik, na instrument tabli svog automobila, ili na ogledalu u kupatilu. U stvari, bilo gdje gdje će naići na ljubavnu poruku neočekivano će mu dati iznenađenje podsjetnik koliko ga volim.

9. Pusti ga ko je on

Možda nećete biti previše oduševljen neke njegove navike, ali ako prihvati svoje mane, pa čak i doći do ih vole, onda je to pravi znak da ga voliš ko je on. To stvarno nije pametan potez da pokuša promijeniti tip, on će se vrlo vjerojatno pokušati promijeniti da te molim, ali on će vjerovatno i preziru ga. Pustiti ga na sebi je odličan način da mu pokažem da želite da bude sretan.

10. Budite onaj koji ga čini smile

Najbolja stvar koju možete učiniti da se vidi muškarac da ga voliš je da bude jedna osoba zna uvijek će mu osmijeh. Ovo radi u oba smjera, naravno, ali ako je dom je mjesto gdje vaš čovjek može opustiti i zaboraviti o svojim brigama za neko vrijeme, onda je to mjesto on će uvijek žele da budu.

load...