Preporuke o odnosima

10 slatkih načina provesti odlično veče sa svojim dečkom

10 slatkih načina provesti odlično veče sa svojim dečkom

Verovatno ništa lepše nego da budu u ljubavi i da tu ljubav vratio. Prvi termin može biti pomalo zastrašujuće, dok ne dođete do znati jedni druge bolje, ali onda ti da žive zajedno, navikneš se jedni drugima, a ponekad, s vremenom, romansa izgleda pasti u drugi plan. Evo deset ideja kako da živnuti stvari malo i provesti slatka noć zajedno. Neki od njih su pogodne za "starije" parovima, drugi rade za nove previše.

1. Vratite se u prošlost

Pokušajte da zaboravite telefoni, tableti, i laptopa za jednu noć. Uključite ih sve i imaju digitalni bez večere, a zatim igrati društvene igre. Koliko dugo je prošlo od kada ste seli za društvene igre?

load...

2. Sklonite ladice�

Ne šalim se. Tu je barem jedan u svakoj kući, ladicu punu objekata koje ste tamo bacio u nekom trenutku ili drugi, a ne mogu doći do njih baciti jer svaki od ovih objekata koje podsjeća na nešto ili može doći u 20 godina. Samo isprazniti ladicu na podu, te da malo vremena da uspomene. Možda ćete čak pronašao hrabrosti da zapravo baciti te stvari.

3. Cook zajedno

To je više prikladan za nove parove - kuhanje zajedno je sjajan način da saznate više o osobi pored vas. Plus to može biti velika zabava, a vi napravite omiljena jela. Stariji parovi imaju tendenciju da se kuhanja kao "dio posla", ali čak i tako, verovatno ne kuhati zajedno svaki dan.

load...

4. Kupim neke knjige

Otkad ste otišli u knjižari? Zašto ne napravi kratki obilazak najbližu u subotu popodne? Knjižarama nisu uobičajeni mjesto za par, a to je upravo zato bi trebalo da odeš, da učine nešto drugačije od večeru ili film.

5. Postavite konkurencije

Postoji nekoliko stvari koje mogu živnuti inače dosadan vikend kao takmičenje improvizovanom pizzu jede između vas dvoje. Nemojte se previše ambiciozan, međutim, prejedanje može biti jednako loše kao da pije previše i da će pokvariti zabavu. Mislim na nagradu za pobjednika.

6. Izazovite ga na video igre

To bi raditi samo ako ste oboje u video igre, to je istina, ali je i dalje sjajan način da provedete lijepa, ugodna večer zajedno, ako rad i druge odgovornosti što je retkost. Ako nisi gamer, misli na nešto što vas oboje kao radio na svoju ruku i samo to zajedno ovaj put.

7. Organizovati degustacija događaj kod kuće

Samo za vas dvoje, naravno. Bilo da je vino ili pivo volite, podesite degustaciju sesije. Ako niste u to, biti fleksibilan - probati poslastice, na primjer. Isprobavanju novih stvari zajedno i razmjenu utiske je odličan način da provedete svoje slobodno vrijeme i zabavite se kao par.

8. Make Your Playlist�

To je za starije parove, možda. Sjesti zajedno i napraviti playlistu sve pjesme koje volite kao par. U tom procesu, vi ćete se kada ste prvi put čuli jedan ili drugi od tih pjesama. Dijeljenje sjećanja to je tako slatko.

9. Planirajte svoj savršen dom

Možete čak i nacrtati plan, čak i ako niste arhitekta. Planiranje za budućnost, govoreći o svojim snovima kao par je jedan od najboljih načina za provesti mirno veče kod kuće, čak i ako se previše hrabar i sanjati se nemoguće stvari. Čak i bolje, zapravo! Oslobodite svoju maštu.

10. Dobri stari filmski maraton

Dobiti sve svoje omiljene filmove i pokrenuti maraton. To znači favorit za oboje, usput. U slučaju da ste novi par, film maraton će raditi kao i, kao što ste dijeliti svoj omiljeni Flicks jedni s drugima.

Šta ti radiš za romantične večeri?

load...