Preporuke o odnosima

10 stvari koje čine momka manje atraktivnim

10 stvari koje čine momka manje atraktivnim

OK momci, to je vrijeme za vas da naučite samo gdje si u pravu ide sve ove godine! Ako mislite da je tijelo miris je samo znak vaše muškosti, i psuje na konobara jer supu je hladno, je znak snage, onda bi trebalo da se čitajući ovih deset stvari koje djevojke reći da vas manje atraktivnim!

1. Nedostatak grooming i ličnu higijenu

Ako želite ostati jedan, onda ne uzimanje računa o svom izgledu je siguran vatra način da se to uradi! Loš zadah, miris tela, ne trudeći se da se brije i stari, zgužvane odjeća su sigurni načini da biste Žena od vas.

2. Nedostatak ambicija

Žene vole muškarce sa pogonom i ambicije, tako da, ako zvuči kao da imate ništa, oni su uskoro će biti odložena. Momak treba da ima malo "ustati i otići" o njemu i biti u stanju da pokaže neke strast za životom, ako želi da udari ga sa devojkom.

load...

3. Bad ponašanje za stolom

Devojke ne žele da vide hranu, uzburkala okolo u ustima, dok razgovarate, a niti hoće da te gledam kako bubanje hranu u usta kao da nisu jeli za sedam dana. Ne zaboravite osnovne ponašanje za stolom, kada krenete na sastanak ili loše manire će biti sve što seća o tebi.

4. Smisao za humor deficita

Na vrhu većine žena listi želja za idealnog muškarca je njegova sposobnost da joj smeh. No djevojka želi biti sa tipom koji se tako ozbiljno da se ne može smijati na sebe preuzima, tako da razvedri se i crack osmeh, ako želite da ona ostane oko.

5. Biti pretjerano opsjednut sa sportom

Većina momaka vole svoje sportske, ali to ne bi trebalo biti sve što žive, jer je većina djevojke jednostavno nisu kao stalo o sportu, kao i vi. Sportski su u redu, ali ide na utakmicu svake nedelje, nije ideja je većina djevojaka savršenog datuma i niti će sportski bar, svaki put kad je upoznam.

load...

6. Previše psovanje

Mi razumijemo da ako zaglavi prst u vrata automobila, onda si vjerojatno reći "dragi, da ubode malo '. Ali, ako je vaš svaka druga riječ je psovku, onda to će biti isključiti. Ne zaboravite, jednog dana ona možda želite da vas upoznam sa svojom porodicom i malo je vjerovatno da će njena majka žele da čuju tu vrstu jezika.

7. Biti pijan

A djevojka želi da bude pouzdan, podršku i da bi mogli da je zaštiti, ali, ako ste toliko pijan da je ona ta radi sav naporan rad, samo da bi se kući u jednom komadu, onda to neće biti tako da joj srce! Držite piće u razumnim granicama, tako da ćete biti u mogućnosti da imaju značajan razgovor s njom.

8. Biti previše agresivni

Držite živce pod kontrolom i ne idu osporavaju svaki tip koji gleda svoj put, dok ste u. A djevojka želi da se osjećaju da mogu brinuti o njoj, ali ona ne želi da se gleda ti u borbu svake noći.

9. Biti kasno i zaboravljanje datumi

Uvijek biti kasno za termin će uskoro stavila van, a ako Zaboravljam da je upoznaš u potpunosti, možda kao i slike odnosa off sada! Ako ne stalo da ona bude tačna, onda će se zapitati što druge stvari možda neće biti ozbiljno.

10. Nošenje sve što čini da izgledaju čudno ili geeky

A djevojka želi da bude ponosna na tebe i biti u mogućnosti da vas upoznam sa svojim prijateljima. Dakle, ako ste ljubitelj hoda okolo nosi sandale i čarape, dužine tri četvrt pantalone, Spiderman košulju i govori glasno u Bluetooth uređaj koji se trajno lijepi na uhu, onda mislim opet!

Koje druge stvari, na vašem mišljenju, čine Muškarac manje privlačna?

load...