Preporuke o odnosima

10 stvari koje devojke osjećaju nesigurne u vezi toga što momci neće ni primijetiti

10 stvari koje devojke osjećaju nesigurne u vezi toga što momci neće ni primijetiti

Ah, svi želimo da bude super-sigurni, uz besprijekoran kože i savršen lik, s pozitivnim mislima i uspješan posao, ali, nažalost, malo nas, ako ih ima, sve te stvari. Nesigurnosti može biti glavni štetočina, posebno kada je riječ o romantičnoj odjel. Istina je, muškarci čak i ne primijetiti stvari koje smo toliko zabrinuti zbog većinu vremena. Evo deset od ovih stvari:

1. Boobs

Da li su premali? Jesu li prevelike? Šta god mislili vaših grudi, oni su tvoji i da bi bilo bolje da ih volim. Nijedan muškarac (barem nitko pri zdravoj pameti) će biti sa ženom samo za svoje grudi. Osim toga, nekoliko muškaraca su fiksirani na grudi, kao što možda mislite.

load...

2. Celulita

Muškarci ne ni primijetili naše nesavršenosti kože, a razlog za to je da smo skloni da ih preuveličavaju do ogromnih proporcija, dok je, u stvari, oni su najčešće malih. Pa šta ako vaša koža ne izgleda kao da model je na naslovnoj vašeg omiljenog časopisa? Znate o Photoshopu, na kraju krajeva, zar ne ?!

3. Težina

Klasični problem. Možete dobiti nekoliko kilograma tokom praznika i počnete misleći da će vas ostaviti, jer si predebeo. To je tako smiješno i ti to znaš. Ili možda misliš da si previše mršava i niko ne bi želeo da te dodirnem. Opet, smiješno! Istina je da muškarci vole svojim očima, ali oni ne samo vole svojim očima. Oni također imaju mozak, srce i emocije, a te učestvuju u hemije ljubavi previše.

load...

4. Šminka

Momci ne stvarno stalo šminke. Ako ništa drugo, oni su skloni da se nervira kada se uzme previše vremena da se stavi na novom, ljepše lice. Dakle, ne brinite da će vrištati od užasa, ako on vidi bez šminke, jer on neće! U stvari, on će vjerojatno radije da te ljubim bez ruža za usne.

5. Fizičke intimnost

Malo su oni među nama koji su sigurni u svoju 'stručnost spavaća soba' u mjeri da ne dovode u pitanje njihov učinak. Ali fizička intimnost nije toliko o vještina, radi se o zajedničkoj emocija, oko pokazuje voljenu osobu točno koliko ih volite. Ne morate biti profesionalac da to uradi i tvoj momak neće to očekivati ​​od vas. Samo budi iskren.

6. Ljubav

Nesigurnost su u direktnoj vezi sa nisko samopoštovanje i to je nešto što većina ljudi pati od do jedan stepen ili drugi. Dio tog nisko samopoštovanje je nesigurnost da li si ti vrijedan nečije ljubavi. Ovo je neko, međutim, malo je vjerovatno primjetiti vaše anksioznosti. On te voli, on zna da i on ne oseća potrebu da se pokaže u više navrata samo da te umiri. Živim sa tim i ne brini!

7. Style

Slušajte pažljivo sada: čovjek koji je zaista u nećete, ponavljamo, neće primijetiti ono donje rublje nosiš. On neće platiti nikakvu pažnju bilo da je Victoria Secret ili jednostavno ne ime komad tkanine. On te voli i želi ti, to je sve. Naravno, verovatno voli da te vidim u kratku suknju ili haljinu, ali ne morate da zamrzne na smrt zimi samo da pokažete svoje noge u njega. Opet, muškarci nisu stalno fokusirani na te stvari, vjerujte nam!

8. Brains

Odnosi nisu čisto fizički (barem većina njih), tako da dodate vaše probleme, tu je i strah da nisam dovoljno pametan za njega ili previše pametan za njega. Osim ako ne paradira svoj superiorni um, on neće dati mnogo misli na bilo koji intelektualni nejednakosti, odobren, naravno, da oni zapravo nisu značajne. Ako su, međutim, vaš odnos je najvjerojatnije osuđen na propast. Izvini zbog toga.

9. Opozicije

Neke devojke su prestravljeni raspravljanja sa svojim boo, misleći da su muškarci najsretniji kada svojim djevojkama uvijek složiti. Neće primijetiti neko vrijeme, ali prije ili kasnije će on osjetiti da nešto nije u redu. Ne možete provesti godine i godine slaže sa svime što druga osoba govori i čini, zar ne? Govore vaš um, on vas neće ostaviti za ovo!

10. To konstanta poređenje

Možda je bio sretniji sa svojom bivšom... Možda će biti sretniji sa svojim najboljim prijateljem, jer ona je tako lijepa / pametna / whatever... Poređenja između vas i druge žene mogu uništiti vezu. Oni gorivo svaki nesigurnosti i da te pretvori u sumnjive čudovište. Ne porede sebe drugima - ti si ko si i tvoj dečko te voli. Ako je htio tvoj najbolji prijatelj, on bi bio s njom, na kraju krajeva. Ali on ne, tako da ne brini!

Da li mislite da postoje i druge stvari koje djevojke osjećaju nesigurno zbog toga momci neće ni primijetiti?

load...