Preporuke o odnosima

10 stvari koje dobijate kada završite pogrešnu vezu

10 stvari koje dobijate kada završite pogrešnu vezu

Međutim, loš odnos postao, to je i dalje velika odluka da se konačno prekinemo i preći na pašnjacima novo. To često traje dugo i jako puno "još jednu šansu 'trenutaka, prije nego što je napravio tu odluku, pogotovo ako je veza nije tako loše, to je samo da to nije potpuno u pravu. Konačna odluka može biti samo tvoja sam, ali ako ste se pitali ono što dolazi nakon split, evo deset stvari koje dobije, kad ti završiti pogrešan odnos:

1. Možete povratiti svoju slobodu

Prva stvar koju dobije je svoju slobodu. Sada kada ne može biti u potpunosti ono što želite, ali žive u samački život za neko vrijeme može biti dobro za vas. To će vam dati prostora da se ponovno otkriti pravi ste, obnoviti stara prijateljstva i početi svoj život iznova.

2. Dajte mu slobodu previše

Čak i ako ne voliš drugu osobu više, možda još uvijek stalo do njega i teško je povredio nekoga da vam je stalo. Odlaganje neizbježan, međutim, je da ga više boli, tako da je čuva, ponekad, da bi pauza za oboje i dati mu slobodu previše.

load...

3. Vaš samopoštovanje će se vratiti

Kada radite donijeti odluku, osećate mnogo bolje zbog toga. Ako je odnos je loš ili uvredljiv, onda će sigurno biti bolje, ali čak i ako je to samo pogrešno, završava to će vam dati novi samopouzdanje i novi početak.

4. Ćete imati jasan um i čiste savjesti

Ako znate, u svom srcu, da je odnos nije u redu, onda ste vjerojatno troše i neuobičajeno mnogo vremena razmišljajući o tome, pa čak i osjećaj kriv izglede za kraj njega. U najmanju ruku, kada bude završena, moći ćete da se više fokusiraju na druge stvari kao što su prijateljima, obitelji i svoju budućnost.

5. Vi ćete imati bolju ideju o tome što želite

Ako ovo tretira kao iskustvo učenja, a ne katastrofa, onda ćete izaći iz nje sa daleko jasniju ideju o tome šta želiš od života. Ovo je prilika da se korak natrag i napraviti neke život mijenja odluke o kojoj stvarno želim da idem odavde.

load...

6. Vidjet ćete naučiti da ste jači, nego što misliš

Možda će vam biti razorena sa sumnjom sada, ali kada se to radi, vi ćete shvatiti da ste mnogo jači osoba, nego što ste ikada ostvariti. To će vas naučiti vjerovati u novom, can-do, način razmišljanja.

7. Vi ćete biti u mogućnosti da upoznam nove prijatelje

Vaš novi pronađena sloboda nije samo u stanju da ponovo ljubav, vi ćete biti u mogućnosti da se sve više i upoznati nove ljude, baš kao prijatelji. Odnos zauzima puno vremena, a sada ponovo ćete imati vremena za jednostavne druženje.

8. Ćete naučiti da prihvati promjene

Ponekad se čini lakše ostati u nesrećnom kolotečini, nego da rizikuje promjenu. Preuzimanje kontrole nad svoj život i odlučuje da okonča vezu će vas naučiti da promjena nije uvijek loša stvar.

9. Ćete biti sretniji

To mogu biti teška vremena u ovom trenutku, ali na duge staze, ako ste u nesrećnom odnos, onda stvari mogu samo dobiti bolje ukidanjem to. Odnosi li treba da se radi, ali ako duboko u sebi ste stvarno nesretan, onda je vrijeme da se suoči sa istinom i početi razmišljati o svojoj sreći.

10. Vidjet ćete da se vrati!

Jednom kada se sve ovo završi i da si pravo ponovo ima glavu, imate priliku ispočetka. Kada ste spremni, možete početi ponovo zajedno i da ćete uskoro naći da stvarno postoje mnogo drugih riba u moru, i ovaj put, vi ćete znati što tražite.

Koje druge stvari ljudi stiču, na vašem mišljenju, kada su na kraju u pravu vezi?

Slobodno podijelite svoje misli i savjete u komentar ispod teksta.

load...