Preporuke o odnosima

10 stvari koje ne možete reći vašoj devojci (savet za muškarce)

10 stvari koje ne možete reći vašoj devojci (savet za muškarce)

Momci, znate da dame mogu biti osjetljiva, pa budite oprezni o onome što ste rekli da svoju devojku! Kada se nađete u toj nemoguće, ne win situacija, u kojoj ste rekli nešto što je potpuno nevin, ali izgleda da je izazvala borba stoljeća, može ostaviti osjećaj više nego samo malo zbunjen i zbunjeni. Dakle, pročitajte na, i pronaći deset od prvih stvari koje nikada ne treba reći damu, ako želite izbjeći u potpunosti tom minskom polju:

1. 'Ti si kao tvoja majka'

Da li je neko pomenuo minska polja? Pa, to je strašno! Nema šanse da će to biti dobitna opaska jer, ako je njena majka je zla vještica od zapada, onda ste upravo uvredio svoju devojku iznad svih vjerovanja i, ako je njena majka je najljubazniji, najdivnije ljudsko biće na planeta, upravo ste uvredili Majka Tereza! Nikad, nikad koristiti 'M' riječ u ljutnju!

2. "Šta si uradio sa kosom?"

OMG, šta si upravo rekao! 'Vaša kosa izgleda sjajno ", ili" wow, volim tvoju kosu, ali ono što ste učinili s njim? " Ako ima loš dan za kosu, ona to zna, a ona ne treba da joj kažeš da si primijetio.

load...

3. 'Iskreno, ona je samo dobar prijatelj'

Ovo je još jedna od stvari koje ne treba reći da svoju devojku. Ako nije bilo sumnje u to "prijatelj" tvoje ranije, postoji sigurno će biti sada! Ako smatrate da imate opravdati pravi platonski prijateljstvo sa drugom devojkom, onda se defanzivni, i vaša djevojka će se pitaju zašto.

4. 'Wow! Ste bili gladni '

Tvoja devojka nikad ne prejede, a ona je vrlo slika tanak savršenstva, tako nikada ne spomenuti da je možda upravo pojeli previše. Mogao si joj kao i reći, direktno iz, da treba izgubiti nekoliko kilograma!

5. 'Ponovi, nisam baš slušao'

Istina je da djevojke ne izgleda da imaju talenta da žele da govore o nešto zaista važno, samo na vitalni trenutak u sve važna utakmica na TV-u. Ipak, ono što ona ima za reći je daleko važnija od blesava, nogomet igre, tako barem učiniti napor da se slušati sa jednom uhu!

load...

6. "U pravu si, ona je zapanjujući '

Nemojte pasti u zamku dobije odgovor pogrešan, kad ti djevojka kaže: "Zar ne mislite da je djevojka tamo izgleda lijepo?" Odgovor je da se očekuje je 'ne', ili, ako ne možete dovesti sebe reći potpuna laž onda pokušaj: 'Stvarno, nisam primijetio'

7. 'Moja majka nikada nije koristio da ga kuhati tako'

Znate šta će njen odgovor biti da ovo, zar ne? Ozbiljno, ona ne znači da treba da se vrati u svoju majku, ali je sasvim uvredljivo reći svoju devojku da ne može kuhati.

8. 'Vi samo kažem da zato što je to vrijeme u mjesecu'

Ups, samo još jednom stavio svoju nogu pravo na to! Ako je "to vrijeme u mjesecu", onda on sad će stvarno pustiti rip, a ako nije, onda ste upravo joj rekli da ste joj ne uzimaju ozbiljno. Ona bi mogla biti ljuta na tebe za istinsku razloga to dogodi, znaš!

9. "Ne treba sve te šminke '

Ovo je još jedna od onih stvari koje ne treba reći da svoju devojku. Ovo je prilično vjerojatno značilo kao kompliment, ali rijetko dobiva uzeti na pravi način. Znamo da ste mislili da je ona tako lijepa, ona ne treba šminka, ali ona misli da si upravo rekla ni da ona nosi previše šminke, ili da je bilo iznos ne će u svakom slučaju pomoći!

10. "Ti si najbolja devojka u mom životu '

Stvarno, koliko imate?

Stvari koje ne treba reći da tvoja djevojka ne prestaju tu naravno. Da li imate neki drugi odnos savjet za muškarce da dijele?

load...