Preporuke o odnosima

10 stvari koje nikada ne bi trebalo da odustanete od veze

10 stvari koje nikada ne bi trebalo da odustanete od veze

Kada se zaljubiš, osjeća kao da će učiniti apsolutno sve da druga osoba, ali mora postojati granica. Bez obzira na to koliko želite vezu na posao, postoje neke stvari koje bi trebalo da jednostavno nikada kompromis. Evo deset stvari koje nikada ne treba odustati za vezu, međutim, dobro možda mislite da je:

1. Vaše lične ambicije, snove i ciljeve

Odnos bi trebao biti nešto što možete njegovati svoje snove, a ne samo baciti ih. To je samo ljubomoran i nesiguran ljudi koji pokušavaju i guše ambicije, ciljeve i snove svog partnera, a to nije znak zdravog odnosa.

2. Vaše pravo da donose odluke za sebe

Kompromis je važan u vezi, ali kompromis nije isto što i davanje u, sve vrijeme. Imate pravo na svoju odluku u životu, a to nikada ne treba davati za vezu.

load...

3. Vaše pravo da bude ko si

Ne odustajte svoju individualnost bilo, jer to je ono što čini vas koji ste. Vi ste više nego samo partner druge osobe; ste osoba u sebi i imate svako pravo da izrazim.

4. Vaša prijateljima i obitelji

Svako treba prijatelja izvan partnerstva i vi sasvim pravo da izlazim s prijateljima ili posjetu rodbini previše. Imati život, izvan partnerstva, je zdrav i vi nikada ne bi trebalo tražiti da se odreknu toga.

5. Vaš samopoštovanje

Nikada ne dozvolite sebi da budu tretirani bez poštovanja. Ako mislite da ste ne tretiraju sa pristojnosti i poštovanja, onda je to siguran znak da je to odnos koji bi bilo bolje izvan.

load...

6. Malo vremena nasamo

Čak iu savršen odnos, želećete malo vremena za sebe. Trebalo bi biti u stanju provesti vrijeme ostvarivanju svojim hobijima i interesima i uzmem malo mi je vremena. Ako ste dali ovaj poseban trenutak se potpuno za vezu, onda ćete se pokajati i poslali ga u nekom trenutku u vremenu.

8. Dressing način na koji želite

Dressing da izgledaju lepo za partnera je u redu, ali nikad se ne bi trebalo dozvoliti sebi da im se kaže kako da se obuče. To bi bilo ponižavajuće i kontrolu, tako da ne dozvoli da se to dogodi vama.

8. Vaše finansijske nezavisnosti

Kada ste u dugoj vezi, vi često imaju zajedničke finansije, ali to ne znači da ne možete imati novca za svoje. Ne odustajte svoj bankovni račun ili se zadovolji snishodljivo 'dodatak'. Takve stvari je izašao pre nekoliko godina.

9. Vaša uvjerenja i vaše pravo na svoje mišljenje

Vaša vjerovanja i mišljenja su samo vaše i nema razloga zašto bi u skladu sa onima vašeg partnera. Nikad ne odustati od svoje pravo da glasaju za koga ćete, pratiti što religija želite, ili biti u mogućnosti da se ne slažu sa svojim partnerom.

10. Vaša sreća

Nikada ostati sa partnerom jer je zgodan, ili zato što se boji život bez njih. Vaša sreća je najvažnija stvar da je tako, ako ste u nesrećnom odnosa, dobiti dovraga odavde!

load...