Preporuke o odnosima

10 stvari koje treba da kažete svom partneru pored volim te

10 stvari koje treba da kažete svom partneru pored volim te

Kada ste u dugoročnoj vezi, riječi "Volim te" može postati malo pretjerate. Vi kažete "Volim te" toliko puta svaki dan, iako ste možda to dobro Mislim, riječi gube neke od njihovih utjecaja i značenja. Kada se sjesti i stvarno mislim o tome, 'volim te' znači toliko različitih važne stvari. Možda bismo trebali biti malo precizniji u vezi izražavajući našu ljubav za naše partnere i reći im ono što mislimo. Nemojte samo pretpostaviti da su te tri riječi može reći svom partneru kako se istinski osjetiti, spelujem njih, sa ovih deset stvari koje treba da kažete svom partneru, osim samo "Volim te".

1. Volim te više svaki dan

Neka vaš partner zna da svoju ljubav za njih raste na dnevnoj bazi i da, iako period medeni mjesec može biti daleko, da ljubav je sazreo i produbile. Ljubav se mijenjaju tokom vremena, i ljudi mijenjaju previše. Uvijek je dobro znati da, bez obzira na te promjene, ljubav koju imate jedni za druge i dalje je jaka kao i uvek.

2. Što mislite o ovoj ideji?

Još jedan savjet o tome kako da pokaže svoj čovjek da ga voliš je da pita za njegovo mišljenje. Ovo se ne može biti kao romantična kao neke od stvari koje možete reći, ali pokazuje vaš partner da cijenimo njihovo mišljenje je važno. Tražeći vaš partner za svoja razmišljanja o tome šta treba uraditi u vezi problema na poslu, ili čak koji haljinu kupiti, znači da imate poverenja svoj sud i ti je stalo šta misli.

load...

3. Boy mi je drago da te vidim!

Kada ste loš dan imala a ti si zapravo drago biti kod kuće, recite svom partneru koliko mi je drago si da je on tu za vas. Reci mu da je, bez obzira na to šta se događa izvan odnosa, uvijek ćete biti drago da se vratim kući s njim.

4. Izgledaš sjajno

Nemojte zaboraviti ponekad pohvalim vašeg partnera, pogotovo ako on se potrudio sa svojim izgledom te; ovo je još jedan tip kako da pokaže svoj čovjek da ga voliš. Muškarci imaju ponos previše, a oni vole da znaju da li da izgledam pametno i atraktivno. Daj mu sujeta povremeno i pusti ga da zna da radite još primijetiti kako on izgleda.

5. Tako sam ponosna na tebe

Trebalo bi oboje biti jedni druge najveće fanove, tako da ga znam koliko si ponosna su njegova dostignuća. Muškarci vole rade stvari za svoje žene, tako da je promocija je dobio na poslu je isto toliko koliko ti, kao što je bilo za njega. Dijelite svoje uspjehe i pobjede, kao i dijeljenje vaše probleme, to je sve dio onoga što znači voljeti nekoga.

load...

6. Ti si tako vruće!

Također je važno reći nekoga koga volite da oni i dalje mogu uključite. Naravno, da to vide svaki dan, a ponekad vidite kad nisu u svom najboljem izdanju, ali to nije razlog da se ne dozvoli im do znanja da su oni još uvijek imaju ono što je potrebno u vašim očima. Ne uzimajte zdravo za gotovo da on zna da i dalje dopada, reci mu, i pokazati mu.

7. Ne mogu zamisliti život bez tebe

Svi mi imamo svoje male nesigurnosti, kako bi bili sigurni da vaš partner zna da je on i dalje samo jedan za vas. Reci mu da niste zajedno samo zato morate biti, vi ste zajedno zato što želite da bude. To je važno za vas da oboje znamo da ni jedan od vas želi da bude sa nekim drugim.

8. Hajdemo

Nemojte dozvoliti da stvari postanu dosadne i pasti u kolotečinu. Izlazak na datum pokazuje da želite provesti neko kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom i koji ti i dalje uživati ​​u njihovom društvu. Zaboravite na omiljenu TV emisiju, i pokazati vaš partner da je prioritet u vašem životu i da želite da izađemo i da se zabavimo s njim.

9. Promašio sam vam

Ako odete na poslovni put bez njega, a onda mu recite da ste ga propustili. Ovo je način da se kaže "Volim te" čak i bez izgovaranja riječi. Možete dobiti vrlo samozadovoljni u dugoj vezi, a ponekad je potrebno malo vremena, osim da shvatiš koliko ti voliš nekoga. Nemojte držati to otkriće sebe, podijelite ga sa svojim partnerom, i neka znate koliko ste propustili da je on bio u blizini.

10. Pusti me da ti pomognem

To nije samo romantične riječi i pokrete koji će pokazati svom partneru da ih voliš, to je i stvari koje radite za njih. Nudeći da mu pomogne sa zadatkom, ili ga slušali kad ima problema, je način pokazuje mu da ste sretni da dijele njegov teret s njim i pokazati mu da nije sam.

Kako vam pokazati svoj čovjek da ga voliš?

load...