Preporuke o odnosima

10 stvari koje vas momci primećuju i nikada niste znali

10 stvari koje vas momci primećuju i nikada niste znali

To je zajedničko uvjerenje da momci nisu pažljivi i nisu podešeni za žene, ali su uočiti mnogo više nego što bi mogao shvatiti. Mislite da neke od ovih stvari koje radite su svoju malu tajnu, ali oni stvarno znaju o njima. Oni jednostavno ne pustiti na to što rade. Evo deset od onih stvari koje mislite da vi ne primijetiti:

1. Kada ste uznemireni

Mislite da se oni neosjetljivi, kada se čini da čak i ne primijetiti ste uznemireni. Verovatno ste primetili bilo, ali oni ne znaju kako da to podnijeti, ili oni znaju da je to njihova greška!

2. Kada provjerite kosu

Kada vidite Muškarac vam se sviđa i vi nesvjesno provjerite kosu u obližnjem prozoru, ne samo da primijetiti momcima, ali i dobiti poruku!

load...

3. Kada podesite grudnjak

Ta vremena kada pokušate i da izgleda kao da se trlja rame, ali vi zapravo stavlja svoj remen grudnjak natrag na mjesto; momci znaju točno ono što stvarno radi.

4. Kada ste stvarno ne sviđa drugu devojku

To su oni malo scowls i duboke uzdahe koji daju ovaj daleko. Ako vam se ne sviđa drugu devojku, onda je vaš muškarac će primijetiti. Jednostavno ne možete sakriti govor tijela.

5. Kada drugačije nositi kosu

Još jedna stvar koja momci su često optužuju za, zar ne primetim kad promijenite nešto o svom izgledu. Više nego vjerojatno su primijetili da se nešto drugačije o tebi, oni su samo baš siguran šta, tako da neće rizikovati komentar u slučaju da ga pogrešno!

load...

6. Kako se ponašati oko svoje prijatelje

Većina djevojke dobiti malo više girly i razdražljivi kada su njihovi prijatelji su oko. Kada se to dogodi, momci primijetiti i oni će vjerojatno pobijediti žurno povlačenje sa scene, ako su moguće.

7. Kada odete u kupatilo sa svojim prijateljima

Kada ste se sa grupom prijatelja i sve misteriozno je potrebno kupatilu u isto vrijeme, momci znaju šta se dešava. Znaju da će za usporedbu bilješke i razgovarati o njima. Tijela Niko su da fino u skladu jedni s drugima!

8. Kada se zaljubila u Muškarac

Nemojte misliti da možete ga sakriti, kad vam je kao momak, jer ne možeš. Dodiruje na kosu, i pritajeni poglede, i kako vaše tijelo se prebacuje da ga pogleda, uvijek će dati igra daleko ovdje.

9. Kada vam dati drugu devojku uroka

Kada jedna devojka pokazuje interes za svoj čovjek i vas upozoriti nju utakmicu u odumiranju, ledeni pogled koji bi mogao ubiti, ljudi će primijetiti i to. To potezima njihova ega, ali ih i plaši, tako da će vjerojatno korak u razvedri raspoloženje.

10. Kada ste napravili sugestiju da je stvarno komanda

Svakog muškarca sa mozgom zna da kad cura pravi prijedlog, ona stvarno govori to! U pritajenom instrukcija iza fraza poput: "Zar ne mislite da je muzika malo glasan? ' ili "Ovaj novi restoran u gradu izgleda dobro ', ne posjeduje misterija na sve do čovjeka.

load...