Preporuke o odnosima

10 stvari o devojkama koje momci samo teško mogu dobiti

10 stvari o devojkama koje momci samo teško mogu dobiti

Jeste li ikada primijetili da zbunjeni pogled koji momci na licu ponekad? Pa, to bi moglo biti zato što je on pokušava stvarno teško raditi šta na zemlji što radite i zašto na zemlji to radite. Muškarcu, neke stvari koje djevojke rade zaista potpuna tajna, pa pročitajte na i saznajte šta je to što radiš, to momci jednostavno ne dobiti.

1. Imajući šta da obučem

Ovo je jedan od najdubljih misterija muškarcima. Kako može žena sa šetnju u garderobu koja sadrži više odjeće nego što je ženska odjeća velike prodavnice, nemam ništa da obučem! Ono što nije u redu s onim što si nosio sinoć?

2. Nošenje štikle da boli

Zašto nositi cipele koje su neugodno? To nema smisla uopće muškarcu. Da, oni izgledaju dobro, oni čine noge idu u nedogled, ali ono što je svrha, ako ne možete hodati u njima?

load...

3. Što učiniti kada plačeš

Muškarci jednostavno ne sasvim znam šta da radim, kad cura plače. Oni znaju da se to ne sviđa, i znaju da rade nešto o tome, ali oni ne razumiju da je nespretna komentar poput 'nema veze', 'to nije važno', 'uskoro ćete zaboraviti o tome' , stvarno ne pomaže.

4. Zašto djevojke pretvara da je sve u redu, kada je zaista?

Očekujući čoveka da čita misli je kao očekujući svinja da leti. Momci ne bi, zašto ne ovo i žele da ćeš samo izaći s njim i reći im ono što te muči.

5. Frenemies

Šta se na Frenemy? Momci ne ovo uopšte. Ako vam se ne sviđa neko onda se ne miješaju s njima. To je jednostavno kao da je za tip!

6. Zašto djevojke se tako spustio o momcima sjećanje stvarima

Muškarci ne razumiju kako devojke mogu sjetiti svih fine detalje o događajima i datumi koji su se dogodili. Većina će zapamtiti dan njihove godišnjice, ali ono što je nosila na svom prvom sastanku i datuma na koji ste se prvi put poljubili, a sve to je samo mutno u prošlosti na njih.

load...

7. Što se događa u ženskom toaletu

Kada momak ide u muškom toaletu, potrebno je pet minuta najviše. Kad cura ide, momak je ostavio pokušava da shvati šta je u toj sobi, što ga čini pola sata?

8. Drama i ogovaranja

Stavili smo ova dva zajedno kao što je to idu ruku pod ruku. Kakav tip ne dobije je - zašto je to tako zanimljivo ono što neko drugi radi, a kao drugo, zašto je to tako važno reći svim svojim prijateljima sve o tome?

9. Periodi

U redu, tako da je moderni čovjek svijeta, on zna šta je period je sve o! Zapravo, ne ne, a on ne želi da znam ni ja. Sve što želi da zna kada, tako da mogu zadržati od svoj put.

10. Kako možete izgubiti stvari tako često

Kada Shout 'jesi li vidio moje ključeve "Muškarac sjedi tiho razmišljao sam sebi:" Zašto bih ja vidio tvoje ključeve? Oni su u pravu, gdje ste ih ostavili, i kako je moguće da to izgubiti ključeve svoj svaki dan ?! '

Koje druge stvari o devojkama, na vašem mišljenju, momci pronaći teško dobiti?

load...