Preporuke o odnosima

10 veza sa crvenim zastavama koje ne smete zanemariti

10 veza sa crvenim zastavama koje ne smete zanemariti

Kada zaista volite nekoga, to može biti zaista lako ignorirati bilo kakve potencijalne crvenim zastavama. U stvari, tako očaran si da ne ni primetiti kada je ogromna crvena zastava visila pravo pred vašim očima!

Mi smo svi isti. Kad god postoje znaci upozorenja o našem novom zaljubljena, mi bi radije da ih samo gurnuti i nastaviti bez obzira. Naša presuda je zamagljena naša novootkrivena ljubav i privrženost, a na naše oči taj momak jednostavno ne mogu bilo pogrešno, unatoč činjenici da nikada nije izgleda na raspolaganju ponedjeljkom, ima 4 mobitela i dva Facebook računa. Ali, hej, on je samo neobično!

Ako ste zabrinuti da ste možda datiraju pogrešnog tipa, hajde da pogledamo 10 odnos crvene zastave da ne treba zanemariti.

Njegov bes Uplašio si u prošlosti

Momci sada i onda ljut, obično više od onoga što opažamo da je većina trivijalne stvari. Ljute nad stvarima kao što je lopta igre ili video igre. Mi im kažemo "to je samo igra, momci", ali to samo izgleda da ih gore. Ne, to nije samo igra!

load...

To je u redu tip ljutnje. Ali, ako su ikada dobili toliko ljut zbog nečega da si stvarno bio prestravljen, trebalo bi da ovo vide kao crvena zastava. Oni jasno imaju problema ljutnja, i iako je njihova gnev možda nije samo još usmjerena na vas, to može biti samo pitanje vremena prije nego što je.

On ne voli te dodirujem In Public

Jedan od odnosa crvenih zastava je kad je momak ne voli dodirivanje u javnosti. Ti si njegova djevojka, a on je tvoj dečko, a vi vjerojatno želite da cijeli svijet zna. Ali kad izađeš u šetnju u javnosti, on postaje sve osjetljive i kaže da mu se ne sviđa držeći se za ruke ili ljube kada drugi gledaju.

Iako je možda zaista stidljiv, ne bi trebalo biti super oprezni u ovom trenutku. Muškarci koji se distanciraju od vas u javnosti obično imaju nešto da sakrije - kao što je drugi ljubavnik.

load...

On je vrlo kritičan prema svemu što radite

Ako si sa čovek koji je besmisleno visoka očekivanja, možda ste primijetili da je on bio kritičan prema svemu što radite. Bilo da je vaša karijera ili način na koji komuniciraju sa ljudima, jasno je da je perfekcionista za koga ništa ne možete učiniti neće biti dovoljno dobro.

Dating ovaj tip koji može biti naporno, a to je često najbolje samo da se razilaze. Pokušavaju da zadovolje perfekcionisti zauzima puno energije, a često ćete da je svaki dan je samo još jedan pokušaj da ga zadovolje i izbjeći kritike. Ovo nije kako se odnos treba da bude.

On Lies

Laž je jedan od najvećih odnosa crvene zastave. Ako Muškarac želi da impresionira Žena, jedna stvar to neće učiniti je reći laži. Dakle, ako vaš novi dečko je već lagao da te prije nego što smo čak postati stvar, trebalo bi da to vide kao znak da on nije onaj koji vam mogu vjerovati.

Igrajte lažovi su urođeno nepošteni ljudi. Ako on ne govori istinu sada, kako možete biti sigurni da on nikada neće? I dok je možda laže samo o sitnim, trivijalne stvari, ne možete biti sigurni da on ne - ili neće - laž o većim stvarima, kao što su njegove godine i status veze. Rukovati s oprezom.

On je Rude drugima

Neke djevojke mogu biti privlače loši momci, ali kada loši momci počnu zao da svoje prijateljice, nikad nije cool.

Ako ste primijetili novi momak u vašem životu nepristojan prema drugima, treba uzeti kao znak da može završiti kao zla prema tebi. Iako je on sladak i briga u ovom trenutku, to ne znači da neće jednu promjenu dana i početi prema tebi onako kako je on tretira druge, kada on postaje ugodnije oko vas. Samo budite oprezni.

On želi da zna sve

Veze crvene zastave također mogu biti prilično suptilan, a jedan od njih je kad je momak želi da zna apsolutno sve.

Muškarci koji su opsjednuti zna sve o tebi, uključujući i gdje ste bili i koji ste bili sa, obično nisu vrijedno truda. Oni su sumnjive i ljubomoran, a kad ih ne reći ono što žele da čuju, oni mogu dobiti ljut.

Ako se osjećate kao da vaš čovjek pokušava da vas kontroliše zahtevajući potpuni pregled kako ste proveli dan, treba uzeti kao veliki crvenu zastavu. Posljednja stvar koju želite je posesivan dečka koji počinje da pokupi rupe u svoju priču da shvatim da li govoriš istinu.

Svojim prijateljima i porodicom odobravam

Vaši prijatelji i porodica nisu uvijek u pravu, naravno, a ponekad si u pravu, nego što jesu. Ali ako se čini kao da svaki prijatelj i član porodice imate kaže da je ovaj čovjek nije u redu za vas, svakako treba uzeti kao crvena zastava koja upozorava na predstojeće katastrofe.

On je Evasive

Ako se često čini kao da ne možete doći tvoj dečko, bilo putem telefona, Facebook ili na drugi način, da bi trebalo da to kao znak upozorenja da nije baš jedan čovjek je rekao da je.

Tvoj momak bi trebao biti dostupan na slavinu kad god vam zatreba. Ako on nestane za nekoliko sati - ili čak danima - to obično znači da on ima nešto drugo dobiti zauzet. I to je vjerojatno nešto što ti nije govorio.

Još nisi upoznao svoju Prijatelji

Ovo je još jedan od jasan odnos crvene zastave. Želite upoznati njegove prijatelje, ali on je samo vas neće pustiti. On kaže da je vrijeme samo još pravo nije, ili da nema smisla. Ne bi ih i tako dalje sviđa.

Ako je vaš čovjek je otporan na puštajući smo se upoznali njegovi drugari, trebali pustiti svoje instinkte vas voditi. Šta to vam kažem o njemu? Zašto se ne da te uvođenje svojim drugovima?

On je uvek kasni

U redu, da, žene su često kasne. Ali to je obično dobar razlog. Ljudi, međutim, uglavnom uvijek tačan. Dakle, ako je dosljedno svoj čovjek kasno za termin i zadovoljavaju-up, trebalo bi se zapitati zašto, zato što je to još jedan od odnosa crvenih zastava da ne treba zanemariti. Ako se osjećate kao da je on vas tako rano u odnosu nepoštovanja, potreban vam da se zapitate koliko ozbiljno će on uzeti u dugoročno. Da li je stvarno stalo?

Da li znate drugi odnos crvene zastave? Slobodno podijelite svoje mišljenje u komentarima ispod.

load...