Preporuke o odnosima

10 zabavnih i čudnih stvari koje će poboljšati vašu vezu

10 zabavnih i čudnih stvari koje će poboljšati vašu vezu

Znamo da je biti vjeran, govori i poštujući jedno drugo sve pomoći da se odnos zvuk, ali, ponekad, ono što može ojačati vezu zapravo zvuči malo čudno, pa čak i nelogično. Evo liste stvari koje većina ljudi kažu da ne treba da radite u vezu koja zapravo može poboljšati:

1. Pozovite stvari koje nisu kao da su

Naravno, iskrenost je uvijek najbolja politika. Pa, skoro uvijek, jer kada neko kaže: 'Da li moj bum izgledati velika u ovome? ", Odgovorite:" Ne, to izgleda apsolutno ogroman' neće biti trenutak odnos jačanja.

2. Olovo odvojene živote

Mislim kako dosadno bi bilo ako ste stvarno svaki dan živjeti sa svojim partnerom. Imajući odvojene interese, hobije i prijatelje, izvan odnosa, je stvarno dobar savjet o tome kako da se poboljša odnos; to vam daje više da razgovaramo o i pomaže zadržati iskru u životu.

load...

3. Get ljubomoran s vremena na vrijeme

Uobičajeni savjet je da ljubomora može ubiti vezu, ali ne postoji ništa loše u malo ljubomore, tu i tamo. Ne bi trebalo da ode iz vašeg način da se vaš partner ljubomoran, ali je lijepo znati da im je stalo dovoljno da ljubomoran ponekad.

4. Zakon o neodgovorno

Život može biti ozbiljan posao... S hipotekama, djecu i plaćanja auto... Ponekad, međutim, to je dobro pustiti kosu, i učiniti nešto zaista glupo i ponovo se ponašaju kao djeca. Polude na tematski park ili ići clubbing u sitne sate, možete biti ozbiljan ponovo sutra.

5. Stop komuniciranje

Da biste prekinuli komunikaciju, vjerojatno, ne zvuči kao dobar savjet o tome kako da se poboljša odnos, ali da objasnim... Ako se nađete šalje poruke i telefoniranja vaš partner cijelo vrijeme, a onda da je to vrlo odmorim. Možete zapravo komunicirati toliko da postaje zagušljivo, pa ostavite ga dok ne dođete kući, a vi ćete imati mnogo više o onda da razgovaramo.

load...

6. Čuva tajne

Ono što ne zna, ne može ih povrijediti! Mi ne govorimo o velikom, odnos ubijanje luči ovdje, ali one koje, ponekad, su nužnost, kao što je koliko te cipele stvarno košta, odnosno činjenicu da ste mislili da tip na poslu je stvarno pravi frajer.

7. Budite sebični

Ne možeš odustati od svojih potreba u potpunosti, a ponekad morate biti malo sebičan. Razmazite se ponekad, ne mora sve biti u korist oboje. Vaš partner će vas voljeti još više ne kao otirač.

8. Provesti vrijeme, osim

Još jedan dobar savjet o tome kako poboljšati odnos je provesti neko vrijeme odvojeno. Sredi se u banju za vikend i da ga puste na festival piva sa svojim prijateljima. Čudan vikend osim može učiniti čuda za vezu. To jača veza između vas i čini kući ponovo taj dodatni malo poseban dolazi.

9. Ne dijele sve

Nije svaki detalj svog dana na poslu će biti od interesa za vašeg partnera, tako da ne morate da dijele sve s njim. Činjenica da je aparat za kavu nije radio nije zemlja razbijanje vijesti, a on sigurno nije zainteresovan za ured trač.

10. Argue

Borba je bitan dio veze i čine može biti sjajno! Ako parovi kažu da se nikad ne svađam, onda najbolje provjeriti svoje puls, jer se ne slaže i diskusija neslaganja je potpuno prirodan i zdrav dio iskren odnos.

Kako poboljšati vezu? Da li imate neki drugi odnos savjet da dijele?

load...