Preporuke o odnosima

10 zabavnih par kava ideje liste

10 zabavnih par kava ideje liste

Ono što mogu napraviti vezu zaista posebno su divne uspomene da morate dijeliti. Uživanje iskustva zajedno i dijele u zabavu može zadržati vezu svježe i živo, tako da ne upasti u zamku rade iste stare stvari iznova i iznova, probajte nešto novo i dodati neke ove sjajne ideje sa svojim par Bucket List.

1. Share karaoke duet

Ne stidite se! Glavu dole do najbližeg karaoke kluba i pjevaju u duetu zajedno. To zapravo nije bitno, ako ne možete pjevati; to je iskustvo ustajanja na pozornici zajedno da će to sjajno.

2. Uzmite jahanje na konju na plaži

Pa, to radi za parove u filmovima, pa zašto ne dati mu go? Vi ne morate čak ni biti ekspert vozač koji uživaju u romantičnom konju vožnja izolirano plaži, samo polako i uživati ​​u trenutku.

load...

3. Idite na pikniku

Još jedan od jednostavnih, a ipak zabavna, par Bucket List ideja je da se ide na piknik zajedno. To je jedna stvar koja može parovi samo prestati raditi kada su bili zajedno, ali ipak ponovo polaganje kroz deku na zemlju i jedu u svježem zraku je odličan način da se ponovo zapaliti romantiku godina prošlo.

4. Planinariti zajedno

Dodati nešto malo više poseban na svoj piknik i uzeti ga na vrhu planine. Osjećaj postignuća da ćete oboje osjećati kao kod postizanja samitu, čak i ako je to samo zapravo brdo, bit će divan osjećaj, a vi ćete biti u mogućnosti da uživate u piknik u miru.

5. Skinny dip u sumrak

Evo još jedan zabavan par Bucket List ideje: neka inhibicija idu i teku u more zajedno goli! Kada završite kupanje, možete i sami završiti u velikom peškir i opustite se na plaži, dok je sunce zađe i možete podijeliti bocu šampanjca. Zar nije romantično ?!

load...

6. Uzmite časovi plesa

Uzimajući zajedno plesa je još jedna od velikih par Bucket List ideje. Nemate kraja izbora plesa da bi mogao uzeti zajedno i njen odličan način da se zabavite i naučite nešto novo. Bilo da se odlučite za tango ili valcer, to je odličan način da se dijele jedno novo iskustvo i pomoći će držati u formi previše.

7. Idite na vožnju biciklom zajedno

Još jedna od velikih par Bucket List ideja je da se iz grada, te da vožnja bicikla na zemlji trag i dobiti malo ponovo bliže prirodi. Vidjet ćete daleko više na poleđini bicikla, nego što bi u automobilu, a vi ćete biti u mogućnosti da razgovaramo kao što vozi, kao i.

8. Cook obrok zajedno

Dine u za promjenu i pripremiti obrok zajedno. Podesite sami izazov kuhanja kvalitetan restoran, tri jela za sebe i vidim kako golu. Čak i ako je to potpuna katastrofa, pripremi i dalje će da je bilo zabavno i uvijek možete nazvati pizzu kasnije!

9. Ponovno svoj prvi datum

Ovdje je još jedan od liste romantičnih nekoliko žlica ideje: preoteti magiju svoj prvi sastanak vraćajući se na istom mjestu, naredio istu hranu i rade iste stvari. Uspomene da će vratiti će biti neverovatno, a vi ćete imati predivno romantična vremena podseća.

10. Do nešto stvarno avanturistički

Budite ljubitelje adrenalina za dan i učiniti nešto zaista neobično. Gurnite sebe do krajnjih granica i pokušati ruke na padobranstvo, penjanje ili splavarenje. Ne postoji ništa kao malo zajedničku opasnost da vas zbližiti!

Da li imate drugi par Bucket List ideje?

load...