Preporuke o odnosima

10 zanimljivih božićnih poklona za svog dečka

10 zanimljivih božićnih poklona za svog dečka

Izbor božićne darove za neke ljude može biti jako teško, pogotovo ako je neko dečka da nisu dating za sve to dugo. Želiš da ga dati nešto lijepo i da će vam se svidjeti, a vi sigurno ne želite da ga nešto što će pravo staviti u ladicu u kući i zaboraviti sve o. Da li kupujete nešto 'malo off-the-zid', ili igraš na sigurno? Evo nekoliko poklon ideje Božić koji su samo pravo za dečka.

1. Sneaker čizme

Izletnik stil čizme su popularan na ulicama jer su u divljini u ovom trenutku, a kombinacija patike boot od Converse, kombinira robustan izgled pješačenje boot, s udobnosti patike. Imaju vune obloge i debeli gazišta, tako da su idealni za ovo doba godine, a oni izgledaju sjajno da li tvoj dečko lupa trotoara ili planinarenje brda.

2. ManCave Wash Bag Kit

Ako vaš dečko radi mnogo putovanja, onda će on voli elegantan komplet ManCave Wash Bag. To je savršen poklon za čovjeka koji voli da se dobro njegovan i miriše. Poklon set dolazi sa mirisni kose i pranje tijela, tijelo sprej, i naravno, pranje torba elegantan gospodin da on može zadržati.

load...

3. Satelitski navigacijski sustav

Nije baš automobil ima opremljenu satelitski navigacijski sustav, tako da ako tvoj dečko ne još nemate, prema njemu na TomTom GO 600 Portable GPS vozila. Ova najnovija verzija lider na tržištu satelitski navigacijski sustav sada uključuje doživotno besplatne nadogradnje i neograničen roaming podataka. To znači da je vaš dečko nikada neće izgubiti se, bez obzira na zemlju on vozi u.

4. Boss miris

Otkako je prvi put predstavljen u rujnu ove godine, Boss, miris, leti s polica što je brže trgovinama da ih obnoviće. Miris je onaj koji miriše slatko i svjetlo na prvom i onda dobiti opojne miks kože, đumbir i jagodičastog voća. Prilično je opojan i to je rekao da su dizajnirani za zavođenje, pa se pripremite za uzbudljiv dan Božića.

5. Timex Camper Watch

Robusni, na otvorenom izgled Timex Expedition Camper Watch asortiman čine ovo idealan poklon za dečka koji voli na otvorenom. Ona dolazi u različitim stilovima, ali najbolje tražim jedan je vjerojatno jedan s biranjem crne i maslinasto zelena remen platnu. Oni su također otporan na vodu, tako da su pogodne za kupanje i tuširanje previše.

load...

6. Sonos Play 1 WIFI zvučnika

Ako je vaš čovjek je u svojoj muzici, onda će se dopasti novi Sonos Play 1 WIFI zvučnika. Nemojte da vas zavara nenametljivi izgled ove male zvučnike, jer ne mogu izbaciti prave zvuka. Oni povezuju na bilo koji postojeći WIFI sistema i oni se može upravljati sa računara, tableta ili pametnog telefona.

7. Bicikl

Bicikl će napraviti veliki dar za fit i aktivni čovjek, ili poklon kako bi vaš muškarac se u formi i aktivnije! Vožnja bicikla je odlična zabava i, ako se jedan previše, to je nešto što možete uživati ​​zajedno. To je idealno za premlaćivanje špica saobraćaja na svakodnevnu previše, tako da on može koristiti za zabavu vikendom i da ga da radi tokom sedmice.

8. Star Wars Daljinski upravljač BB - 8 Droid

Većina ljudi su navijači Star Wars, čak i ako oni ne priznaju, a to je prefekt poklon za svaku sci-fi lud momak. Najnovije izdanje franšize Star Wars će igrati u filmovima ove godine, tako da zgrabite jedan od ovih super daljinsko upravljanje igračke dok možeš. Ona ima svoj vlastiti um, može stvoriti holografski poruke i ima kontrolu glas.

9. Big Bad Book of Bill Murray

Bill Murray je ništa manje od legende, a glumac je postao guru, filozof i čovjek čovjek heroj. Njegova biografija, Big Bad Book of Bill Murray, ima neke sjajne iza kulisa priče, uz puno fotografija u boji, taj detalj izvanredno život tog čovjeka, pravo na način iz njegovog djetinjstva, do danas. To je stvarno dobar za čitanje i tvoj dečko će ga voljeti.

10. Holiday bling majica

Vodite ga u božićno raspoloženje sa štampanim Božić dizajn majicu ili džemper. Postoje stotine različitih da biraju i da će staviti osmijeh na svačije lice. Dakle, to je samo dobar za par dana u godini, koga briga; To je Božić!

load...