Preporuke o odnosima

10 znakova da je g

10 znakova da je g

Udaranje jackpot u vezi nije lako. Prije nego što smo pronašli mr right, mnogi od nas moraju proći kroz cijeli zamoran šarada zabavljanja g Nespretan, g Perfection, Mr Vain, g Loser, a ponekad čak i g Unfaithful.

Svi oni su g Wrong.

Ponekad, međutim, to nije lako otkriti kada ideš sa pogrešnim tipom. Naravno, vaš muškarac može imati nekoliko loših navika i mane, ali nisu svi? Osim toga, nije li ove stvari koje nas čine ljudima?

load...

Ako se, međutim, pitanje vašeg partnera sada postaju sve više i više nervira, toliko da ste počinju da se pitaju da li je on u pravu ili prava stvar za vas, možete uzeti jedan korak bliže odnos povjerenja provjerom naš top 10 znakova da izlaziš Mr Wrong. Hajde da pogledamo.

On je sebično

Dobri odnosi se grade na kompromisu. Ponekad, ne želimo pustiti da naš čovjek otići na cijeli vikend zbog Super Bowl, ali mi popustiti sve dok on ne bude previše pijan.

Ponekad, naš čovjek ne želi izaći u kupovinu s nama, ali on popušta kada zna da će nas usrećiti.

Ako je vaš čovjek je previše sebična na kompromis, i želi sve na svoj način, to je pouzdan znak da on nije golman. Osim toga, to je također znak da je upravo nije odrastao. Zdravi, zreli ljudi znaju kako na kompromis. Oni znaju da ako oni ulažu u vezu na pravi način, oni će dobiti puno više od toga.

load...

On nema Ambicije

"Dude! Da li si me vidjeti da zombi u lice? Dude !!! "

Ako se čini kao da sve težnje tvog dečka vrti oko video igre i postizanje zvezde i razine i sve vrste drugih stvari koje ne razumiju, to je prilično jasno da on nema nikakve stvarnom svijetu ambicije. Dokle god da ti je i njegov video igre dobio, on je sretan.

Ali nedostatak ambicija može biti zaista štetno za vezu, jer to znači da je spreman da se zadovolji sve što ima sada. To može da ga tvrdoglav i ne želi promijeniti, a to može dovesti do odnosa da stagnira.

Još nisi ga je predstavio svojoj porodici

Kada instinktivno znate da je čovjek je gospodin U redu, ne gube vrijeme uvođenja ga da svoje najbliže.

Ako niste sigurni u vezi njega, oklijevati; ti si samo nisam siguran da tvoja mama i tata će biti u stanju da se nosi s njim, a ti si definitivno nije siguran da li će mu se sviđa.

Ako je ovo ti sada, to je izdajnički znak da si sa pogrešnim tipom.

On je Nepouzdani

Vreme je dragoceno i sigurno ne traje zauvijek za bilo koga od nas. Kao takva, treba ti svoj čovjek da su pouzdani, tako da se on drži planove i čini napor da se na vrijeme.

Ako, međutim, on je stvarno peruta i često zaboravlja da vi trebalo da se sastaju, trebalo bi da razmotri taj odnos. Ne ljubav neko ko ne mogu ni da se potrudi zapamtiti datuma. On je samo gubljenje vremena.

Vaš vrijednosti različite

Vrijednosti mogu zaista učiniti ili slomiti vezu. Kada sam morao da okonča vezu za prvi ikada put, to je zato što naše temeljne vrijednosti nisu uskladiti. Ja sam se okrenuo religiji i je temeljeći svaku odluku i akciju sam se u životu oko Boga, dok je moj dečko je još bio ateista.

Isprva, mislili smo da to može raditi. Išao bih u crkvu u nedjelju, dok je on ostao kod kuće. Nije velika stvar. Naravno, želio sam ga da dođe sa mnom, ali to nije bio dogovor prekidač.

Ali onda je došao na pitanje djece i kako bismo ih podići; Hteo sam da ih podići u religioznom atmosferi, gdje nije.

Više prepreka nastala dok konačno je postalo jasno da to jednostavno ne radi.

Važno je da se između čovjeka koji dijeli vaše temeljne vrijednosti, tako da si uvijek pjevanje istu pesmu list. To je u redu da imaju različite ukuse i interese, ali kompatibilne vrijednosti su fundamentalna.

On ne poštuje granice

Čak i mr right će tražiti da rade stvari koje se osjećate neugodno u ranim fazama veze, ali on će vam dovoljno poštovati da se povuče kad god kažete da ne želite da učini nešto.

Osim toga, on će naučiti o svom sviđa i ne sviđa i na kraju će se suzdrže od vas da ništa što vas čini čudno.

Mr Pogrešno je, međutim, će istrajati dok on ili dobije Da ili šamar u lice.

On Makes You Feel Bad

Zašto bi neko hteo da bude oko nekoga ko ih čini loše o sebi?

Imao sam prijatelja koji je jednom od tipa koji joj je stalno spusti, a ne samo privatno, ali i javnosti. On bi je sramota pred njenim prijateljima, govoreći joj da nije razgovor za posao jer ona jednostavno nije bila dovoljno dobra.

Ako čovjek ne čini se osjećate sretni, to je ogroman znak upozorenja da je gospodin pogrešni. Tvoj dečko bi trebao biti prva stvar poziv kada vam je potrebno rame za plakanje, a to je njegova obaveza da te podigne kad god se osjećate dole.

Morate napraviti izgovor za njega

"Da, on se naljutio, ali on je imao lošu godinu."

"Žao mi je što je napao ranije, ali da budemo pošteni ste ga isprovocira."

To je prirodno da se brani našeg partnera, ali ako nastavite izgovore za neoprostivo ponašanje vašeg muškarca, to je vjerojatno vrijeme da nađe čovjeka koji poštuje one oko njega.

You Can not mu vjerovati

Zdrav odnos se gradi na povjerenju. To je tako jednostavno. Ako se osjećate kao da ne može vjerovati tvoj dečko sada, šta to govori o stanju vaše veze?

Možda je priča malo bijele laži, ili možda on postaje stvarno tajanstven o stvarima. Možda nikada nije vam omogućava da vidite njegov telefon, ili možda nešto što je rekao o njegovom kretanju jednostavno nema smisla.

Naravno, možda ne želite da ga pozove na svom nepoštenje, jer je deo možda osjećati kao da činiš sve to, a on je zapravo dobar momak. Ali, ako vaš instinkt kaže da ga ne mogu vjerovati, trebalo bi da slušaju.

You Can not Be Yourself

Trebalo bi da smo u stanju da budemo ono što jesmo oko našeg partnera više od bilo koga drugog. Oni su ti koji su srednje da nas podrže i vole nas bez obzira koliko glupo smo.

Ali, ako vaš partner čini da se osjećate loše jer sebe, toliko da morate da nosite masku i hodati po jajima samo da ih zna, to je jasan znak da je gospodin pogrešni.

load...