Preporuke o odnosima

10 znakova da se ne volite gdine

10 znakova da se ne volite gdine

Svi bismo da volimo Mr Right. Mr Right je savršen primjerak muškosti; On je rođeni gospodin koji nas je dobro tretira, nas poštuje, štiti nas i nas voli način na koji smo. Ali ponekad mi ne uvijek sletjeti mr right. Ponekad mi ljubav Mr Weird gdin Sly.

I onda da ne zaboravimo vremena Mr igrača palo na naše živote.

Svi ovi momci su varijacije Mr Wrong. Nažalost, to nije uvijek tako lako reći da li se voli pogrešnu osobu. Postoje suptilni znakovi upozorenja da vas stanite i razmislite na trenutak, ali ponekad se i dalje, zajedno s njim, jer je on izgleda tako prokleto sladak. Ali, ako ste u potrazi za saznati da li ste spakovao gospodina Wrong, hajde da pogledamo na vrhu 10 znakova da on nije taj koji možete držati na oku.

load...

Vi jednostavno ne mogu mu vjerovati

Moći ćete vjerovati mr right. Kada kaže da ne može da se družim sa vama večeras, jer on vidi svoju mamu, da ćete u potpunosti vjerujem.

Kada izlaziš Mr Wrong, međutim, vaše sumnje se povećavaju. Kada on kaže da ne može da se družim sa vama večeras, jer on vidi svoju mamu, nosite masku i pratite ga okolo. Vi stabljika mu iz grmlja, sakriti iza ugla, pa čak i provaliti u njegovu kuću.

To nije u redu i to sigurno nije nikakav način da imam vezu. Izlazi odatle prije nego što ukrasti ruku na grm.

Još nisi ih je upoznao sa prijateljima i porodici

Ne samo da su ne upoznati sa svojom porodicom i prijateljima, ali niste ih je upoznao sa svojom porodicom i prijateljima.

load...

Možda niste to shvatili, ali bi mogao biti jako dobar razlog za to. Možda, duboko ti je nezgodno po njima? Možda vam je poznato u svom srcu srca da je vaša porodica i prijatelji jednostavno neće da se s njima? Ako ne možete donijeti sami da ih pozovem u svoj unutarnji krugovima, treba da znate da nije sve sasvim u redu.

Nekako je Dumb

Ovo je još jedan od jasnih znakova da on nije taj. Mi smo sve od lepe onaj koji se ispostavilo da je stvarno malo glup. Pišu način na koji tekst, i misle da je glavni grad Francuske je F.

Da, oni su lijepo da pogledate, ali to je bio atraktivan samo za kratko. Sada, ti hunkering za nešto malo dublje. Možete probati sve što želite da ih da drže više smisla razgovora, ali realnost je da je vrijeme da prekinemo ovaj put.

Oni nisu Stvarno vas sluša

Jeste li ikada razgovarali sa svojim partnerom, gdje znate oni samo čekaju da prestati pričati prije nego što počnemo? Možete vidjeti ih uzima gutljaj svoje piće, brujanje melodiju za sebe, čita knjigu; oni samo čekaju da zatvorite zamka!

Sebični gospodin Wrongs su momci koji jednostavno vole da pričaju o sebi. Vole da vam kažem kako njihov dan išao, ali oni ne pitaju kako tvoja otišla. Oni predlažu gdje ići večeras, ali oni ne pitaju za savjet.

Možete izbjeći Teško Conversations

Jedan od znakova da on nije onaj koji je kad izbjeći teške razgovore. Želiš da govori o teškim stvarima, ali jednostavno ne mogu donijeti sami da se to uradi.

Zašto je ovo?

Zato što znaš da ako bi se pitanja kao što su djeca, financije, posao, njegov Xbox ovisnosti, on će snap i reći da si ga zadirkivali. Umjesto toga, možete držati sigurnije razgovora, kao što su: "Kako ti je bio dan?" Ili "Šta želiš za večeru?"

Ako je ovo, znaš da je gospodin Wrong sjedi na kauču.

Vaš odnos je sve što imaju u Život

A odnos ne smije biti jedina stvar neko od vas imati u životu. To je zdrava za vas da oboje imaju interese i strasti od odnosa. Možda ste strastveni o svojoj karijeri, svojim hobijima, teretanu, i tako dalje.

Ali, ako on ima bilo apsolutno nema strasti, alarm treba zvoni.

Da li zaista želite da ljubav nekome ko nema interesa za ništa više od tebe? To će izazvati samo sukoba u budućnosti kada vam pokažem neke ambicije, ili kada želite da češće družim sa svojim prijateljima.

Ti si Nezadovoljan

Zapitajte se da li ili ne da si sretan.

Mr Right će te usrećiti. Mr Right bi se osjećate neverovatno, u stvari.

Mr nije u redu? On bi da se osjećate jadno.

Gledaj to ovako: Čovjek bi trebalo da poboljša svoj život. On bi trebalo da bude bolje jednostavnim biti u njemu. On ne bi trebalo da bude još gore! Ako ste stalno nezadovoljni, trebalo bi da se zapitate da li je vaš tip je pravi uzrok bijedi.

You Are Scared da ga ostavi

To je obično jedan od najvećih znakova da on nije jedan i da ti voliš Mr Wrong. Ako ste zapravo žive u strahu na pomisao da ga ostavljam, imate pogrešan 'un na rukama.

Ne bi trebalo da planiraju tajnu operaciju odlaska u kojem ste se iskrade u ponoć, dok on hrče, prije nego što stopirao natrag u grad.

Umjesto toga, trebali oboje biti u stanju da govore o svojim problemima kao što su otvoreni, racionalni i razumni ljudi. Ako ste potpuno dread izlazi na njega u slučaju da se naljuti, ti sigurno daje malo ljubavi je krivom čovjeku.

Ne možete zamisliti budućnost sa njim

Nakon što ste dating Muškarac za neko vrijeme, to je normalno da počne zamišljam budućnost s njim. Počnete da sebe zamisliti u svom domu sa svojim imovine. Čak i počnete da zamisliti kako bi to izgledalo da ima dijete s njim.

Ako se voli Mr Wrong, nećete moći zamisliti ništa od ovoga. Sama pomisao na vas oboje kupnje svojoj kući čini nelagodno, dok stvarno ne mogu zamisliti nosi njegovo dijete.

Ima Roving očiju

Još jedan od jasnih znakova da on nije onaj koji je kad uhvati Roving oka. U redu, da, i žene i muškarci uživaju u ljepotama suprotnog spola. Ali ako tvoj momak jednostavno ne mogu držati oči off drugim ženama, imaš problema.

A ako te pita da s njim provjeriti drugim ženama, ne bi trebalo izaći na njega tamo i onda. To je ponižavajuće i to ukazuje na to da on nema poštovanja za vas.

load...