Preporuke o odnosima

10 znakova da te voli, čak i ako to nikada nije rekao

10 znakova da te voli, čak i ako to nikada nije rekao

Ako niste sigurni da li je vaš muškarac zaista voli, to može biti samo zato što on nije dobar u izražavanju svoje emocije. Ne panici, samo zato što ne kaže 'Volim te' previše često, to je vjerojatno samo zato što smatra te posebno činjenica teško je reći. Evo deset drugi načini na koje će čovjek izraziti svoju ljubav za tebe, čak i ako on ne može reći čarobne riječi.

1. On želi znati više

Dobar znak da je čovjek zaista zaljubljen je kad želi da zna kako dan išao i on želi da biste saznali više o tebi. Ovo nije samo jednostavna, 'hej, kakav ti je bio dan?', On je zaista stalo da ste imali dobar dan, a on želi da čuje sve o tome.

2. Kada te pita pitanje, on sluša odgovor

Još jedan dobar znak da je on zaista cijenimo vaše mišljenje o stvarima. On želi da ima tvoje odobrenje, a on ne želi da donosi odluke bez prethodnog dobijanja svoje mišljenje. To znači da mu je stalo do uključujući i vas u svojim planovima za budućnost i zaista stalo ono što ti misliš.

load...

3. On instinktivno štiti

Kada je proverava putu prometa kada prelaze, on ne pazi na sebe, on brine za vas. Verovatno ni ne shvati da on to radi, ali on preuzima ulogu zaštitnika i to je zato što je on voli.

4. On vas tretira kao dama

Viteštvo je u potpunosti nije izašao iz mode, a ako vaš muškarac voli, on će htjeti da vas tretiraju kao dama. On će željeti da bude na svog najboljeg ponašanje sve vrijeme i da vam pokažem poštovanje koje dama zaslužuje. Ako on zapravo nije stalo do tebe, ne bi ni pokušavati da se ponaša kao džentlmen.

5. Ne možete zaustaviti ga da priča!

Kada Muškarac stvarno voli, nećete biti u mogućnosti da se zaustavi ga da priča! Muškarci ne otvaraju lako, ali kada to rade, to je znak povjerenja i istinske ljubavi. On će se ti govorim sve što se može znati o svojoj prošlosti i sve o tome što su mu planovi za budućnost.

load...

6. On počinje kaže 'mi'

Kada primijetite da je on koristi riječ "mi", što je daleko više nego što koristi riječ "ja", onda znate da je odlično. On je sada, uključujući u svim njegovim planovima za budućnost, a on se nada da će biti oko njih dijele s njim.

7. On čini prvi korak da se okonča borba

Muškarci ne vole izgubiti, ali kada se zaljube, oni će čak i odustati od borbe, ako je borba sa sobom. Oni bi radije izgubiti lice, nego što izgubiti, a to je važan signal da je čovek koji je poslao.

8. On ne ostati ljut na tebe dugo

Neće mu dugo trebalo da ti oprostim, pogotovo ako je on voli. Borbe će se dogoditi, ali kada se to desi, on će htjeti da ga brzo završiti. On može pretvarati da se ljuti na tebe neko vrijeme, ali to neće biti dugo prije nego što on želi da ponovo vidim taj osmeh na licu.

9. On vas čini njegov prioritet

Čovjek u ljubavi će napraviti, šta bi njegovi prijatelji misle, neke vrlo čudne odluke! On će sjediti i gledati romantična komedija, čak i ako je velika igra je na drugom kanalu, a mogao bi čak i pustiti da ukrasiti dom onako kako vi želite. Samo nemoj reći njegovi drugari on to radi, ili on može promijeniti svoje mišljenje o krhko obrasce u salonu.

10. Hajde! Znaš da stvarno!

Ponekad, dvoje ljudi nekako kliknite. Ovi znaci da smo ovdje navedene su samo šlag na torti. Ono što je zaista važno je ono što vi znate u svom srcu. Muškarci su zaista nije tako dobar u rekavši da je činjenica, ali kada to radi Volim te, vi ćete znati.

Koji su drugi znakovi da te voli bez rekavši da?

load...