Preporuke o odnosima

10 znakova je onaj za vas

10 znakova je onaj za vas

Čak i kada ste ludo zaljubljeni s mladićem, još uvijek možete biti sigurni da li je on stvarno je jedan. Jedno istraživanje je predložio da je jedan od najvećih pokazatelja koji ste pronašli jedan je da svojim prijateljima i porodicom kao momak, ali mora postojati više od toga, sigurno? Svi će imati svoje vlastite ideje o tome šta čini razliku između dečka i čovjeka koji bi bio srodna duša za život, ali evo deset stvari koje mislimo da su definitivno znaci da bi mogao biti jedan za vas.

1. Osjećate opušteno kad je on tu

Kad shvatite da možete biti sami, a vi osjećati potpuno opušteno u njegovom društvu, to je kada ćete znati da bi mogao biti čovjek za vas. Ne osjećaju potrebu da se stavi na čin za njega, pa čak i da se čine svako jutro. Možete samo družiti s njim, biti sami, i zabavite se.

2. Možete govoriti o bilo čemu

Možda nećete uvijek složiti, ali kada znaš da može govoriti o bilo čemu čovjeku, onda znate da su sve stvarno blizu jedna drugoj. Isto tako, čak i kada vam reći, znate da ćete naći sporazumno rješenje spora. Čak iu najboljim odnosima, neslaganja su neizbježni, ali znate da ste na pravom putu kada oboje trude da pronađu zajednički jezik.

load...

3. Vi ne želite da ga promijeniti

To nije samo dobre stvari koje volite u vezi njega, čak možete staviti gore sa nekim svojim najodvratnija navika. Kad ga vole zbog njegovih i ne možete misliti o jednoj stvari koje želite promijeniti o njemu, verovatno tek upoznao jednog. Ako zaista će odustati od samački život za ovaj tip, morat ćete naučiti živjeti sa onih dosadnih malo osobina koju ima. Ako smatrate da ste to mogu, a ne želite da ih promijeniti, vi ste na putu do trajne veze.

4. Ćutanje nije strašno

Znate kada ste u dobrim odnosima kada postoje puta da nema potrebe za riječima. Nijedan od vas osjećaju potrebu da razgovaraju, samo da popuni tišinu; ste oboje prilično sadržaj samo mirno sjediti zajedno.

5. Možete zamisliti zajedničku budućnost

Ne morate da se sanjaju svadbena zvona i samo još uređenja rasadniku, ali svakako može zamisliti budućnost koja tvoj dečko je dio. Kada ste pronašli da je vaš um ponekad odluta u pitajući se kako će budućnost izgledati sa svojim dečkom, onda ste pola napravio skok od dečka već jednom.

load...

6. Ti se računa jedni o drugima kada je jedan od vas je bolestan

Budimo iskreni, gledao neko baciti se u toalet nije ničija ideja zabave, ali kada nekoga voliš dovoljno da ide i pomoći im i vidite da li su u redu, onda je to pokazuje da vam je stalo dovoljno da im pomogne kroz sve. S druge strane, ako ste zatvorili vrata kupatila, uključite televizor se glasno i neka ih dobiti s tim; možda želite da preispita te misli budućnosti si imao!

7. Možete smijati puno zajedno

Ako ćete provesti ostatak svog života zajedno, bolje naučiti da se smejem na život, i smejati sebi ponekad i previše. Smijeh je jedan od najboljih zadovoljstava života i to možete vidjeti kroz mnogo. Ako dijelite isti smisao za humor i mogu napraviti jedni druge smeh, onda ćete uvijek biti u mogućnosti da se suoči sve što život ima za baciti na vas zajedno.

8. Možete podržavaju i ohrabruju jedni druge

Znate da ste jedno za drugo kada pomažemo jedni drugima biti najbolja osoba možete biti. Možete imati različite zabave i interese, i to je sasvim u redu, ali se aktivno podržavaju jedni druge u ovim stvarima. Želiš jedni drugima uspjeti i želite jedni druge da budu sretni.

9. Možete vjerovati jedni drugima

Mnoge od ovih znakova će se dogoditi bez da ih čak i primetio, to je razlog zašto ponekad može biti teško reći da li zaista su ispunili jedan. Povjerenje je jedna od stvari koje se mogu uvući se na tebe i odjednom shvatite da nikad u sumnju njegovu riječ ili Pitam se šta je sve do. Kada vjerovati nekome tako implicitno da nikada ni prelazi na njih sumnjam svoj um, onda znate da si upoznao nekoga zaista posebno.

10. Vidjet će prestati postavljati pitanja

Svi ovi znakovi su rani znaci da imate osobu koju želite da bude sa zauvijek. Konačni znak da će ga zapečatiti sigurno je da sami će prestati sumnja u to. Kada prestanete sumnjaju sebe i počnete poverenje svoje srce, onda ćete znati da su definitivno sreo za vas.

load...