Preporuke o odnosima

10 znakova koje morate znati da ne bi trebalo da date tog momka, čak i ako ste nad glavom oko njega

10 znakova koje morate znati da ne bi trebalo da date tog momka, čak i ako ste nad glavom oko njega

Zaljubio u nas obično trake većine naših razmišljanja moći. Ti jednostavno ne zanima da li je tip koji čini leptira podrhtavanje u stomaku je dobro za vas ili ne. Ali budući da zaljubljenost ne traje dugo, moć povratka razuma i često pronalazi li u potrazi napeto u suprotnom smjeru, jer ne žele da vide razloga, ti si zaljubljen. Poštedi sebi bol i proći kroz ovih deset znakova da je vaš trenutni boo nije vaš najbolji izbor:

1. On je oženjen

Ne znamo da li postoje statistike koje se bave pitanjem što postotak oženjenih muškaraca napuste svoje domove za svoje prijateljice, ali mi smo spremni da se kladim taj procenat je maleni. To je tužno, ali istinito. Stvari moraju biti jako, jako usrana u svojoj kući za njega da ode. A čak i ako su oni Crappiest, on je još uvijek veće šanse da ne ostanem.

load...

2. On je nekoliko puta u braku prije nego što je upoznao

Koje su šanse za divan, briga čovjek radi u i udaje za dva ili tri strašna žena tokom života? Ne baš sjajno. To je mnogo više vjerojatno da to nije žena koje su bile strašne, ali njega. Dvaput razmisliti o nastavku ove veze.

3. Nikad nije bio u dugoročni odnos u svom životu

Bilo koji čovjek preko 25 godina koji nikada nije imao ozbiljnu romantičnu vezu treba tretirati sa sumnjom. Svet je pun jadnih žena mekom mjesto za traumatizirane ljude s pitanjima predanosti. Pošteno, svako zaslužuje šansu, ali možda ćete morati platiti skupo za ovaj jedan ti ga daju.

load...

4. On je dva puta / pola tvojih godina

Duboko žalim vas obavijestiti da značajan - kao u 15 - 20 godina, - razlike u godinama ne rade u dugoročno i svi sretni izuzeci jednostavno potvrđuju pravilo. Stvar je u tome da se prije ili kasnije, svoje prioritete i interese će razilaze i nastaviti divergentna sve dok ne postoji ništa što vas drži zajedno.

5. On je u više navrata pozajmljuje novac i zaboravi da ga vrati

Srećom, takvo ponašanje je pokazao na početku u vezi. Na žalost, ti si najviše u ljubavi rano u vezi. To je tvoj novac, naravno, i odlučite šta da radim s njim, ali da li stvarno treba finansijska parazita - svijetle oči, čvrsto malo dno i sve to? Hoće li ikada biti siguran da je s vama za ljubav, a ne novac?

6. Ne može Izgleda da da zadrži posao

Romantična ideja hrabra, jaka žena koja koja podržava kreativni genije koji samo biva cijenjen nakon njegove smrti je upravo to, romantična ideja. Šanse da tvoj tip kao pravi kreativni ili drugog genija su prilično tanak, s obzirom na udio genija na ukupnu populaciju. Pokušajte da se razmotri mogućnost da je samo lijen i voli lagodan život da bude podržan od strane njegovog ljubavnog partnera.

7. Imate mnogo različitih pojmova higijene

Da li ozbiljno žele da provedu godine ili čak i cijeli život s nekim opsednuti svaki trun prašine, ili obrnuto, samo mijenjaju njegov donji veš nedjeljom? Ako ste oboje aljkav, to je u redu. Ako ste oboje opsesivno čisti, to je isto u redu. Ali ako stojite na suprotne krajeve čistoću razmjera, vi ste u za patnju.

8. On koristi više kozmetičkih proizvoda od vas

Ozbiljno, možete li živjeti sa čovjekom koji sebe smatra objekat ljepote koji treba konstantno održavanje? Muška kozmetika su sve u redu, kada se koristi u umjerenosti. Ipak, ako je on više vremena provodi ispred ogledala nego radiš kosu i više novca nego što ste u kozmetičkim salonima, vaš odnos može brzo eskalirati u "Ko je najljepša od svih njih" konkurenciju.

9. On je brzo izgubiti živce

Dokle god je brz da obuzda ga u, to je u redu, ali ako se uplašiš kad je ljut, trči i radi brzo. Mnogi ljudi imaju problema sa svojim temperamentom i dok su neki od njih preboli problem sami, drugi je potrebna stručna pomoć. Ovo nije za šalu, pa pazite.

10. On vas kritikuje

Možda mislite da ste imali sreće između čovjeka koji zna toliko o dobre manire, dobar ukus, ili dobro kako god mislite da vam nedostaje. Niste bili sretni. Ste bili dovoljno nesigurni za početak dating čovjek koji vjeruje da je superiorna bića, a jedini način da nastavi vjerujući da je da se osjećate inferiorni. Zašto? Zato što je još više nesigurna od tebe, to je razlog zašto!

Žene su, rekao je da je više intuitivan nego muškarci. Intuicija možete reći da ono što osećate je ljubav ili privremena zaljubljenost. Slušaju, ili samo se zapitajte: "Jesam li sretna?" Nikakav odgovor razlikuje od neposredne, uvjeren 'Da!' znači da nema budućnosti s ovim tipom.

load...