Preporuke o odnosima

10 znakova upozorenja da će vas momak ranije ili kasnije povrediti

10 znakova upozorenja da će vas momak ranije ili kasnije povrediti

Svi bi radije da je njihov dečko nikad ne bi ih boli, ali kao što svi znamo, to nije uvijek na način da sve ispadne. Jesi li 100% siguran da je vaš muškarac nikada neće učiniti prljavi na vas i ostaviti slomljena srca i sama? Evo deset načina na koje bi mogao reći, da li on ima u sebi da te povredi, prije ili kasnije.

1. Izgleda da je zamjena postrojeni

Jedan od prvih znakova da je on u stanju da vas boli je broj bliskih prijateljica koje drži. Možda on voli da ima neke potencijalne zamjene na liniji dodira, za svaki slučaj. Ako je to slučaj, onda bi mogao biti znak da on nije u potpunosti posvećena vezu sa tobom.

2. On nije baš pažljiv

Niko ne treba čovjek koji je previše nametljiv, ali momak koji ne izgleda previše zabrinut da li je sve dobro s tobom ili ne, to je još gore. Verovatno bi biti jednako ravnodušan zbog tvog odlaska na cedilu, kao što boli.

load...

3. On je nikada nije spremna na kompromis

Ako je uvijek praviš kompromise i nikad želi popustiti na sve, onda je to znak koliko malo je stvarno stalo do tebe. To pokazuje da je vaša sreća nije broj jedan na njegovoj listi prioriteta; to je njegova sreća da je u toj poziciji.

4. Nikad se ne zna gdje je

On ne bi trebalo da prijave u vama i reći da svaki njegov potez, ali ako stvarno nemaš pojma šta radi sa svog vremena, ili ko je sa, onda vjerojatnost je da je on drži stvari od tebe. Ili ga nije briga dovoljno o tebi da te čine dio svog života, ili je već do nije dobro.

5. On vas čuva tajnu

Ako izgleda da ne bi ikada sreli njegove prijatelje ili se upoznati sa svojom porodicom, onda je definitivno znak da bi mogao biti na putu do neke slomljeno srce. To može biti samo znak nedostatka predanosti, ili to može biti znak da je igrao na terenu.

load...

6. Vaš ambicije za budućnost su vrlo različiti

Bol raspada ne samo to da, kada netko vara, to može biti samo da vaši ciljevi ne poklapaju. Ako znate da je njegova ambicija je uvijek bio da radi u inostranstvu i mrziš putovati, onda jednog dana, ovaj tip mogao da povredi, čak i ako on ne želi.

7. On djeluje samo kao te voli

Koji kaže: "Volim te" je prilično jednostavna stvar za napraviti, ali se ponaša kao nekoga voliš, teško je lažna. Ako se čini da se povlačenje od vas i čini se da je više hladno, onda bi to mogao biti njegov način od vas priprema za boli koje će doći.

8. On ne može da se odluči

Da li vaš muškarac izgleda da okrene od toga da bude ludo zaljubljen u tebe jednu minutu, da dovodi u pitanje odnos dalje? Ako on čini zbunjen oko vlastite osjećaje za tebe, a onda na kraju on će morati donijeti odluku i, ako ima sumnje o njegovoj ljubavi, onda možda da ljubav nije tako jak, kao što ste mislili.

9. Vaša porodica i prijatelji mu ne verujem

Porodice i prijatelji samo se za tebe, kada izražavaju svoju zabrinutost zbog muškarca u svom životu. Nemojte samo ignorisati njihove savjete, jer osoba upravo gleda odnos, izvana, često mogu vidjeti stvari koje su ljudi u odnosima ne mogu.

10. Znaš da je povredio ljude ranije

Ako je momak ima to u sebi da povredi jednu osobu, onda vam on može povrijediti previše. Ako on može pohvaliti o tome koliko je devojaka je imao i čini se da je on prekinuo vezu sa većinom od njih, on bi mogao biti tip muškarca koji dobija udarac od jure iz jedne djevojka u drugu. Ako je prije varao, na nekog drugog, on je definitivno čovjek koji bi mogao da vam prije ili kasnije povrijediti. Zato budite oprezni!

load...