Preporuke o odnosima

20 načina srećnih parova čine njihov odnos svež, zabavan i lep

20 načina srećnih parova čine njihov odnos svež, zabavan i lep

A svježe, zabava i lijepe odnosa ne samo da se desi; to mora da se radio. Baš kao će vaše tijelo ostati samo u formi ako jedete pravu hranu i vježbe, odnos će samo ostati zdrav, ako radiš prave stvari.

Ako očekujete da bi mogao da se vrati kući s posla, napraviti večeru i gledati Netflix u tišini sa svojim partnerom svaki dan, rutinu će potkopati vašu vezu. Čak i ako se mazim.

Sa više razvoda javljaju sada, nego ikada prije, da je krajnje vrijeme da parovi naučili kako da prebrodi uspone i padove. Tu će uvijek biti oluje u svakoj vezi, i uvijek će postojati trenuci stagnacije i dosade. Da bi stvari svježe, zabavno i uvijek lijepa, hajde da pogledamo 20 stvari koje možete učiniti.

load...

Međusobno razgovaraju Otvoreno

Onog trenutka kada vas dvoje prestati komunicira otvoreno je trenutak tvoj odnos počinje da ide na slajdu. Ako se osjećate kao da ne možete govoriti jedan drugome o važnim stvarima iz straha da će argument izbiti, to je siguran znak da se ne radi stvari na pravi način.

Sretan parove prigrliti sukoba; oni žele da čuju ono što druga osoba ima da kaže, i oni će konstruktivno raspravljati svoje stavove.

Ali to je ujedno i male stvari koje treba da zapamtite da pričamo. Prečesto, razgovori su prekinute naši telefoni i prijenosna računala. Ne zaboravite da se prebacite elektronske uređaje off sada, a zatim i razgovarajte sa svojim partnerom o tome kako se osećate. Pitajte ih kako njihov dan je bio.

load...

Uzmi odmor Zajedno

Jedan od razloga je mnogo odnosa hit stijena je zato što parovi jednostavno ne idu na odmor dovoljno. Jedan od vas je uvijek zauzet poslom, i rasporede samo sukob. U stvari, jedini put kad se da imaju bilo kakvu pauzu zajedno je na Božić, kada je u aktima skoknuti za igru ​​Scrabble.

Morate uzeti odmor zajedno češće držati stvari svježe i zabavno. Ti da se opustite zajedno istražuju zajedno, idite na avanture zajedno, gubi se zajedno, pa čak i upoznati nove prijatelje zajedno.

Smejemo zajedno!

Smijeh je zaista najbolji lijek. To čini sve izgleda mnogo bolje.

Ako je vaš odnos postaje malo blag, verovatno treba da se malo lakše stvari i prigrliti smeh. Prestane da bude tako ozbiljno i učiniti nešto što znate će vas oboje kikotanje. Gledanje komedija zajedno, gledamo smiješno YouTube video zajedno; igrati neslane šale jedni na druge, ići trik ili tretiraju zajedno, reći jedni drugima viceve, ili igrati oznaku u parku dok stari ljudi gledate i pitaju šta se dešava. Oslobodite dijete u sebi i razvedri se!

Make Love na različitim mjestima

Veoma je važno da parovi imaju neke zabave ispod plahte, ali u dugoročne odnose često se vođenje ljubavi dio koji dobiva marginalizovani. Sve postaje toliko rutinski da se, daleko od vođenja ljubavi 4 puta više nedeljno, imaš sreće ako ste dobili zajedno jednom mjesečno.

Osvježiti stvari, zašto ne pokušati biti malo rizičnije i vodili ljubav na različitim mjestima? Istražite jedni od drugih, ali i istražiti različitim lokacijama. Možete pokušati kuhinja, tuš, rezervni spavaća soba, hodnik... I možda čak i pokušati ga u tuđoj kući. Rizik će se povećati zabavu.

Kretati Up The Uloga

Dakle, ti si u potrazi za ubrizgati malo zabave u vašu vezu; u tom slučaju, zašto ne kretati uloge?

Ako kuhati, neka vaš partner kuhati jednom. Ako vozi, trebalo bi da vozi umjesto toga. Ako je uvijek na vama je da odaberete filmove, neka izabere filmove. Ako on uvijek ide na utakmicu, trebalo bi da ide na utakmicu i vidjeti o čemu se radi o.

Praviti kompromise

A odnos nikada ne bi mogao biti prekrasan ako nema kompromisa. Ako ste u vezi koja uspijeva na motom "My Way ili Highway", moglo bi se ispostaviti da je jedan prilično ružan odnos.

Sretan parove napraviti kompromise. Oni se žrtvuju. Momak možda ne želite propustiti svoju 70. Uzastopnu utakmicu Lejkersa ovog vikenda, ali ako njegov partner se moli ga da ode i vidi majku na njen rođendan s njom, on će to učiniti, jer se on brine i zna da je ključ za sretan veza je kompromis. To ne može biti "me me me" sve vrijeme. Mora postojati neki dati.

Iznenadite jedni druge

Ono što ubija odnosa je dosadan svega toga. Rutinu. Kada znate šta da očekujem, iz dana u dan, ti rastu tako navikli na sve što utrnuo da je to. Možete postati dosadno.

To je razlog zašto biste trebali tu i tamo iznenadi jedni druge. Trebalo bi da se vrati sa posla jedne večeri s iznenađenje za vašeg partnera za koje znate će uljepšati svoj dan. I treba učiniti isto za vas.

Iznenađenja nije samo super za ono što jesu, ali i podsjetiti vas da ste u ljubavni odnos s nekim koga je briga.

Šutnuo rutinu

Uvek imate pasta u ponedeljak, vodite ljubav u nedelju, i imaju potez noći na subotu.

Zar nije vreme da se malo razbio upoznat rutinu i mješovitih stvari?

Njihova porodica je Vaša obitelj

Ako želite da vaš odnos bude lepa, to je imperativ da ste dobili zajedno s obitelji vašeg partnera, kao i da su i oni dobiti na sa vašim. Čak i ako ste malo nesiguran o njima u početku, treba se potruditi da ih znaju i vole ih. Pronađite nešto s njima razgovarati o kupiti im poklon, dodvoriti se s njima. Vaš partner će cijeniti trud, a to će učiniti vaš odnos puno jači.

Reci "I Love You" Često

Ako kažete "Volim te" cijeli dan, svaki dan, to će početi da gubi smisao.

Ali ako kažete "Volim te" jednom u Blue Moon, druga osoba će početi da sumnja osećanja.

Tako da je potrebno da se pronađe ravnoteža. Više "Volim te da" su bolji od manje, a neki od nas (ako ih ima) razbole slušam ove tri riječi. Oni jednostavno ne ostari. Pokušajte to reći barem jednom dnevno sa svojim partnerom, i misli na načina da se to kaže kreativno. Ostavite ljubavnu poruku ujutro prije posla, ili pisati ga na ogledalu u kupatilu.

Biti tu kada su bolesni

Niko ne voli biti bolestan. Kada smo bolesni, smatramo izuzetno ugrožene i oslanjamo se na pomoć drugih. Vaš partner oslanja na tebe kad su bolesni, što znači da jednostavno morate biti tu za njih. To znači otkazivanje planova, ide na kiši pokupiti lijekove i kuhanje večere.

Ne bi trebalo da se žale. Odnos je samo lijepa ako ste spremni da stavite napora u, kada su vremena teška.

Podijeli većinu vremena sa svojim partnerom

Ne kažemo da treba dijeliti sve svoje vrijeme sa svojim partnerom, i zaista žrtvuju svaki nogomet igra za supružnika je anatema za hardcore ljubitelje fudbala; ali ono što kažem je da većinu vremena treba apsolutno biti posvećen svog partnera.

Ako vi i vaš partner su samo troše delove vašeg vremena zajedno, vaš odnos u cjelini će neminovno pati. Sretan parovi su parovi koji provode vrijeme zajedno. Oni nemaju zajedničku večeru svake noći i smatraju da je to temelj trajnog odnosa; oni idu u šetnju zajedno kuhati obroke zajedno, idu na odmor zajedno, i dijele jedni u druge interese i hobije.

Probajte nove stvari zajedno

Ne postoji bolji način da se održi odnos svježe nego pokušava nešto novo zajedno. Ne sami, ali sa svojim partnerom.

Suočimo se s tim, odnosi mogu stagnirati; mogu početi da podlegne rutinu. To je prirodno; na kraju krajeva, oboje imate zauzet život i kao posljedica toga, naći ćete ga teško naći nešto novo da radim.

Ali, to je suštinski važno da oboje saznaju nešto novo da radim. Ovo bi moglo biti ništa od preuzimanja do noći klase za podršku novi sportski tim. Više od svega, nove stvari su zabavne.

Talk About Your Dreams i ideja

Snovi su zabava; daju nam nadu za budućnost, a mi bi bili ništa bez nade.

Ali umesto vođenja svoje snove za sebe, trebalo bi da ih podijeliti sa svojim partnerom. Zajednička snove i ideje mogu rasplamsali vezu, istovremeno ga s maštom i aspiracije.

Problem sa dosta odnosa je da su snovi samo se ne raspravlja; držimo stvari za sebe, očekujući da mi nikada ne bi mogao u svakom slučaju da ostvari snove. Ih dijele, dajete vi i vaš odnos nešto raditi na.

Ostati na istoj strani

Odnos može biti lepa samo ako ste oboje kreću u istom smjeru. Ako je neko od vas vuče jedan način, a drugi vuče drugi način, vi ćete biti u raskoraku. To može dovesti do sukoba i katastrofa.

Boravak na istoj strani zahtijeva iskrenost, otvorenost i komunikaciju. Tu će biti tuče, a tu će biti neslaganja. Ali ostati u sync je od ključne važnosti da se snažna veza, a to možete učiniti samo ovo govori o svojim planovima sa svojim partnerom.

Morate biti Voljan da oprostim

Svi mi pravimo greške. Vaš partner je napravio greške u prošlosti, i tako ti. Ali, ako nijedno od vas je spreman oprostiti druge osobe i dalje, vaš odnos će biti u nevolji.

Sretan parovi znaju vrijednost oprost, a oni su spremni da prihvate izvinjenje i dalje za dobrobit odnosa. Oni mogu da vide širu sliku, i oni mogu da vide kako će ljutnje razdvaja se samo odnos na duži rok.

To je vrijeme da spusti svoj ponos i oprostiti svom partneru. To će vratiti sklad i povjerenje.

Trebao bi biti spreman da služim Vaš partner

Frakturu odnos je onaj u kojem, ako pitate tvoj dečko pop u trgovinama za sastojke za večeru, on će se žale da je u sredini nešto na Xbox i naručiti takeaway umjesto.

U jakoj, zadovoljan odnosima, parovi su uvijek spremni da idu dodatni milju za svog partnera. I ako to znači pauziranje film NIP na namirnice, neka tako i bude. Ako to znači za kuhanje večeru jer vaš partner je zaglavljen u saobraćajnoj gužvi, neka tako i bude. I ako to znači nedostaje Penguins jer tvoja majka-in-zakon je svratio, neka bude tako!

Datum Noći je obavezan

Kao što je ranije spomenuto, parovi su zaposleniji nego ikada ranije u 2017. Mi smo više od našeg vremena provesti sa našim radom kolegama nego radimo s našim partnerom, a to stvarno sranje.

Iz tog razloga, to je tako važno da zakaže izlazak barem jednom u 2 tjedna. Datum noći pomoći vezu da ne bi bilo nacifrano djelo pukotine tako što ste bliže zajedno. Možete ići na romantičnu obrok, uzmite u komediji noći, ili se za večernji pogon.

Izgubiti Bad Habits

Kad god smo dobili zajedno s nekim, oni imaju nekoliko navika koje smo se ne sviđa, ali zanemariti. Ali, kako je vrijeme nosi na i mi ući u ozbiljnu vezu s njima, mi bismo zaista voleo da oni odbacio ove loše navike.

Sretan parovi razgovaraju o ovim navike i da su spremni da ih izgubiti zbog odnosa. Ove navike mogu uključivati ​​jede meso, govori glasno u javnosti, pušenje ili pijenje previše alkohola. Šta god da su, trebalo bi da bude spreman da uradi za svog partnera.

Carry Out Mali Acts dobrote

To je tvoj partner ima slobodan dan rada, ali morate biti u uredu za 09:00. Možete ili Grump o tome i da bi vaš partner osjećati krivim, ili to možete učiniti pravu stvar i učiniti ih doručak u krevet da im pokažem koliko vam je stalo do njih i da zaslužuju svoje vrijeme s posla.

load...