Preporuke o odnosima

20 slatkih imena da pozovete svoju devojku

20 slatkih imena da pozovete svoju devojku

Slatka imena za partnera nisu ništa novo; parovi su to radili zauvijek! Većina slatko imena su besplatne, neke su malo blesavi i drugi su jednostavno glup, ali je bolji od pozivanja tvoja devojka Mrs Smith cijelo vrijeme. Evo dvadeset imena koja možda želite da pozovete svoju devojku, ne uključujući imena koja si je nazvati kada vidite zajedničku izjavu kreditne kartice!

1. Gorgeous

Hajde da se igramo na sigurno za početak. To je pomalo otrcani, ali ne i djevojka može potrajati djela na koja se zove prekrasna, tako da je to dobro mjesto za početak.

2. Cutie pie

Cutie pie je još jedan od slatka imena da pozove svoju devojku. I dalje smo na sigurnom terenu ovdje. Govori Žena da je ona Cutie pita, ona izgleda atraktivno, pa čak i prva stvar ujutro kada je, sasvim iskreno, ne, uvijek ćete zaraditi neke bodove.

load...

3. Darling

Vi stvarno ne mogu pogriješiti sa ovim bilo, iako to može zvučati malo viša klasa i staromodan.

4. Cuddle Bug

Ovo je za one slatke trenutke, kada sve što želite da uradite je da se mazim ispred TV-a i toplu vatru.

5. Honey Bunch

Ono što bi moglo biti slađi od gomile meda? Ali, opet, ne bi hrpa meda biti i bolesno, slatko, gnjecav nered?

6. Bubble Butt

Čak i ne idem tamo! Osim, naravno, ako se osećate posebno hrabri ili samo želite brzo kraj odnosa.

7. Sweet Little Dumpling

Ti ćeš biti oprezan sa ovim. Vaša djevojka je možda i ugodno s njom curvy lik, ali to ovisi o ton glasa, i konteksta, koje koristite s ovim imenom. To bi moglo da se koristi u frazu poput 'ti si moj slatki mali knedla "ili bi mogao da kaže" ti si ništa drugo nego velika debela knedla'!

load...

8. Fruit Loop

Ovo možda zvuči slatko i slatka, ali ono što se stvarno rekao? Misliš da tvoja djevojka ima problema sa mentalnim zdravljem? Budite oprezni sa ovim!

9. Kitten

Kitten je još jedan od slatka i slatka imena nazvati svoju devojku. Pa, mačići su slatki, umiljati i razigrani, pa ako koja opisuje vašu djevojku, onda je ovo ime da koristite.

10. Lutkice

Ovo je klasik, i bliske veze sa "baby doll" ili samo "lutka". Mogli ste se kaže da ima lijepo lice, ali može isto tako se ukazuje na to da ona treba da uzme neke lekcije šminku!

11. Angel eyes

Koji je bolji način da joj kažem koliko je posebna ona je nego da je u odnosu na anđela. Plus, komplimente oči bilo Žena će uvijek biti pobjednik.

12. Babe

To je ime koje je najbolje rezerviran za privatnu upotrebu, jer, ako pozovete Žena koji ti dobro ne znam "Babe", ona može trajati djelo. Također, ovaj naziv je potencijalno uništen film o Talking svinja!

13. Dreamboat

Možete nazvati svoju devojku san snova. Šta je ovo zapravo treba srednja je samo da se nagađa, ali je u svakom slučaju dobro zvuči.

14. Palačinke

Slatka, ali pazite da ne mislim da se odnosi na njen grudnjak veličine!

15. Pet

Ovo je drugo ime za prijateljice koja ima neke prilično čudno značenja, ako ste uzeli riječ doslovno. Je to što je ona slatka i umiljata ili je to drzi je na kratkom lancu?

16. Ljubav mog života

Još jedan od velikih i slatka imena pozvali svoju djevojku je ljubav mog života. Ako želite igrati na sigurno, onda je ovo za vas. Nema skrivenih značenja, nije moguće nesporazume, samo nemojte ga koristiti na Žena si tek upoznao, ili to neće zvoniti istina.

17. Lover Girl

A dobri stari ljubavnik djevojka. U najmanju ruku, to ime nas dobija od bolesno slatke neko vreme, a ko ne bi bio zadovoljan kompliment o njihovim junaštvo kao ljubavnik!

18. Honey Bunny

Slatka, slatka i cuddly; ona ne može uzeti djelo u ovome, sigurno.

19. Sweetheart

Stare su često najbolji i draga samo dočarava slike djetinjstva ljubavi; nevina i jednostavna.

20. Pumpkin

Ćemo završiti ovdje s drugom besmislena, ali popularni naziv. Urednik želio dodati objašnjenja ovih imena, ali kao i većina od njih, kao bundeva, prkosi bilo logično objašnjenje, to je bilo nekako teško. Ali, onda, slatka imena ne bi trebalo da bude logično, zar ne? I, kao što ti slatko imena su samo između vas dvoje, koga briga!

Koje su vaše omiljene slatke imena nazvati svoju devojku?

load...