Preporuke o odnosima

20 stvari koje mi (devojke) želimo da muškarci znaju

20 stvari koje mi (devojke) želimo da muškarci znaju

Muškarci imaju svoje ideje o tome šta djevojke žele i, ako bi mogao biti muva na zidu, kada su momci zajedno, mogli čuti neke prilično zanimljivih teorija o tome što je potrebno da bi Žena krpelja! Dakle momci, mi smo sastavili listu za vas stvari koje mi stvarno želimo vam znao o ženama. Ovdje smo podijeliti s vama neke naše male tajne koje nikada nisi znao:

1. Volimo pažnju

Volimo dobiti diveći izgled muškaraca u cjelini, ali to ne znači da ne volim. Zapravo, mi se sviđa, kad se samo malo ljubomoran, to je nekako lijepo previše.

2. Cijenimo vašu osobnost

Za sve naše priče o hot guys, to je zapravo vaša ličnost da je stvarno stalo. U redu, tako da je vruće tijelo će biti bonus, ali to nije bitan kriterijum da sudimo te na.

load...

3. Dok je u restoranu, idemo u kupatilo zajedno sa našim djevojka-prijatelji, tako da možemo govoriti o tebi

Da li mislite da smo uvijek idu u toalet u dvoje ili troje, zbog nesigurnosti? Ne momci, to je tako da možemo nadoknaditi na tračeve i da trač je obično o tebi.

4. Ne kažem da ne želim djecu, to je za prekid

Većina djevojke će uzeti u obzir da djeca u nekom trenutku u svom životu, tako da nam ne govore da ne bi ni uzeti u obzir, ako želite da ostanemo u blizini. Nikad, je jako dugo vremena, tako, u najmanju ruku, ostavite vrata pritvorena.

5. Mi volimo kad nam pokazati

Uživamo što je prikazano van sa svojim prijateljima, tako da nas da ih ponekad sresti. Ne volim da me tretiraju kao trofej, ali mi smo zadovoljni, kada smo saznali da ste ponosni na nas. I, u svakom slučaju, želimo da provjeri koji ste visi s previše!

load...

6. Mi kažemo našim drugaricama (skoro) sve

Moraš biti iskren prema nama, ako želite tajnu čuva. Neka bude jasno, ako nešto treba ići dalje, inače, sve ostalo je fer igra za trač, kada smo zajedno sa našim prijateljima.

7. Nikada ne zovi nas nenajavljene

Volimo iznenađenja, ali želimo da znamo o njima unaprijed! Mi ne uvijek izgledaju savršeno, pa dajte nam šansu da se spremi, prije nego što dođu krug. Samo poziv da kažem da su pet minuta, bi bilo bolje nego ništa.

8. Volimo slatka nadimaka

Nadimci su veliki, tako dugo dok oni ne zvuče kao da su nas tretiraju kao djeca. 'Babe' je dobro, kao što su 'draga', 'princeza' ili 'anđela', ali budite oprezni s nas zovu 'ukusan kolač "ili" ukusan muffin', kao neke cure misle da su neke slatke imena je najbolje za slatka mala djecu, koji ne mogu da se brinu o sebi.

8. Imamo tjelesne funkcije previše

Da li stvarno misliš da nikada slomiti vjetar? Pa, što radimo i da smo kao dobri u tome, kao što si ti! Jedina razlika je da imamo dobre manire da sačeka dok niste okolo, prije nego što neka rip.

9. Ne nađemo loše lične higijene atraktivan

Mi zapravo ne pronađem neprijatan miris privlačan, momci. Znaš, to miris koji mislite da je muški miris muškarca koji je bilo teško na poslu, a zapravo mislim da je to znak čovjeka koji treba dobro kupanje i sprej dezodoransa.

10. Sviđa nam se, kad se malo lud i malo ljubomoran

Nećemo vam ovo kažem, ali zapravo mi se sviđa kad se teeny pomalo lud i ljubomoran. Nije psiho, sjekira mahao ljut ali taman toliko ljut da nam pokaže da vam je stalo i da ćete biti tu da nas zaštiti.

11. Želimo vam reći 'Volim te' samo kada to mislim

Za vas, to je samo tri riječi, ali za nas je to mnogo više. Ne dozvolite da kažem 'volim te' postati samo navika, jer znamo da mi to kaže u svoj automobil, svojim bliskim prijateljima, pa čak i sebe. Kada ga da nam kaže, da je poseban, lijep i da to znači nešto.

12. Ne možete kupiti našu ljubav

To je u redu, ako imate novac, jer možete nas odvesti da se ohladi mjesta i možemo sjediti u hladnom autu. Ne možete kupiti našu naklonost, iako; samo ćemo uživati ​​u velikodušnosti dok možemo, ali nikad se ne može kupiti našu pravu ljubav, pa ako ga imate, nikada ne uzeti zdravo za gotovo.

13. Ponekad plakati, kada niste okolo

Možemo držati u suzama kada treba, baš kao i vi. Kada nam je potrebna utješno i razumijevanja, onda ćemo plakati pred tobom. Međutim, neki plač je rezerviran za naše privatne trenutke, a vi ćete nikada, nikada, ni znati o tim trenucima.

14. Ponekad mi pasti za hot guys i zbuniti žudnja za ljubavlju

Možda zvuči plitko, ali ponekad ćemo ažurirana Drop Dead Gorgeous momak, samo zato što je drop dead gorgeous, a mi čak može zbuniti žudnja za ljubavlju; ali kada smo došli do malo bolje znam momka, onda je velika otkrivenja o našim prava osećanja dolazi.

15. Želimo da bismo mogli govoriti o ovome...

Većina momaka ima samo dva moguća reakcija, kada je podignuta na temu 'spavaća soba'. To je bilo stereotipno muško "Da, molim vas" tip odgovora ili vrlo neugodno malo crveno lice. Hajde momci, više govoriti o tome što vam se sviđa i šta djevojka voli, i na taj način, vi ćete oboje imati više zabave.

16. Vi nikada neće shvatiti PMS

Jednostavan i jasan, ali ljudi nikada ne mogu shvatiti PMS, jer oni jednostavno nikada nije iskusio, tako da samo pretvarati da ste ga razumjeti i biti ljubazan i brižan.

17. Ponekad, sve što trebate učiniti je samo slušati

Kada smo uznemireni, a vi ste ljubazni i promišljena da nas pitate, da li želimo da govorimo o tome, samo zaustaviti i slušati! Nemojte pokušati popraviti stvari, ili prekinuti sa svojim biserima mudrosti, jer ponekad sve što nam je potrebno je za vas slušati.

18. Mi ne tražimo, baci mi naznake

Ako želimo da nam se nešto kupiti ili da nas negdje, onda nećemo vas pitati za to. Mi bismo radije žele da nas iznenadi, tako da će vam pasti suptilne naznake umjesto. Sve što treba da uradite je da pokupi na one upute, a onda djelovati.

19. Mi je dozvoljeno da kritikuju naše porodice, ali niste

Čak i kada kažemo nešto pogrdno o našoj obitelji, ne, ni pod kojim okolnostima, znači da vam je dozvoljeno da se dogovore. Oni su naši roditelji i možemo reći ono što želimo, a većinu vremena ni ne mislim.

20. Volimo te, baš onako kako su

Opsednut preko tog jednog sijede kose koja raste na grudima ili malo širi trbuh. Ako nismo voliš način na koji si, onda ne bi s tobom. Mi ćemo učiniti sve Fussing u ogledalu, ali samo da nastavimo sa biti ti.

Kako misliš da djevojke i momci su različiti?

Slobodno podijelite svoje mišljenje u komentarima ispod.

load...