Preporuke o odnosima

8 savjeta o odnosima: kako zadržati vatru na vatru u vašoj vezi?

8 savjeta o odnosima: kako zadržati vatru na vatru u vašoj vezi?

Kada se prvi put sreli ljubav svog života, sve je to vatromet i šampanjac! To je uzbudljivo, novo, i to je divno, ali onda stvarnost postavlja u i nađete buđenje na istu osobu godine, nakon godinu dana, nakon godinu dana. Dakle, ne zavidim ti ljudi koji su Vam biti u mogućnosti da zadrži da gori vatra dugo nakon perioda medeni mjesec je gotov? Kako to rade? Ovdje gledamo samo su neke od tajni i odnos savjete o tome kako ljubav i strast u vezi u životu dugo nakon požara, za mnoge, bi u igru ​​kako:

1. Zaboravite sve male stvari

Samo ignorirati sve te male iritirajuće navike i mane i koncentrirati na važne stvari u životu. Fokusirajte se na stvari koje čine ga veliki, stvari za koje ste prvi put se zaljubila u njega, tako da se ne čini okus njegove čarape i nadutost tako loše!

2. Samo biti tu jedni za druge

Neka vaš partner zna da, šta god se desi, ti ćeš biti tu za njega. Pitati što možete učiniti da bi njegov život danas bolje i da rade zajedno kako bi oba vaših života upravo to maleni malo bolje svaki dan.

load...

3. Stoke vatru s nekim promišljeni darove

Ne dozvolite da razmjene poklona samo postati rođendan i Božić rutinu. Kada ste u kupovinu, drži jedno oko se za nešto što bih i kupite istog momenta. To ne mora biti nešto skupo; stvarno je pomisao da se računa.

4. Napravite vremena za razgovor

Svi znamo da je dobra komunikacija je ključ za zdrav i sretan odnos. Staviti na stranu malo vremena za razgovor i koncentrirati na ono što pričaš. Ne radi se samo o pola sluša šta on ima da kaže, dok radite kućne poslove; radi se o sede zajedno, tražim jedni druge u oči i stvarno raspravlja stvari.

5. Zabavite u spavaćoj sobi

Veze savjeti bila bi nepotpuna bez intimnosti razgovor. Ne dozvolite da vam intimne trenutke bude dosadan. Kupiti knjigu ili google za neke ideje. Neki od pozicije će vam dati dobar smijeh, barem, ako ništa drugo!

load...

6. Idite na sastanak

Nemojte zaglaviti u isti stari rutinu i izaći na sastanak zajedno sada i onda. Rezervirajte romantične obrok za dva i završiti noć sa šampanjac ispred vatre u kući. Nikad nisi prestar za malo starinski romantiku.

7. Idi na avanturu zajedno

Izlazi svog doma i učiniti nešto drugačije. Otići na vikend putovanje negdje nikada niste bili na ranije samo zbog njega i razbiti rutinu.

8. Ne zaustaviti ljubav

Odnosi potrebno malo rada da bi iskra živ i jedna od prvih stvari koje parovi prestati se samo kaže "volim te". Ne uzimajte zdravo za gotovo da on zna da ga voliš; proverite da li on zna!

Nadamo se da vam je ovaj odnos savjet koristan.

Slobodno podijelite svoj odnos savjete o tome kako paljenje vatre u vezi u komentar ispod teksta.

Ostati sretan, ljubavi i biti voljen!

load...