Preporuke o odnosima

8 stvari koje treba učiniti kada je dan na Dan Valentina

8 stvari koje treba učiniti kada je dan na Dan Valentina

Tek su ukrasi Božić dole, Dan zaljubljenih nudi i reklame izaći u prodavnicama; posebne ponude na svijeće večere za dvoje, romantični odmor u zemlji za parove i više jarko crvenim balonima u obliku srca, ljepljiv čestitki i slatka Teddy Bears, nego što je iko ikad mogli poželjeti.

Dakle, ono što je jednom djevojka treba da radim? Pa, da gledamo šta poznati TV emisije nude i dobiti gorak, sjesti na kauč kod kuće, troše čitav bar svoj omiljeni čokolade i općenito mi je žao za sebe.

Ili, mogli biste pogledati naše ideje o tome kako bi proslavili Dan zaljubljenih bez partnera. Biti singl na Valentinovo nije loš i ne moraju biti depresivan, zapravo, to može biti čak i zabavno! Ne morate biti posvećeni hrišćanin da slave Božić, pa zašto ti treba partner za proslavu Dana zaljubljenih? Dakle, ovdje su raditi kad jednom na Valentinovo naše 8 stvari:

load...

1. Treat djecu

Ako ste jedan na Valentinovo i imate nećake, nećake ili prijatelji imaju djecu, a zatim koristite neki od tog novca koji bi potrošili na Soppy poklone i ih ispišemo za taj dan, umjesto. Neka njihovi roditelji idu i biti voljen gore, dok 'čuvati' za njih, a vi ćete vjerojatno imati mnogo zabavnije nego oni.

2. Pokažite svoju ljubav sa strancem

Kada jedan na Valentinovo, pokazati svoju ljubav za čovječanstvo u cjelini i stavi osmijeh na nečije lice. Dobrovoljno pomoći na djecu kući ili viši građanin grada. Možda mislite da ste teško uraditi, biti sam na Valentinovo, ali da pogledamo oko sebe, neki ljudi imaju stvari mnogo gore.

3. Pobjeći iz grada

Ako ste jedan na Valentinovo, samo ustati i otići negdje drugačije. Posjetite mjesto nikada niste bili na ranije ili biti Sightseer za taj dan u vašem gradu. Ne moraju nužno imati značajan drugih u tow da imaju dobar provod, uživajte stvari koje volite i zabavite se!

load...

4. Pošaljite neke ljubavi sa svojim prijateljima i obitelji

Postoji mnogo različitih vrsta ljubavi, pa neka neko drugi u vašem životu znaju da ih voliš slanjem kartica sa porodicom i prijateljima. To ne mora biti cheesy 'ćeš biti moja za vječnost' tip kartice, samo jednostavan 'hej, ja cijenim što si u mom životu "će učiniti.

5. Ne zaboravite nekoga ko stvarno nema nikoga

Možete biti sami iz mnogo razloga, a ne samo imati pauzu između momaka. Spread malo ljubavi pamteći one koji bi mogli biti usamljen cijelo vrijeme. Obilazak jednog starijeg rođaka koji je izgubio svog supruga i živi na vlastitu bi zaista napraviti svoj dan.

6. Napravite dan smislene jedan

Ustati i ići za to! Umjesto skrivanje, valjaju u samosažaljenju, da nastavimo i pribor koji stvar koju si obećao sebi da bi to godinama. Započeli novi projekt, pronaći novi hobi ili počistiti da pomoćna prostorija i napraviti dan isplativa.

7. Pokaži onih parova stvar ili dva

Pokazuju onih parova da jedna djevojka može zabaviti previše. Rezervirajte stol u fensi restoran za vas i nekoliko samih prijatelja i da ste vlasnik Valentinovo provod u gradu. Možda ćete čak dobiti dodatni bonus stvarno muči sve one samozadovoljan parova sa svojim glasnim šali i smiju se!

8. Celebrate biti samac

Napraviti Valentinovo dan: sići posao malo ranije ili uzeti slobodan dan i samo šta god želiš učiniti. Razmazite se i otići mjesta koja želite ići, dok si još jednu i još možeš!

Ako ste jedan na Valentinovo, zabavite se, biti sretni, slavimo te, slave život, slavi ljubav (općenito), to je tvoj dan, uživajte!

Slobodno podijelite svoje ideje i aktivnosti kada jedan na Valentinovo u komentarima.

load...