Preporuke o odnosima

9 najbolje čuvanih tajni veoma srećnih parova

9 najbolje čuvanih tajni veoma srećnih parova

Ne postoji ništa toliko dirljiv kao da vidim stariji bračni par sjedi na klupi u parku, ruke održana nežno zajedno. Ne možete pomoći, ali zapitajte se: "Kako na zemlji to rade Verovatno su bili zajedno godinama, imao djecu, sada imam unuke, bilo kroz sve uspone padova je da odnos može dovesti i oni su i dalje u ljubavi? Kako to ide?!... "

Većina nas vjerojatno čeznu da, jednog dana, bilo da se voli par, pa evo nekoliko njihovih najbolje čuvanih tajni na koju ste odabrali za svoj način:

1. Happy parovi rade stvari zajedno

Čini se da je malo izjava očigledno: da smo par, šta bi drugo rade? Ali to je lako zamku pasti u - iznenada naći sebe radi većinu stvari osim. Ste u kupovinu - odlazi u bar sa svojim prijateljima, ideš u noć Žena je van - on radi do kasno i, prije nego što vi to znate, jedini put kad smo zajedno je kad si spavao u krevetu. Uspješan, dugoročno, sretni parovi rade stvari zajedno, jer to žele. On može Prezirem kupovinu, ali on ipak dođe, samo za vašu kompaniju.

load...

2. Oni ne idu u krevet na argument

Svaki par ima svoje nesuglasice, ali uspješan parovi ne daj te argumente gnoji. Dovođenje argument kraju, čak i ako je to samo pristavši da se ne slažemo, dobiva se s puta, tako da možete ići dalje; dobro vrijeme za zatvaranje je prije nego što odete u krevet, inače loš osjećaj će i dalje biti tamo ujutro.

3. Happy parovi uče da volimo jedni druge mana

Kada zaista voliš osobu, da ih voliš zbog onoga što jesmo, a ne ono što mislite da možete da ih bude. Uče da vole dosadne male karakterne crte osobe, koliko ti njihovi dobri sve je to deo učenja da žive sretno zajedno.

load...

4. Oni i dalje idu na termin

Nikad nisi prestar da datum. OK, noćnim klubovima može biti van, kad se malo stariji, ali i dalje možete raditi stvari zajedno. Držeći navike zabavljanje živ, kroz odnos, znači da ste sigurni da ste stavili na stranu vremena samo za vas dvoje biti zajedno i uživaju u međusobnom društvu. Dating i romantika su vrlo važni sastojci sretnog odnosa.

5. Happy parove cijeniti ono što imaju

Partnera u zrelim i sretan odnos imaju tendenciju da izgledaju daleko u onome što rade imaju, a ne žudi za ono što oni nemaju. Dakle, čak i ako čovjek nije Brad Pitt, u najmanju ruku, on je tvoj!

6. Oni razumiju granice

Ne morate pismeno, ugovorno vezivanje pravilnik, ali parovi koji znaju granice odnosa ostati zajedno duže. Razumijevanja i prihvaćanja što možete i ne mogu ili reći, zaustavlja dosta loš osjećaj.

7. Happy parovi znaju da naprave i da prihvati izvinjenje

Svi pravi greške i, u dugoj vezi, da ćeš napraviti nekoliko. Stavljanje svoj ponos na jednu stranu i priznati da ste bili u pravu će zarasti raskol brzo, ali podjednako spremni da prihvate ispriku za uzvrat kao dobro.

8. Oni komuniciraju

Važnost razgovora u bilo kojoj vrsti odnosa, kratkoročnih i dugoročnih, ne može biti više pod stresom. Ako ne kažeš čovjek ti se ne oseća dobro, kako on zna da vi ne samo biti jadno? Ako mu ne kažem da ti je potrebna pomoć u poslovima, kako će on zna? Od važnih pitanja sve do svakodnevnih, komunikacija je ključ!

9. Happy parovi ne prestaju pokazuju jedni druge da im je stalo

Što duže ste sa osobom, lakše postaje za vas da zaboravite da im kažem da ti je stalo. Ne uzimajte vaš odnos zdravo za gotovo, recite svom partneru da je vaša ljubav i brigu za njih!

Ne možemo svi biti Starry Eyed ljubitelje svih vremena; vođenje odnos jak godinama traje malo truda i dosta kompromisa. Ali, ako volite nekoga, to je vrijedno toga.

Nadam se da vam je ovaj odnos savjet koristan.

Ako znate neki drugi najbolje čuvanih tajni veoma sretan parova slobodno podijeliti svoje znanje i odnos savjeta u komentar ispod teksta.

load...