Preporuke o odnosima

Da li biste bili prijatelji sa svojim bivšim? 10 razumnih razloga zašto ne bi trebalo

Da li biste bili prijatelji sa svojim bivšim? 10 razumnih razloga zašto ne bi trebalo

To možda izgleda kao dobra ideja, ali biti prijatelji sa bivšim rijetko radi. U mnogim slučajevima, to je zapravo znak nekoga ko ne može sasvim pusti to, ili nema srca reći da je gotovo. Evo deset vrlo dobrih razloga zašto stvarno ne bi trebalo i biti prijatelj sa svojim ex:

1. Vi ne želite čuti o tome, kada se kreću na

Međutim, teško mislite da bi mogao biti, vjerojatno ćete uvijek držati neke osjećaje za svoju bivšu. Kao prijatelj, vi ćete čuti sve o svom novom devojke i ono što su bili do zajedno, a to može biti jako teško.

2. To može držati te vratim iz potpuno nov, divno odnosa

Ste mogli propustiti na nove mogućnosti, sa novim ljudima, samo zato što ste i dalje prijatelji sa svojim bivšim. Možda mislite da ste samo prijatelji, ali isto tako može pronaći sebe stavljanje ex prije nove momke, za dobra stara vremena.

load...

3. To može biti ekstremno mučenje

Biti prijatelji sa svojim bivšim može dovesti do extrema mučenja, za oboje. Tu će biti vremena da želiš da ga poljubim, ili da mu je veliki zagrljaj, a vi ćete morati držati sebe natrag. Vi ćete biti toliko svjesni da ne možete prekorače znak da će zapravo učiniti prijateljstvo super teško.

4. Vaš novi dečko nikada neće shvatiti

Vaš novi dečko će apsolutno mrze ideja koje redovno vide ex. To će neminovno dovesti do ljubomore i sumnje i, u svakom slučaju, kako bi ti misliš o tome, ako su obrnuti uloge?

5. Znate da je gotovo, ali zar ne?

Dok možete biti jasan u svom umu da je ovo samo prijateljstvo, zar ne? To bi moglo biti samo da ne može pustiti i sve što radite čini stvari još gore za njega. Dakle, treba li biti prijatelji sa svojim bivšim? Ti odluci!

load...

6. Vi ćete se dijele intimne trenutke koje jednostavno ne mogu zaboraviti

Ne možeš samo prazne trenutke iz svog života i, koliko tvoje druge muškim prijateljima jesi li vidio gole i spavao? Ćete delili mnoge trenutke sa svojim bivšim, i dobro i loše, i da će biti vremena da se pamte i oni će neminovno dovesti do napetosti i ljubomore.

7. To će vas držati u prošlosti

Nikada nećete biti u stanju da pusti prošlost ode, jer je tu, ispred tebe, u svojim 'prijatelj'. Mnogo je bolje da se zatvori to poglavlje svog života u potpunosti, a zatim možete preći na slobodno do drugog.

8. Vi ste vjerojatno vrlo vjerojatno završiti u krevetu čvršće ponovo

Nekoliko čaša vina, neki koketni komentarima i, prije nego što vi to znate, vi sljedećeg jutra probudio sa čitavim gomila kajanja. Ponovo završavaju u krevetu je još jedna zamka na putu biti prijatelj sa svojim ex. Uvek postoji dobra šansa da se to desi i to bi moglo dovesti do mnogih reperkusije, uključujući i kraj vašeg novu vezu.

9. Pravi prijatelji mogu razgovarati o bilo čemu

Trebalo bi biti u mogućnosti da govorimo o prilično ništa pravi prijatelj, ali sa bivšim, morat ćete biti oprezni u vezi razmatraju neke stvari. Tu će biti vrlo neugodno trenutke i jedan ili oba od vas, mogla bi lako postati uznemireni onim što je počelo kao potpuno nevin tema razgovora.

10. Ne možeš isključiti one osjećaje

Glavni razlog zašto je sve to tako teško je da ste ljudsko biće. Ne možete samo isključiti vaše osjećaje za drugu osobu i da se pravim da ih nikada nije imao. Da se to dogodi, oboje moraju biti odvojeno i da se to neće dogoditi, ako pokušate i biti prijatelji.

Treba li biti prijatelji sa svojim bivšim? Da li mislite da je dobro biti prijatelj sa bivšim?

load...