Preporuke o odnosima

Dobar savet o odnosima: 10 stvari koje ne bi trebalo da kažete svojim prijateljima o vašoj vezi

Dobar savet o odnosima: 10 stvari koje ne bi trebalo da kažete svojim prijateljima o vašoj vezi

Djevojke će biti djevojčice i djevojke vole pričati... Ali, dame, neke stvari je najbolje ne znati. Čak i kada si sa svojim najboljim prijateljem ikad i da ste imali nekoliko čaša vina, diskrecija je najbolje, ako želite izbjeći sramotu i potencijalne boli da vaš partner kasnije. Kako napraviti vaš odnos traje? Postoje neke stvari koje bi vaš partner mrzi da znam da razgovaraju sa drugim ljudima, pa evo deset stvari koje treba uvijek biti zabranjeno:

1. Njegov prihod (ili nedostatak istog)

Uspjeh na poslu je važna stvar za muškarca, tako da ne ide širenje reč da je ostao bez posla, ili on ne plaća ogroman. Financije su lična stvar između vas dvoje, a vi ćete ga stvarno boli, ako napravite da on ne može pružiti za vas.

2. Njegov dosadne navike kod kuće

Njegov dom je njegovo mjesto sigurnosti gdje možete odmarati se i opustite. Ako postoji nešto što radi kod kuće da si stvarno ti bube, onda razgovarati s njim o tome, a ne svojim prijateljima.

load...

3. Vaš partneri prošlosti

Kršite veliko povjerenje ako otvoreno ponovite lični epizode iz prošlosti da je poverio u tebi. Bolne uspomene i strahovi djetinjstva nisu stvari koje će muškarci često razgovarati na sve, pa ako on ti je rekao o tome, imajte ove povjerljive stvari za sebe.

4. Njegove politike i vjerskih uvjerenja

Možda imate žestokih rasprava o religiji ili politici između sebe, ali ove teme su prilično vruće one, tamo u vanjskom svijetu. On može imati lični ili profesionalnih razloga zašto svoje stavove treba da ostane privatna i on će učiniti svoje stavove jasno širem svijeta, ako i kada on želi.

5. Njegovi strahovi i fobije

Muškarci su drugačiji od žena, ne vole da dijele svoje strahove. Ako on deli svoje strahove s vama, onda su samo uši. Čak i ako je on skamenjeni visine ili pauka, zadrži to za sebe, on neće da svi znaju.

load...

6. Vaš argumenti

To može biti dobro da se stvari sa grudi ponekad, ali ne relej svaki argument sa svojim partnerom svojim prijateljima. Ako to učinite, vi ste vjerojatno da bi nepravedno negativnu sliku o svom partneru sa svojim prijateljima i, što je još važnije, oni će biti dosadno raspravi o tome.

7. Šta on misli o drugim ljudima

Svako ima svoje mišljenje o drugim ljudima, i dobro i loše. Ako on kritikuje nekoga da, onda on to radi u tajnosti, tako da zadrži to za sebe ili prije nego vi to znate, da kritika može da se vrati na lice je govorio s nekim prilično nezgodno posljedice.

8. Tajna da ste ne dijeli sa svojim partnerom

Sada je to zanimljivo, ali ako ste učinili nešto što ne bi trebalo da imaju, onda pazite ko vam reći o tome. To je dovoljno loše, ako ste učinili nešto što će povrijediti vaš partner, ali ako svi znaju o tome, ali ga je, onda će biti još devastiranih kad sazna.

9. Sramota medicinske činjenice

Nema potrebe za previše detalja ovdje, ali neki medicinska stanja i fizičke atribute jednostavno nisu za javnu potrošnju.

10. Spavaća soba budalaštine

Posljednje, ali svakako ne i najmanje važno, ono što se događa u spavaćoj sobi, ostaje u spavaćoj sobi. Fantazije, kvarove ili fantastičan uspjeh, svi bi trebali biti stvari koje su ostati između vas dvoje. Zato ih zovu intimne trenutke.

Šta mislite o tome? Hoćemo li reći sve naše prijatelje?

Slobodno podijelite vaš odnos savjete i misli u komentar ispod teksta.

load...