Preporuke o odnosima

Evo kako da znate da je momak koga vi dijele čuvara

Evo kako da znate da je momak koga vi dijele čuvara

Svi mi želimo da datum čuvari. Svi mi želimo sledeci da bude jedan. Naši prijatelji su njihovi nalazi i sada je red na nas. Ali kako znaš kad je tip ste dating stvarno je golman?

Uspešna Igra može biti zabavno u početku. Možete ići na nekoliko datumi s nekim slatke momke, imaju smeh i iako nisi upoznao nekoga želite imati djecu sa, da ste imali loptu.

Međutim, nakon dvije godine, i dalje si u Dating Game i to više nije zabavno. Smeh je završila odavno. Ovo je sada postaje ozbiljan i osećate se kao da ste u igri koja nikada ne prestaje.

load...

To nije lepo, ali se lako može dogoditi. Svi imamo onaj prijatelj koji je bio na sajt za pet godina. To nije od nedostatka truda da ne može da nađe mr right, to je samo da se ne čini da budem tamo. A kad je on, ne može ga prepoznati.

Postoje načini da se reći Mr Right osim g Lazy, g Weird i g Playboy. U slučaju da nisu bili previše sigurni šta su, evo kako da znam da je tip ste dating je golman.

You Can Be Yourself oko njega

Veoma je važno da možemo djelovati sami oko našeg partnera bez osjećaja neugodno ili, još gore, izvinjava za to.

Ako se osjećate kao da ste stalno morate da nosite masku oko dečka i držite leđa, šanse su da on nije prava stvar za vas.

Ako, međutim, možete "plesati kao ni one gledanje", kako se kaže, to definitivno znači da imamo golmana.

A golman je nekome možeš usvinjim ispred ako imate loš dan.

A golman je nekoga može govoriti svoj um da bez brige da oni vi tiho suditi.

A golman je nekoga trebalo bi da bude bolestan pred bez brige oni će pronaći vas bruto.

A golman je neko možete družiti s bez nošenja licem punim make-up.

A golman je neko možete biti sami sa i dalje osjećati potpuno super.

On je predstavio You To Everyone

Ne postoji ništa više osumnjičeni od tipa koji čini izgovora zašto ne možete ispuniti svoje prijatelje ili porodicu. Ili su uvijek zauzet ili je on.

load...

Morate se zapitati - šta se krije? Je li uvijek biti ovako?

Ako Muškarac je za stalno, on će biti tako sretna da upoznate ljude koji su najdraži sa njim. Vi ćete ih sve ispuniti - njegov najbolji prijatelj, njegova Wolf Pack, tata njegova majka, braća i sestre, a posebno njegova baka. On je izuzetno ponosan na tebe i želi da ti pokažem.

... I želite da pokažete ga Too

Priznaj - ste od jedan ili dva promašaja iz prošlosti koji zaista nije želio predstaviti svojim prijateljima ili roditeljima. Nekako ti se dopao, ali ne dovoljno da uradi upoznavanja.

Ako ne možete čekati da kažem svima o ovome, to znači da je golman. Ti si ponosan na njega i žele da drugi znaju šta je sjajan momak imaš u svom životu.

Ti si Pojedinac 

Da, ti si dio para i ima slatke stvari koje oboje zajedno. Vas drže za ruke, ti si tim. Ali golman također priznaje da si puno dalje pojedinca koji je dozvoljeno vlastitih misli i mišljenja.

Vidio sam djevojke se u odnosima sa mladićem koji ima tako jake ličnosti da se pokori djevojkama da svoje ideje na život. Prije nego što sam znao da je djevojka promijenila gotovo do neprepoznatljivosti.

Momak mora poštovati vlastite interese i gledišta. On možda neće složiti s njima, ali on treba da ih poštuju i pustiti ih imate.

Možete Laugh So Much

Ne kažem da je golman treba da bude klovn ko što se smeješ cijelo vrijeme. Ali nije ni on super tmuran cijelo vrijeme i uzima sebi i život previše ozbiljno.

Čuvari su momci koji znaju kako da rugati se na oboje. On vas zadirkuje, ali je i zadirkuje sebe.

On zna kako se nasmejati i kikot kada se osjećate down, a on se ne boji toliko sa vama da ga boli smeje.

Ako ne možete imati šala sa svojim čovjek u slučaju da ga vrijeđa, on nije za vas.

Stavlja Time Osim za vas

Svi smo bili u tim odnosima, gdje čini se kao borba za ništa s našim partnerom. Mi uvijek bori za svoj put, zajedno sa puno drugih ljudi. On može da nas vidi, ali samo za dva sata u petak popodne, pa čak i onda on možda morati otkazati ako klijent zove. Sve je uvijek "privremeni".

Nije tako s golmanom. Datuma i planovi uvijek konkretne i ti si njegov glavni prioritet.

On ne samo da "imaju" vremena za - pravi put za vas.

Možete razgovarati s njim o svemu 

Komunikacija čini temelj svake uspješne i trajne veze. Ali ne samo da treba komunikacija biti dobro, to treba da bude tako velika da se osjećate kao da možete razgovarati sa svojim Muškarac o skoro sve.

A golman je čovjek koji je spreman da slušate svoje pritužbe na način na tvoj najbolji prijatelj je u poslednje vreme tretira.

A golman je čovjek koji je spreman da sluša ono što imate za reći o svojoj porodici.

A golman je čovjek koji je spreman da sasluša brige i strahove koliko nade i snove.

A golman je čovjek koji je spreman da sluša kada si uznemirena zbog nečega i treba da razgovaramo dok se malo plače.

A golman je čovjek koji neće reagirati loše kada bi nešto on ne želi govoriti o, ili što bi moglo mu je rodila. On je uvijek spreman za razgovor, bez obzira na predmet.

load...