Preporuke o odnosima

Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da birate između dva momka

Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da birate između dva momka

U redu, tako da ste prilično dating dva momka u ovom trenutku. Odete! Girl Power i sve to. Daj pet. Ti si za upoznavanje superstar.

Ali, kao što dobro znate, tamo dolazi vrijeme gdje morate birati između dva tipa. Ne možeš ići na njih oboje dating zauvijek, prije nego što ih oboje udaje, deci sa njima oboje, na odmore sa oboje i tako dalje. Umjesto toga, treba da odlučite koji vidiš sebe što sa na dugoročne i koji ti ne.

Naravno, to nije lako. Oni su obojica dobili svoje neosporne kvalitete. Možda jedan ima veliku ličnost dok drugi izgleda isto kao mladi Johnny Depp. To je zbunjujuće vrijeme za vas sada, a ti si se vjerojatno malo plaše uznemirava jedan od njih. Ali, kada te stvari idu na predugo, svi se još više uznemirila.

load...

Dakle, ako ste u potrazi za sasečemo u korenu i donijeti odluku, evo nekoliko top savjeta kako vam pomoći izabrati između dva momka.

Zapišite Kvaliteti Svaki Muškarci '

Možda si mislio samo kratko o svakoj od njihovih kvaliteta, ali sada je vrijeme da se ozbiljno razmisli o tome.

Da biste saznali više o muškarcima u svom životu, to je najbolje da napišem spisak svoje kvalitete. Kao što pišete, više ideja će doći iz glave i da mislite: "O, da! Zaboravio sam kako super je on! "

load...

Razmišljati o kvalitetama poput samilost i poštovanje, kao i svoje sposobnosti i ambicije.

Razmislite kako Kompatibilan si sa svakom Guy

Izgleda kao Johnny Depp je sve dobro i dobro, ali kako kompatibilan ste vi? Da li oba imaju slične stil života i ličnosti? Da li imaju iste misli o novcu? Ako jedan od vas je čuvar, a drugi je potrošač, to vjerojatno neće srediti.

Trebalo bi uzeti u obzir da li želite djecu i da li oni rade isto. Da li bi oni biti podrška iz snova, ili su realista koji žele da oboje stalni posao, 9 - "ima račune da plati" 5 radnih mjesta, jer

Razmislite o Deal-Breakers

Svaka veza ima za prekid. Na primjer, jednom sam morao završiti vezu s muškarcem, jer on neće odustati od pušenja. Kada smo prvi put počeli da izlazimo, on je ponavljao da je odustajanje na kraju mjeseca. Ali on nikada nije, pa smo morali da ga završi, jer sam znao da ne mogu biti u dugoročnoj vezi s pušač.

Razmisli io s mladićima i razmotriti da li bilo koji od njih imaju potencijal spornih stvari koje će uzrokovati da se okonča vezu kasnije niz liniju. Možda je jedan od njih je nagovijestio da je on posesivan tip, ili možda ste vidjeli slučajni naletima bijesa. Bez obzira na njihov neatraktivan kvaliteti, zapišite ih.

Da li je jedan od njih Give You Leptiri

Zapitajte se kako se osjećate kada dobijete tekst. Da li bih da je od John ili David? Ako se nadate da imate tekst iz jednog od momaka više od drugih, to je pouzdan znak da imate omiljeni.

Naravno, to samo po sebi ne bi trebalo da se njišu svoju odluku. Moglo bi biti da ste upravo imaju stvarno zabavno razgovor s John nedavno i žele da znaju njegov odgovor na nešto što ste ga pitali. Ali ako stalno nađete u nadi John, nego David je poslao poruku, trebali vjerovati svom instinktu u ovome.

Mogu li oni Handle Real Life

Prvih nekoliko datumi su stvarno zabavno, jer nema mnogo zastoja ili da se stvari ozbiljno. Na primjer, on ne mora biti tamo s vama tokom uspone i padove - on je samo moraš biti sigurni da je u restoranu na vrijeme za neke jastoga.

Ali sada da ste donošenju odluke o tome ko provesti dugoročno sa, morate uzeti u obzir više od svoje tačnost. Potrebno je da pitanje kako svaki od njih će raditi teže situacije, kao što je dug, neočekivane izazove, loše dane, kao i bolesti. Hoće li oni biti tamo s vama u teškim vremenima, kao i dobra vremena?

Kako Faithful Osjećate li se?

Dating dva momka u isto vrijeme je malo nestašan, ali ne postoji ništa nemoralno o tome uopće. Vrlo je moguće da je svaki od dvojice ima još jednu ženu u svom životu, jer svi samo testiranje vode u ovom trenutku da se vidi ko je u pravu za njih.

Ali, ako se osjećate istinski loše primili jedan od momaka, to može biti vaš nesvesni um pokušava da vam kažem da imate jači osjećaje za jedan više od drugog. Ako je tako, vaša odluka je prilično učinjen za vas.

Mislim da o svojoj budućnosti

Slika svoju budućnost. Kako izgleda? Gdje si ti u pet godina od sada? Kakvu karijeru imate? Da li imate djecu, hipoteku, auto?

Sada pokušajte i zamislite koji momak se uklapa u vaše planove najbolje. Ko će neprimjetno utor u tim planovima, a ko će ga unište sa isplate kredita, kreditne kartice dugova, nogomet igre, a imajući krećete sa svojom mamom? Svoju budućnost mora biti stabilan i siguran, tako pokupiti tip koji nudi ovu vrstu stabilnosti.

Slušaj svoje srce

Na kraju, što momak ima srce podrhtavanje? Koji od njih da li znate, duboko u sebi, je jedan za vas? Koji ste dobili nervozan najviše o odlasku na sastanak sa? Ko ti daje najbolje osjećaj kada ste zajedno?

To su sve važna pitanja da pitam. Stabilnost je jedna stvar, ali Muškarac također treba da se osećate posebno - u suprotnom, ne postoji jednostavno nema iskra i romantike. A momak treba da se unutra osjećati dobro. Ako se osjeća dobro, to vjerojatno je. Verujte svom instinktu.

load...