Preporuke o odnosima

Jasno je da je on taj

Jasno je da je on taj

Znajući da ste dating je sjajan momak je jedna stvar, ali znajući da ste konačno sreli 'The One' je sasvim druga stvar. Nikada se stvarno dogodi onako kako to radi u filmovima, a ponekad se može dogoditi na najneočekivanije puta, ali kad smo se upoznali čovjek koji želite provesti ostatak svog života s, to zaista je divan osjećaj. Ako ste se pitali da li je divan momak si sa bi mogao biti jedan, pročitajte ovih deset znakova koji će reći da je on jasno je.

1. Vi govorite o "mi", a ne "ja"

Prvi znak da bi to mogao biti momak ste čekali je da počnete da koristite smo riječ, daleko više nego što je upotreba u meni riječ. Prioritete početi mijenjati i oni sada uvijek uključiti vaš partner u vašim planovima. To više nije samo slučaj ono što želite; to je sada postala ono 'mi' želimo.

2. Možete dobiti uzbuđen kad dođe kući

Čak i ako su samo osim za jedan dan na poslu, još uvijek mu nedostaje, a kada znate da je na putu kući, što počnete da se uzbuđen zbog toga i radovati se unaprijed sluh zvuk njegovog ključ u bravu od ulaznih vrata.

load...

3. Postoji zaista vatromet

Svi znamo medeni mjesec ne traje zauvijek i da postoji mnogo više trajan odnos nego samo strast, ali kada vam prvi put sreli čovjeka koji će biti onaj, varnice zaista leti! Dobra komunikacija, poštovanje i ljubaznost su važni, kao i, ali da početni "ne može držati ruke jedni od drugih", osjećaj je prilično strašan previše.

4. Ne postoji ništa drugo nego iskrenost

Kada prava ljubav štrajkova nema prostora za laži i obmane, i zašto bi tu biti? U stvari, možete pronaći sebe otvara svoje srce i govori vaš partner stvari koje nikada nikome rekao ranije. Kada smo se upoznali s jedne, izgleda kao da je, po prvi put u svom životu, možete reći nekome, čak i najdublje tajne i znate da će vas nikad suditi za to.

5. Tvoji prijatelji i porodica može ga vidim

Vjerovali ili ne, vaši prijatelji i porodica će vjerojatno vidjeti da je ovo jedan je meč čak i prije nego što učiniti. Oni će vidjeti kako sretan i udoban ste zajedno i koliko ste postali u kratkom vremenu. Naći ćete da je on pozdravio svojim prijateljima i obitelji, samo zato što su sretni da ste tako sretni.

load...

6. Vi ste ugodno zajedno

Dok ima i onih trenutaka koji vatromet ode, tu će biti i vremena kada se osećate savršeno sadržaj, radi apsolutno ništa zajedno. Oboje ste vrlo sretan samo visi gledanje TV-a ili dijele poslove. To samo dobro se oseća kada zajedno.

7. Nema sumnje u svoj um

Kada smo se upoznali s jedne, naći ćete da, sa ovim tipom, nikad u sumnju njegovu riječ i postoji apsolutna bez sumnje ili sumnje u vašem umu. Uzmete ono što on kaže zdravo za gotovo i nikada ni razmotriti mogućnost da on laže.

8. On je prva osoba vam reći sve novosti

Da li je to dobra vijest, loša vijest, ili samo najnovije informacije o tome kako dan otišao, to je vaš partner koji uvijek želite biti prva osoba koja će čuti o tome. Želiš da bude deo svega u vašem životu i želite ga dijeliti svoj život s tobom.

9. Planirate zajedničku budućnost

Čak i bez shvativši da radite to ćete početi uključiti vaš partner u svim svojim planovima za budućnost. Može malo još rano za planove za vjenčanje ili za djecu, ali i pored toga, planovi za odmor, poteza u karijeri, ili velika porodica događaja, sve sada definitivno ga uključiti u njima.

10. Tvoje srce kaže DA

Iznad svega, od vas će znati kada su ispunili jedan zato što srce će tako reći. Ništa drugo će izgledati više bitno toliko mnogo, a vi ćete biti spremni da počine zdušno na odnos. Vrlo jednostavno, to je romansu da ćete želite da nikada neće završiti, a vi ćete znati da je i on isto tako misli.

load...