Preporuke o odnosima

Kako da pređete preko svog bivšeg momka? 10 stvari koje možete učiniti danas

Kako da pređete preko svog bivšeg momka? 10 stvari koje možete učiniti danas

Dobivanje više bivši može biti teško i može potrajati mjesecima prije nego što zaista početi da zaraste. To nije ni bitno ko ostavila ko, ne možeš samo obrisati neko koje ste stalo do vašeg uma. Verovatno imate gomilu neodgovorenih pitanja, poput mogli ste učinili više, ili zašto je on uradio ono što je učinio. Bez obzira na okolnosti iza raspada mogla biti, koliko god se može činiti u to vrijeme, morate pustiti i da ti je potrebno da se krene dalje. Ako se i dalje koči misli tvoje bivše, pročitajte ovih deset savjeta o tome kako da biste dobili preko vašeg ex dečko i što možete učiniti danas.

1. Pustite ga potpuno

Ćete pogoršati stvari za sebe, ako ga ne dobije 100% od svog života. To znači: ne ga odmeravali na Facebooku, ne guglovao njegovo ime i ne "slučajno" biti u istom mjesta koja znate da ćete biti u stanju da ga nađu. Teško je izbrisati nekoga iz svog života kao što je to, ali to je nešto što jednostavno morate učiniti.

load...

2. Neka se plakati

Još jedan savjet o tome kako da biste dobili preko vašeg ex dečko je samo prihvatiti da ćete biti uznemiren za neko vrijeme i dozvolite sebi da tugujem. Držeći ga u i flaširanje stvari neće učiniti bol nestati, tako da bi i preko toga uz dobru, starinski krik. Ne možete kontrolirati bol i jedini put zaista će ga izliječiti, ali možete biti sigurni da to ne isključuje svoj život. Kao što svaki dan prolazi, bol će postati manje, tako da ne ljuti se s vama, samo zato što si tužna.

3. Clear dalje sve uspomene

Sljedeći važan savjet o tome kako da biste dobili preko vašeg ex je da počisti svoj dom i ukloniti sve uspomene i sjećanja na njega. Očistite svoje stvari iz kupatila, bilo odjeća je možda ostavio iza sebe, i skinu nijednu fotografiju li ga previše. Ti stvarno ne treba konstantna podsjetnici svih oko vas njega, jer će to samo da ga još teže pustiti.

load...

4. Ne izaći i pronaći novi momak odmah

Ako počnete dating odmah ćete biti rade za sve pogrešnih razloga, pa pričekajte dok prije nego što počnete u potrazi za nekim novim. Verovatnoća oporavak odnosa ikad razrada je vrlo udaljenim i, zato što i dalje neće biti više tvoj bivši još, stvarno nije fer na bilo koji tip, da ste ljubav.

5. Držite zauzet

Sljedeći veliki savjet o tome kako da biste dobili preko vašeg ex dečko je jednostavno zadržati zauzet. Ne sjede oko neraspoložena o tome; izaći sa prijateljima, raditi na tvoj hobi i držati sebe zauzet. To može biti vrlo zdravo sjediti kod kuće razmišljaju o svojim bivšim, to će samo učiniti ako se osjećate depresivno i gorak. Na najbolji način iskoristiti možete dodatnog vremena koje ćete imati na rukama i držite dnevnik pune i vaš um zauzet.

6. Početak planiranje za budućnost

Probajte i pogled na raskid kao pozitivnu stvar. Nisi samo izgubila dečka; ste dobili priliku da radimo stvari drugačije. Uzmite ovo kao priliku da preispitaju gdje želite ići u životu. Možda želite da premestite kući, započeti novu karijeru, ili samo pazite da imate više vremena za vas. Vaš novootkriveni jedan status je prilika za novi početak, pa početi planiranje za to.

7. Provedite vrijeme s prijateljima

Još jedan divan savjet o tome kako da biste dobili preko vašeg ex dečko je provesti vrijeme sa prijateljima koji učiniti ako se osjećate dobro o sebi i ne gubite sve to vrijeme govori o njemu! Možda i potrebno da se stvari sa grudi ponekad, ali da to više radi sa i onda to opet ne spominju bivšim. Tvoji prijatelji su ti koji će vam pomoći kroz ovo, pa izaći i imaju neke zabave s njima i pokušati zaboraviti sve o svojim bivšim neko vrijeme.

8. Ali, da li dopustiti sebi malo vremena da budu sami i opustiti

Neki ljudi idu u more i pokušati nadoknaditi njihov gubitak odlaskom svake noći i ostajem do kasno. Idete kroz stresno vrijeme, tako da bi bili sigurni da ostavite malo vremena da se opusti i da na svoju ruku. Ako dobijete previše umoran, da ćete dobiti više od emocionalnog; trebat će vam malo vremena da tiho odražava na ono što se dogodilo i da se opustite.

9. Napravite popis onoga što zaista želite od veze

Ovo je jedan od najvažnijih korisnih savjeta o tome kako da biste dobili preko vašeg ex dečko. Čine popis onoga što želite od odnosa može pomoći da shvatite zašto je posljednji nije uspelo. Možda bi mogao otkriti da je vaš idealan muškarac je zapravo ništa kao tvoj bivši, ali barem će vas bolje znati ono što tražite za sljedeći put!

10. Kada ste spremni, počnite dating ponovo

Ćete znati kada ste zaista spremni za početak ponovo zajedno, ali ne ostavi predugo, iz straha da se stvari mogu pogrešno opet. Uživajte u tome što i početi dating za zabavu, a ne da župana dugoročni partner. Postoji mnogo riba u moru i ponovo ćete naći ljubav, tako uzeti svoje vrijeme i čekati dok ne pronađete onaj pravi.

Kako da biste dobili preko bivšeg dečka? Koji su najbolji savjeti?

load...